Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2022 08:49 - Обезврежда се шестицата като бройка във веригата
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 1808 Коментари: 9 Гласове:
3

Последна промяна: 14.02.2022 17:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 АПОСТОЛСКО ПРЕЛОМЕНИЕ В УПОТРЕБЛЕНИЕ НА МАЛКОТО НЕВРЪСТНО ДЕТЕ ПЕТ-КАНА, СВИДЕТЕЛ НА ДЯЛОТО НА БОРЕЦА ПЕТИ – ДЯЛО НА ПЕТ РАЗУМНИ КАТО ВЕЛИК ИЗРАИЛЕВ СТАН. РАЗРУШЕНИЕ НА РЪКОТВОРНИЯ ОЛТАР НА СЛУЖЕНИЕ, ИЗГРАДЕН НА ОРНА. СВЯТО СВИДЕТЕЛСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕНИЕ. ВИСОК СЪДЕБЕН ВИК

Благословението:

“О, тебе, чистителко Моя, натоварена с удостоението на съдбите, днес чрез знамение в преломение ти ще се явиш във велика милост на съдба! Ти вярна си Моя на съдба! И макар, че те поднесох на мнозина да те обгърнат с дела, ти бе изхвърлена! Ти не си вече “покана”, подне­сена в удостоение! Но днес, свише благоволение, ти си свидетелствено изпълнение на Пет разумни в служение! Днес е велика Мощ на стан велик, изпълнен е с хвала на народа избран и скинията неръкотворна в гърда. От днес ти навлизаш с велико удостоение в апостолско служение. Възлагам ти цифрова съдба от сто четиридесет и четири хиляди и ти подавам свише от небеса ръка!

Ела, свидетелство на Пет разумни (Петя), за да получиш удостоение във великата милост на изпълнение и от днес да бъдеш в удостоение на тия двама пророци! И в тоя миг на съдба чрез Съд велик от небесата налагам името Петя. С огнено кръщение ще бъдеш кръстена и за слава и хваление възлага ти велик Съд чрез Законодателна ръка великата могъща съдба на Израилевия стан! Амин в хвала! Благословен свише от Небеса бъди в дела, стане Израилев на Земя, предвож­дан от Вожда на изпълнение Гавраил, в служение на съдба и продължи с Войнството небесно в удостоение. И предводи народа изб­ран на Израиля към Ново Небе, Земя! Амин! Седем пъти по седем сви­ше удостоение! Днес Аз, Вседържителят Всемогъщи на служение в из­пълнение на Земята, чрез тоз квадрат поднасям в ръката на Петя Пет разумни в изпълнение на могъщи съдби! И от днес дялото навлиза във велико служение, духом Слово изпълнение – пътник за Ханаана, запечатан с печата на Небеса! Сред него е олтар на служение, неръкотворен храм на Духа Святи!

“Слава во вишних” кажи! Преблагословена свише, свидетелство на Пет разумни от днес бъди и нека кавалът свири ти в уста песен хвалебна завсегда! “Амин” от Мен, Вседържителя Всемирен! Благословена бъди и като стан велик на народа избран готова бъди да нададеш вик велик на съдба! Амин! От Мен свише благословена бъди!

А тебе, свидетелство в Закон – стражо на съдбата, прегърни сви­детеля на Пет разумни като велико удостоение за ръка, нека тя ви бъ­де дъщеря до деня, докато я въведете в дома на нейния баща! Амин! Благословени и съединени в единство на съдба бъдете! И от днес здраво стиснати за ръка вървете и в хвала пред Съд велик за съдба благословение тройно на тройно служение бъдете сред Земя! Амин!

Седем пъти по седем благословени и потвърдени чрез Върховния Законодател на съдба – Творец на Всемира, единен със Съд велик вър­ховен на съдба, удостоих Петте разумни сетива на всемирната църковна съдба с велико удостоение на станово изпълнение като все­мирно църковно служение, на път за преображение! И днес в съдба свише благословен бъди, Млечни пъте на съдба, явил се ти в гърдата на стража църковен сред Земята! Благословен седем пъти по седем бъди и от днес като Път млечен сред Земя се постели и между небе – Земя стълба Яковова бъди! Амин! Седем пъти по седем благословена свише, стълбо Яковова бъди, от Пътя млечен на съдба сред стана Израилев ти. И свидетелство показа, и си ти (стълбата) от Създание до Скончание!

