Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03 09:19 - Благословение на България и над Сионовата дъщеря. България-новоизкупена земя
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 347 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СИОНОВАТА ДЪЩЕРЯ ПРИЕМА КОВЧЕГА НА ВЕСТТА – СЪДЕБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ. БЛАГОСЛОВЕНИЕ НАД ДОМА НА ДАНТА СЪДЕБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ (БРАН НА МИРА В СЛУЖЕНИЕ ПРИЕМА КОВЧЕГА НА ВЕСТТА)

”Пей и Ме хвали! Ела, зенице Моя, тебе зова, дъще Сионова, да те наградя и в пира велик да те възвися в милост Моя, обгърна ти снага, девствена съдба! Кат зора зазорена явяваш се ти, пременена с багрите на спектрите вси и днес ти единна със стража, кат Земя отежнена, вече остаряла, а ти с одежда й нова на плещи! Ела, дъще Сионова, пред Лицето Ми и запомни, тебе Аз зова сред Земя да Ми бъдеш вярна във вяра на милостта Моя и с открита душа кат една гълъбица Моя.

Пей и Ме хвали. Мигът е върховен, върховна съдба. В тоз миг простирам десница над малката Моя зеница. Дъще Сионова, Сионова съдба с одежда изумрудена, днес теб зова да те свише удостоя и в милост Моя да ти в десница поверя ковчега на милостта Моя в премъдростта и Словото Ми, от слово в слово от Създание до Скончание е било то събрано в едно. Днес ти го връчвам на Земя и те Свише преблагославям седем пъти по седем и седем пъти по седем, сведи глава, приеми от пророка силата Моя! О, преблагословена бъди седем пъти по седем и седем пъти по седем, и седем пъти по седем благословена бъди и мъдростта на Словото Мое приеми, като милост Моя и хвала от Земя да ти бъдат оръжие в ръка. Бъди Ми вярна сърнела сред Земя.

О, благословен свише бъди, ковчеже на Словото Мое, седем пъти по седем и седем пъти по седем и от днес за съдба бъди й верен дар свише на Небеса. В този миг на съдба като дъщеря Сионова сред земя подавам ти одеждата земна за снага и ти казвам: поеми Словото Мое в гърди. Одеждо, преблагословена бъди в баграта на цената и като разцъфнал рай бъди й ти сред Земята. Амин! И от днес запомни, че малка си Ми ти, но в десница Си те държа и помни, като награда дарявам ти Словото в ръка, а ти от благодарност приеми го и да ти бъде част в съдба, както майка и татко – първо Словото и Мен!

В този миг единни с Йодай за ръка сведете глава, Богдано велика, и приемете милост и любов чрез сила двойна на Илия и Елисея сред дома. О, благословена бъди, Йодай, верен страж бъди в дома и приеми привет от Небеса. Преблагословени бъдете седем пъти по седем и като дъщери на велика Богдана двете в едно бъдете Ми верни в съдбата и не изпускайте Словото от ръката.

А ти, стражо Мой, днес поставям те като майка над двете и Елисея – двата чина са им съдба. Амин! Седем пъти по седем сведете глави, литни гълъбице бяла и ти, нишко бяла, протегни се в хвала!

А вий вси, седем пъти по седем благословени единни бъдете като свидетели на този пир на детето – на дялото Ми. Амин! Седем пъти по седем и седем пъти по седем преблагословено бъди, ухание нейно от ръка. И днес вси приноси приемам за хвала! Седем пъти по седем преблагословено бъди, ухание велико на роза от Рая и нек ухаеш завсегда пред Небеса.

Дяло Мое на възкресение, в този миг минава сила на изцеление и давам дара на възкресение на Йодай и туй дете.

Бъдете верни свидетели на Духа Света, сила иде на изпълнение, а вий две сте в употребление (за Дора и Христина).

Стражи Мои, сведете глави, седем пъти по седем преблагословени бъдете! Преблагословена бъди, Земьо Моя, чрез живия съсъд, страж Мой и Сионова дъщеря с одежда нова на снага. От днес за съдба преблагословена бъди, Вест Моя, седем пъти по седем и като манната от стомната разчупена днес пътя си поеми сред Земя и насити на ожидащата душа утробата. Амин!

Днес Аз, Всемогъщ Вседържител на вселенни всемирни съдби в чин ”Генерален” на Законодател и Съдия, от днес за съдба продължавам с помазание на тез две деца чрез чина ”Юдин”, да приемат великата милост на съдба. Амин!

О, ти вярна Моя в съдба, кръга ти ще разчупя и ще го пратя кат привет. Преблагословена бъди, манно, излята сред Земя и пътя си продължи. Амин и насищение бъди чрез реформаторска ръка.

