Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2022 20:34 - Подвижване на житен сноп като първа начатка на съдбата
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 1375 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Подвижване на житен сноп като първа начатка на съдбата

“Ида със сила и власт и с дела в живот ще потвърдя великата ми­лост на съдба чрез почетните блюда!”

Молитва на стража:

“О, Всевишни Боже на всемирни съдби, пред Тебе слаба и немощна превила съм нозе и Ти отдавам вечна слава и хвала за великата ми­лост на съдба! Поднасям Ти хвалата единна в стражево служение на третото четиридесетдневие. О, поклон! Поклон! В нозете Ти святи поднасям Ти жертвоприношението чрез пост и молба и Ти благодаря за ответа на прошението, че се яви чрез благословението над Твоя дом! О, хвала, хвала да бъде, Велики Боже на съдба. Теб Троице Пресвята хвала и чест завсегда! Ела в тоз миг на съдба, с пост и молба пред Небесата ние се явяваме в свидетелствена съдба да Ти благодарим за великата милост, която изля в това четиридесетдневие!”

Ответ:

“И в тоя миг на съдба благословена свише бъди, стражо на съдбата, пещ огнена на Земята в служение велико на изпълнение пред Небеса и приеми свише благословение, чрез разум в мъдрост Слово осветление за великото и могъщо царско удостоение! Амин! Седем пъти по седем благословена бъди, огнена стражева пещ на съдба и разтвори щедро врати, и поеми удостоението на съдбите, и навлезни в горенето на дървета петдесет дни!

Днес, в средино служение, те освобождавам от изпълнение на стражево служение и ти давам седем дни в приготовление, за да нав­лезеш в петдесет дневно служение и да изготвиш зърното на съдбата, и да подкрепиш олтара свят на Земята. Амин! Седем пъти по седем благословена бъди свише от Мен, Вседържителя на всемирни съдби и навлезни в седем дневно освобождение и почивка! Амин!”

(Слава во вишних и хвала! Да бъде, Боже, великата воля Твоя!)

“В тоя миг на съдбата, стражо, стражо, стражо, колко е часът?’“ “Нощ превали, два отлетя, три наближи, в пет зора ще зазори! В седем слънчеви лъчи ще вържат снопа на съдбата в повторение.”

“Що виждаш в зорите между пет и седем, преди да изгреят лъчите?”

“О, Владико пресвяти на всемирни съдби, аз, стражът на нощта, от стената на стражарницата виждам да плуват бели кат коприна кълба или да се простират “Дафинени” платна към кулата стражева до Зорницата на зора! И омара бяла на хвала кат облаци, плуващи бели лебеди на стада, да се изкачва към Орионови врата!”

“Похвален бъди! Съзрял си вярно часа ти! Верен страж си на съдбите, добър, добър, добър времеопределител над стените. И в тоя миг на съдба ще се яви Млечният път сред Земята след петдесетдневието на съдбата. О, стражо на съдбите, ти, който свидетелстваш за лъчите и предсказваш на снопа съдбите, че обвързани ще са за съдба и подвижени ще бъдат на Земя пред Небеса, покажи Ми на свидетелс­твото съдбата – то ти е в ръката! И днес за съдба облича му се снага тъй ловко и бързо, както машината извезва котелца (бримки)!”

Правда! Правда! Правда! В тоя миг на съдба уханието стигна Небеса. А стражът на съдбата повиши глас на Съдебна власт към сви­детелството сред вас и предупреди за съдба – да си освободи снага, да простре две ръце!

“Стражо на съдбата, в тоя миг чрез Силен вик от небеса със заповед на съдба освободи товара си от плещата и го натовари на свидетелството на плещата (Христина)! В тоя миг на съдба благословена свише бъди, свидетелствена съдба на изпълнение – “обличане на не­бесното проявление във въоръжение”! Благословена бъди седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби и пътя си на служение сред целокупността поеми! Амин! Благословено седем пъти по седем бъди от Мен, Вседържителя на всемирни съдби, облечено и въоръжено с небесните съдби. И благословено бъди в пътя си на съдба като свидетелство на зората, лъча златен от небесата! Обвържи снопа житен сред Земята и го подвижи пред Небесата като първа начатка на съдбата!

Благословен бъди, лъчо свидетелствен на Земята, въоръжен с пълното свидетелство на Небесата! Обкръжи житните чували със зърната и ги натовари на колесницата, прати ги в житницата на Небесата. Амин! Седем пъти по седем благословено свише бъди в обвързване на житните съдби в пътя им към небесата! Амин! Благословена бъди седем пъти по седем свише ти в изпълнение на действието в осветление сред целокупните съдби на земи! Амин! Благословена бъди свише и път поеми в петдесетдневие в служение. Амин!

В тоя миг на съдбата чрез Силен вик от небесата, стражо, в петдесетдневие се приготви. Три пъти по четиридесет бучки захар приготви, три по четиридесет ореха вземи, чувалче със жито, стафиди и смокини от южното гнездо – храната ще ти бъде това. Сутрин купа жито, вечер с манната на съдба, троха не може да ти влезе в уста! Навлизаш във второто стражево служение на петдесет дневно изпълнение. Амин! Благословена бъди и в пътя на благословението, свише от Небето удостоението, навлезни в употребление ти! С песен на хвала навлез във велика петдесетдневна съдба, като огнена пещ ще пламнеш ти на Земя!”

“Стражът е Везна! Пее цялата Земя! Иде сила двоя на финота! Ухайте вие, виолетки сред Земя! Зефире, разклати одежда на оправда­телна съдба – кокичета сред леда, лъчо злат, превържи минзухара злат ти! А сега пеем ние единни и хвалим Небеса, дишащи чрез Духа Света във Вест една пред великото изпълнение на Небеса! Амин!”

17.02.1960 г.


  •  

 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 658911
Постинги: 916
Коментари: 1030
Гласове: 2589
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930