И от днес за съдба благословен свише и обезвреден бъди, и винаги в храма неръкотворен, сграден, се явявай ти. Амин! Седем пъти по седем благословена бъди ти, кърма на овцата, свидетелство на съдбата, която си рожба откърмила на Земята и днес си пътя явила сред храма неръкотворен в гърдата! Благословена бъди ти, съсъде на изпълнение на съдба и от днес в станово служение навлез, прегърната с Петя – свидетелство на Пет разумни в гърдата, строго я опази и охрани, докато я изведа и в бащиния дом я въведа!”

“Амин! Благословена свише в единство на съдба, провикваме се Ний, Съд велик в небеса, в строгост на изпълнение пред Върховния Трон на служение! И в тоя миг на съдба чрез Силен вик покланяме се пред Трона Върховен Съдебен велик! И като Съд на правда завсегда изявяваме, че вярно е и удостоено туй свидетелство велико от Небеса и от днес Петя на съдбата събрана е чрез делата в един стан сред Земята, чрез скиния неръкотворна на съдба, обвита в славата върхов­на на удостоение сред Земята! И навлиза във велико изпълнение на ве­лико богослужение чрез Дух и Истина!

Ний, Съд велик, в единство с великия всемирен Лик, потвърждаваме в тоя миг чрез Силен вик, че вярно е туй всемирно изпълнение. И от днес навлиза във велика милост на служение чрез дела сред Земя.

А ти, стражо на съдбата, от днес бди и пази таз малка Петя, докато получи първото яйце на удостоение във велико и могъщо изпълнение! Амин!

И в тоя миг на съдбата, Ний, Съд велик, като печат свидетелстваме, че вярно и законно е туй изпълнение, както основа му са десет заповеди на освещение, както запечатана е таз съдба на тоз квадрат сред Земя, съхранил велики и могъщи цифрови съдби (сто четиридесет и четири хиляди). Тъй от днес пое Пътя си млечен чрез стълба Яковова към небе.”

“Блажени вие, що заспивате в Христа! Блажени вие, що заспивате в Христа! И нине в съдба единни сте пред Небеса! Амин!” – Чу се Глас велик на Великия Владетел сред небеса кат много вода чрез Духа Света! Амин!

“Всемирен Аз, Законодател и Вседържител, чрез Съд велик в из­пълнение на велика милост Моя на съдба извърших и завърших туй дяло чрез дела в живота на служение, както дойде и съгрешение. И в тоя миг свише благославям Пътя млечен на съдба! И основа ще му е канарата, откъдето ще се простре над Земята! “Амин” от Мен, Вседържителя, като Законодател сред Съд велик!”

“Хвала на мощна съдба! Ний, Съд велик, свидетелстваме свиде­телство велико на всемирна съдба, която навлиза в служение чрез Петте разумни и простира пътя като стълба Яковова към небеса и ще се казват “спасения в изкупление”, и ще слизат въоръжения като чудо и знамения! Амин! А ти благословена бъди свише в женихови съдби, както днес си облечена в одеждата женихова сватбена на снага! Днес свише благословена бъди ти, всемирна съдба, облечена в одеждата на Жениха твой завсегда! Амин! Седем пъти по седем благословена бъди, обута и облечена. И от днес шесторка ти се разреши като бройка във веригата! И се обезвреди и ти се в дом позволи! Тя е включена между пет и седем и продължава като бройка във веригата на броене. И от днес с Божие разрешение ти навлизаш в херувимско служение! Шест крила ти са на плещи, но съдба е една – тя е в кордона на вси числа! Затуй като страж сред числа благословена бъди и се яви в кордона ти! Но отделиш ли се кат единица, проклета ще бъдеш ти на Земя, шестицо! Амин! И в тоя миг на съдбата свише благословена бъди ти, Петя, свидетелство на Пет разумни съдби, с велико удостоение на съд­бата и след като получиш яйцето в ръката, ще имаш право да разпеча­таш стана на Земята и да го приемеш в гърдата.

И в тоя миг благословен бъди ти, “пъте” от олтара до върха, къде- то за съдба ще изпълня гърда с удостоение на великия Път млечен за съдба. И сега в изпълнение през туй четиридесет дневно служение при­готви се за втория свидетелствен чин “Съдба”! Амин в хвала!

И от днес в разрешение на съдба, питко на съдбата, навлез в тоз миг кат знамение и чудо в изпълнение. Сабльо Гедеонова, благослове­на бъди седем пъти по седем свише от Мен, Вседържителя на всемир­ни съдби. Благословена бъди, сабльо Гедеонова в станово изпълнение •чрез съновидение!

И от днес за съдба бъди мощна сабля на този, който те преломява. Амин! Седем пъти по седем свише от небеса благословена бъди, сабльо Гедеонова в Гедеонова ръка – ножът могъщ в Навинова ръка всред стана израилев! И от днес се преломи и мощна сила в гър­да бъди! Амин!