В този миг на съдба благословена бъди, нишко на руната Яковови и потегли се от ръката на реформаторска съдба, и чрез два Завета кат път, о, ти продължи сред Земята, пътя на Правда постави да се яви над земните плещи, за да се яви съдбата и правдата Моя сред Земята.

О, благословени бъдете, о, вий вси руна на стадата, кръвни жертви на Земята, които сте горяли пред Небесата.

Днес вас потеглям за съдба, единни флора, фауна и човек и ви свише благославям, кат одежда свещена вий бъдете, изпредени от реформаторска ръка в Нова ера, нова милост сред Земя.

О, благословена бъди, трапезо на разчупваща се троха чада и ти, плоде на овцата, насити утробата на преблагословените Мои чада. Че днес в туй четиридесетдневие премина сила двойна на изпълнение. Сила иде в реформаторска съдба и ти, Надеждо на голямото, в пътя свят и чист удостоена си ти. Защото тази нишка е от стадата на Якова в Новия завет, но само на онова днес, което не се е закоравило и него изтеглям и ще пламне за Моя слава и хвала!“

16.02.77 г.

БЛАГОСЛОВЕНИЕ НАД ДЯЛОТО В ЧИН ”СИОНОВА ДЪЩЕРЯ“.

СИЛЕН СЪДЕБЕН ВИК. ДЯЛОТО ГОСПОДНЕ НАВЛИЗА ВЪВ ВЕЛИКА ДУХОВНА СЪДЕБНА РЕФОРМАЦИЯ

Събота. Слово: Еклисиаст 4-та гл.

”Победа! Победа! Победа! Победа славна се яви и в Мощ велика дялото Си във Велика реформация духовна повеждам в съдби. В пълна Мощ на изявление чрез сила двойна на Земя! А ти вярна Ми бъди и единна с чина ”Ангела четвърти”, ”Юдиния вожд” и „Елисея“ за ръка продължете в пътя за слава и величие Мое. В този миг чрез Силен вик потвърждавам повеждащата се наново реформаторска съдба в Дух и Истина на велика прослава Моя. Стражо Мой! Стражо Мой! Стражо Мой! „Амин“ кажи! ”Да бъде, Боже, волята Ти!“ Роди Сара пет, поведох дяло с Мощ двойна занапред на духа Света в чин велики ”Елисей” сред Земя. В единство с Илия за ръка продължава дялото Ми завсегда! Амин!

Ела, възлюблена, в зорите ранни те призовавам, всред полята росни те омих със сълзите Си, роси късни сред земните плещи и те в одежда нова удостоих! Ела! Ела, стегни си ти чресла с хурка и каделя бяла, с вретено в ръката, протегни нишка от руната на Якова от стадата от Две ерни времена. И вземи две куки в ръката, два Завета пред Небесата, и изваяй пояса ти на чреслата кат път планов в правда от небесата. И покрий си в правда снагата, и носи одеждата на правда кат велик дар от Небесата – на оправдание в правдата Христова на стадата. Ще чуеш ти кавала на овчаря, ще засвири той в зората, а ти ги поведи към чешмата в чин ”Сионова дъщеря”, осиновена сред Земята от Илия и Елисея, сила двойна с Мощ от Небесата. Тюлбен ти, бял, окичен от цветята, поведи ги до чешмата, снеми кобиличка и напълни менци бели от рамо, и запей песен от вековете във времената, и разкажи за съдбата на Земята, на църквата, на стражите Божии сред Земята за скинията и храма, за църквата и олтара, за звездите, внедрени в небесата, на героите в подвизите смели, що кръвта си са проляли за свободата на педя Ханаанска – Новоизкупена Земя в чин ”България”, възлюбена Моя!

О, ела, дъще Сионова, налей менците си в ръка, струя благодатна свише ти дарявам от Небеса, нек звънят черпаци и раздай на сираци, на онеправдани, но от Бога посетени, със сълзите Му брилянтни напоени! О, ела, възлюбена Моя, в утро ранно на съдбата Аз те чакам пред чешмата, ямурлук бели от стадата Ми е на плещата, кривак Ми е в ръката, калпак свещен на главата, с китка росна накичен, чакам те, ела, ела, Моя възлюбена зеницо, ний единни вече с тебе лице с лице ще поим стадата, ще поим Земята.

Ела, тебе днес Аз зова в утро ранно под светли лъчи на небесни неводи, ела, погледни, събрани са океани, моря, и езера, потекли са реки от любовта Ми жарка, към тебе са изляти! Ела, подарени свише от Небеса, с ковчег златен в ръката, пратена ти е емблема златна, ела, княгиньо Моя свише от небеса. Вдигни веч глава и погледни как в нощната тъма сияе месецът сребристи, осенен от меча Ми златисти на твоите плещи.

Чуй как звънат звънци свещени на стадата наредени. Ела, като птичка волна да те грабна и дълбоко и далече, и широко сред океани и моря като чайка бяла да те отведа! В нощ тъмна като огнена факла на озарение ще озарим Земя.