Благословен бъди и свише удостоен, свещениче на младежта. И от днес за съдба, благословен бъди ти в ново удостоение, свещениче на младежта! Хвала! Благословен бъди седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на съдба и чрез заповед велика на съдба разрешава ти се преломение сред любимата твоя кат свещеник на дома! Амин! Благословен бъди и със заповед на Небе от днес навлезни, втори род младежки, във велико изпълнение сред Земя, и първото преломение извърши, и на любимата своя поднеси! Амин!

Благословен бъди от Мен, чрез Съд велик разрешен, навлез в изпълнение второ сред стана на Израил в съдба! “Амин!” От Мен, Вседържителя на всемирна съдба.”

“Хвала могъща и поклон пред Трона Велик, пред Върховния Законодателен Лик! Ний, Съд велик, покланяме се в съдба и разреша­ваме от днес на младежта от втория род да навлезе в служение на станово изпълнение на преломение като велико и могъщо апостолско служение и потвърждаваме в хвала, че в правда на Закон се извърши милостна съдба чрез апостолско служение, в правда на разрешение. Разрешаваме Ний, Съд велик, пред Върховния Трон!”

“Амин!” От Мен, Вседържителя на Всемира. Благословени бъдете, кошове с отломъци на съдбата, останки от планината, в сетно преломяване наситете народа Божий сред Земята, свише в удостоение на съдба, явил се под шатъра могъщ в стана на Израил. “Амин!” От Мен, Вседържителя на всемирни съдби, свише удостоение на благословение!”

(Хвала! Да бъде, Боже, волята Твоя!)

“Поднасям ти аз хвала, всемирната Твоя, чрез стража на Земя, с песен на хвала, с развято Знаме на съдба сред планета Земя. Емблема му е от Небеса и свише удостоение на съдба, като овчарка на съдба аз пея песен на хвала пред Трона Велик на небеса! О, хвала! Хвала! Хвала, Творче на съдбата, Боже мой, чрез огъня Ти в гърдата.

Ти днес оказваш милост над мен, немощна, чрез буйния плам на Дух Святи в гърдата, в денонощно изпълнение на стража под стрехата. О, хвала! И развявам воала бял на съдба като път праведен на съдба в ранно утро, в зора! В акомп ми е славеят в зора и хвалим единни с ухаеща флора, окичена с одежда от цветя. Днес аз Те хваля и Ти се пок­ланям за таз велика милост за целокупността на Земя! Покланям Ти се ниско чрез стража, в единство на флора, фауна и пея приспивната песен на съдба: “Нани, нани, рожбо малка моя, лъч злат ще те огрее, ще те обвърже като сноп житен на съдба и ти ще се събудиш в хвала на велика милост в небеса! Нани, нани, рожбо малка моя, в люлка златна по­вита в пелените на небеса, а докато порастеш, ще ти пея аз, защото малка моя Петя си на Земя. Пет, пет години на съдба!”

Недостоен аз, страж на Земята, в когото ден и нощ гори пламъкът на Дух Святи, покланям Ти се свише в благодарствена хвала чрез висшето удостоение на Дух Святи. И моля прошка, че ушите ми чуха нечу- ти Слова! И пламъци незрими огориха ми дълбина. Покланям Ти се свише от Земя, с малка Петя хванати за ръка и Ти благодаря, и обещавам да извърша волята Ти на Земя.”

Молитва на Петя (на десет години) – съсъд на употребление в чи­на “Пет разумни сетива”:

“Благодаря Ти, Татко мой, за голямата милост над мен. Прости ми всичките съгрешения и ми помогни да понеса съдбите, които си натоварил на малките ми плещи. И Ти се обещавам: Словото Твое да не пада от ръцете ми и ден и нощ да се моля за Дух Святи. Обещавам да бъда послушна и добра. Моля Те, не забравяй животни, растения и човешки души. Амин!”

СВИДЕТЕЛСТВЕНО СЛОВО ЗА РАЗРУШЕНИЕ НА РЪКОТВОРНИЯ ОЛТАР НА СЛУЖЕНИЕ, ИЗГРАДЕН НА ОРНА, КЪДЕТО СПРЯ АНГЕЛЪТ НА ПОРАЖЕНИЕ

“И ти свещениче, чрез ръката на първосвещеника довечера, готов бъди след като мине седем часа, пет стола изнеси и подай на петте съдби (първосвещеник, свещеник, “Орна”, Петър и Трайноста). И след туй два по два на верните ги предай да се отнесат у дома и да се съхранят. След това пет изнеси и на трески ги насечи, защото Пет неразумни не се удостоиха и нека в огъня изгорят. Домоначалникът (стопанинът на дома) да намери наемник, платен от Мен, внимателно да снемат покрива с керемиди и греди до треска и с разум без роптание съхранете ги с прозорец и печка, и врата, наемникът тухла по тухла да разруши стени. Пет тухли на прах скълцай ти и ги изхвърли. Двата отсечени пъна намерете (разровете) и наблюдавайте дали филиз (издънка) ще се подаде. И тогава тайната ще се яви, че не може Пет разумни с Пет неразумни в единство да бъдат в съдби. И от днес с мир, в тайна, тайната си в гърдите съхранете, както Мария тайната на Гавраила съхрани и с Елисавета в единство се яви! Амин!”

(След падението на Пет неразумни и отделянето им, олтарът на Орна се разруши! Той беше в употребление за омилостивение чрез прошение и служение на десет девици, тук спря Ангелът на поражени­ето поради Лаодикийското църковно падение!)

12.03.1960 г., събота

 


Тагове:   шестица,   Пет,   херувим,   страж,   орна,


Гласувай:
3



1. elizabethborislavova - Числата имат строга символика. Шест е ангелското число
14.02.2022 14:31
Обаче има два вида ангели - паднали и непаднали. След страшния съд всички паднали ангели са осъдени и изгонени от цялата вселена - събрани са на земята. И те са с 6 крила. Те са невидими, лесно могат да обсебят човека и да го движат. Също и могат да го накарат да пише.
В този откъс от късният дъжд, излят в България в периода 1947 - 1982 г. има свидетелствено служение и съдебно решение - обезвиняване на числото 6, когато то е във веригата на числата.
На практика това разбираш ли какво значи? Това решение засяга всички хора по света. И теб.
цитирай
2. dobrodan - Нали виждаш, всичко разбрах
14.02.2022 15:11
и отговорих според библията.
цитирай
3. elizabethborislavova - Радвам се, че си разбрал
14.02.2022 19:40
А също и че вече започна да мислиш през призмата на Книгата на живота.
Разбра ли какво е числото 6, какво означава обезвиняването и включването в кордона на цифрите.
Приятна вечер,
Между другото мисли за цифрата 6 - виж каква издадена част има, стърчи и е леко клюмнала. :)
dobrodan написа:
и отговорих според библията.

цитирай
4. dobrodan - Цифрата/числото шест е свещено по съвсем друга причина,
15.02.2022 17:30
Лисавето. Ако един мъж може да прави 6 пъти на ден секс, това не е шега работа:). Оттам идва и шестобалната система на оценяване.
Виждаш ли, латините имат една и съща дума за секса и шестицата - six/sex.
Тия ваще дрънканици нямат нищо общо с действителността.
Затова и знакът на звяра:):):) е 666, ще ви пренареди карантиите, само да дойде:):):).
Обаче го немаааа.......и краставиците поскъпнаха 6 лева килото......няма да ти останат за ядене.....или една голяма, или две малки.
За цената 6 лева можеш да виниш правителството:).
цитирай
5. elizabethborislavova - Числата имат символика, шест е ангелското число - и на нашите е на вашите ангели
15.02.2022 19:08
Ти колко пъти на ден можеш да правиш секс? Шест е нищо работа. Ако можеш 7 то това е числото на божествената пълнота.
Това е действителността. Защо например ти имаш по 5 пръста на краката и ръцете? Защо имаш две очи? Защо имаш Кръст и така нататък?
666 е друго нещо вече. Тук темата е изключително важна - цифрата 6 в контекста на повече цифри.
В това Слово обърни внимание и за Орна. Чувал ли си за Орна? (това предполагам ще разпали въображението ти - орна, представи си - орна).


dobrodan написа:
Лисавето. Ако един мъж може да прави 6 пъти на ден секс, това не е шега работа:). Оттам идва и шестобалната система на оценяване.
Виждаш ли, латините имат една и съща дума за секса и шестицата - six/sex.
Тия ваще дрънканици нямат нищо общо с действителността.
Затова и знакът на звяра:):):) е 666, ще ви пренареди карантиите, само да дойде:):):).
Обаче го немаааа.......и краставиците поскъпнаха 6 лева килото......няма да ти останат за ядене.....или една голяма, или две малки.
За цената 6 лева можеш да виниш правителството:).

цитирай
6. dobrodan - Седем пъти е достойно за уважение :):):):),
15.02.2022 19:49
за теб ако е нищо работа:):):).
Питай още някой мъж да видиш какво ще ти каже по въпроса.
Това женското око насищане няма:):):).
Тебе някой ако те зачеластри по 7 пъти на ден, колко дни ще издържиш:):):)?
Два, три, четири?
цитирай
7. vacsine - Бети, много ви влече секса явно в тая ...
17.02.2022 18:56
Бети, много ви влече секса явно в тая секта. Правите ли си оргии с две шестици, едната обърната?
цитирай
8. elizabethborislavova - Здравей, ваксино, че какво лошо има в секса
19.02.2022 22:13
Във вашата секта да не би да се въздържате и после да харесвате малки момченца?
Има два вида ангели - паднали и непаднали. След страшния съд всички паднали ангели са осъдени и изгонени от цялата вселена - събрани са на земята. И те са с 6 крила. Те са невидими, лесно могат да обсебят човека и да го движат. Също и могат да го накарат да пише.
В този откъс от късният дъжд, излят в България в периода 1947 - 1982 г. има свидетелствено служение и съдебно решение - обезвиняване на числото 6, когато то е във веригата на числата.
На практика това разбираш ли какво значи? Това решение засяга всички хора по света. И теб.
vacsine написа:
Бети, много ви влече секса явно в тая секта. Правите ли си оргии с две шестици, едната обърната?

цитирай
9. vacsine - Бето, кой е казал, че има нещо лошо? А ...
20.02.2022 10:04
Бето, кой е казал, че има нещо лошо? А и защо ни(?) приписваш деянията на сектите ви? Не по християнски така да клеветиш.
"След страшния съд всички паднали ангели са осъдени и изгонени от цялата вселена - събрани са на земята. "
Сега, Земята е във Вселената, т. е. няма как да са изгонени от цялата Вселена.
Прилича ми ти да си обсебена от някой от тях, но аз мога да ти помогна е един жезъл за изгонването му.
цитирай
10. elizabethborislavova - Нали ти горе казваш, че сексът е лошо, затова обясни как е във вашата секта
20.02.2022 10:38
Малки момченца обичате ли или монаси нещо правят тайно по пълнолуние?
Много добре си разбрал. В днешно време, след страшния съд всички паднали ангели са събрани от цялата вселена и изгонени на нашата планета. Затова днес ходатайствената служба на Христа е поета от Съдебната вест и язвите са пуснати. Падналите ангели движат умовете на много хора.
Ако не разбираш нещо - пиши, ще го обясня.
НАпример разбра ли това накрая:
"СВИДЕТЕЛСТВЕНО СЛОВО ЗА РАЗРУШЕНИЕ НА РЪКОТВОРНИЯ ОЛТАР НА СЛУЖЕНИЕ, ИЗГРАДЕН НА ОРНА, КЪДЕТО СПРЯ АНГЕЛЪТ НА ПОРАЖЕНИЕ

“И ти свещениче, чрез ръката на първосвещеника довечера, готов бъди след като мине седем часа, пет стола изнеси и подай на петте съдби (първосвещеник, свещеник, “Орна”, Петър и Трайноста). И след туй два по два на верните ги предай да се отнесат у дома и да се съхранят. След това пет изнеси и на трески ги насечи, защото Пет неразумни не се удостоиха и нека в огъня изгорят. Домоначалникът (стопанинът на дома) да намери наемник, платен от Мен, внимателно да снемат покрива с керемиди и греди до треска и с разум без роптание съхранете ги с прозорец и печка, и врата, наемникът тухла по тухла да разруши стени. Пет тухли на прах скълцай ти и ги изхвърли. Двата отсечени пъна намерете (разровете) и наблюдавайте дали филиз (издънка) ще се подаде. И тогава тайната ще се яви, че не може Пет разумни с Пет неразумни в единство да бъдат в съдби. И от днес с мир, в тайна, тайната си в гърдите съхранете, както Мария тайната на Гавраила съхрани и с Елисавета в единство се яви! Амин!”

(След падението на Пет неразумни и отделянето им, олтарът на Орна се разруши! Той беше в употребление за омилостивение чрез прошение и служение на десет девици, тук спря Ангелът на поражени­ето поради Лаодикийското църковно падение!)

12.03.1960 г., събота"


[quote=vacsine]Бето, кой е казал, че има нещо лошо? А и защо ни(?) приписваш деянията на сектите ви? Не по християнски така да клеветиш.
"След страшния съд всички паднали ангели са осъдени и изгонени от цялата в
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 658235
Постинги: 916
Коментари: 1030
Гласове: 2589
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930