Ела, зеницо Моя, реформаторко Моя с хурка и каделя бяла, проточи нишката реформаторска ти по план за спасение. Че ето протягам Аз стан, с основа на руната ще натъчеш влакната. Ще се завърти съдбата като на чекрък колелата и ще се навият масури за совалка на благовестители с мощ в ръката и ще натъчете навек платната над снагата. Кат риза бяла ще облечете Земята, сняг наваляни стоплил зърната. Елате, времена, скрити във вековете. Днес чрез кървите проляти на родовете чуха се в Небе ековете и Съдът велики кат везна реши на вси съдби. А днес чрез награди втъка ги завсегда, а кат камък гранитен в основи постави навеки в строежа нови! Елате, вси съдби земни, вий сте Мои в съдба, под кривака Ми мощни ще ви поведа под Гласа съдебни и ще ви преведа през Йордана, смели, навек в Новоханаанската земя.

Ела, княгиньо Моя, с одежда нова на снага, ела, дъще Сионова в девствена съдба чрез ядро Ми сърдечно, строена Гвардия Моя, ела, църкво оправдана, вечна, без бръчка и петно. Ела, ще те отведа и единни двама ще обиколим света. Ще свиеме венците от багри жарки, кат китки за момците ще сплитаме ний съдбите! Ела, дъще Сионова, Моя зеницо, Моя съдбицо, в одежда реформаторска оправдана си завсегда. Ела, окичена кат Ревека чрез мингиши на уха, гривни на ръка, пръстени на ръка, ела, нек видят даровете девет в Мощ на Дух Света сред църквата Моя, зеница Моя и твоя съдба!

Ний двама ще полетим сред ухания теменужни да обиколим Земя! О, ела възлюбена Моя, с одежда изумрудена на снага, дипли си разгъни да видят емблемата Моя. Внедрен ти е Раят с ухаещи рози и цветя.

Елате, стражи Мои, днес вас зова, раби Мои, във велика милост Моя, под мощния зов на Ангела четвърти, единен с Глас, обвити в ухание от рози, път поемете, в мантия свещена облечете снага, нек зазвънят звънци свещени, нек се явят менците, пълни със сълзите от Земята на роза в ухаеща хвала, в деня велики на реформаторска съдба, под лъчите ярки на олтаря, камък недялан, явете се в принос ухаещ на свещени съдби след борбите люти на неправедни съдби, когато кат жертва ухайна поставени бяха три жертви велики: църквата с Христа чрез чина “Юдин”, и стража Мой, а третата – Личната гвардия Моя чрез дванадесетте невръстни деца.

Днес вас зова – Христо, приготви се с Иван за ръка, предвождани от чина ”Юдин” да се явите на канара! Приемете първо разрешение след страшната борба на смърт и живот, която язва предотвратих и живот подарих, и децата на вярата чрез чинове спасих. „Амин“ кажете в чинове свещени и в четиридесетдневието се явете!

О, Богдано велика, теб зова в една велика Богдана, превързана с повоя реформаторски, приключващ земни съдби. ”Амин” кажете, приноса принесете, с пояса се препашете и в победа Моя на съдба навек в единство продължете.

Ела, възлюбена Моя Сионова дъще, окръжавам те със седем девици за съдба – нек ти бъдат те даровете Мои от Небеса, чрез стражите Мои приеми подкрепление от Небеса. Тъй в двойна Мощ ще укрепя чина ”Бран на мира“ сред Земя. Ето дарявам й съдби в чин ”Естир” и седем девици. Ела първа, Благовесто и се нареди с Даниила за ръка. Ела и ще бъдете Мои велики съдби! ”Амин” кажете и в пътя Ми свят и чист вървете!

Денят на приноса велик ще бъде тайна велика, дете! Денят и часът ще бъдат скрити, а поименно ще бъдат наредени съдбите!“

26.02.77 г.

БЛАГОСЛОВЕНИЕ НАД БЪЛГАРИЯ И НАД СИОНОВАТА ДЪЩЕРЯ.

БЪЛГАРИЯ – НОВОИЗКУПЕНА ЗЕМЯ. ЯВЕН Е ДАРЪТ НА ВЪЗКРЕСЕНИЕ. СИЛЕН СЪДЕБЕН ЛИК (ЗАКОНА ЗА СЛЕД ХИЛЯДА ГОД. БЛАГОСЛОВЕНИЕ НАД ДВАНАДЕСЕТТЕ ДЕЦА)

Слово: Второзаконие, 31-ва гл.

”Ида! Ида! Ида! Със сила и власт ще чуете Моя Глас, че Аз съм сред вас. И в милост велика десницата Ми е протегната над вас.

Днес в небе пее зора, на Сиона святи пламти заря, в Мощ велика станът се яви и сред милост Моя Богдана на седалище седи! В победата славна руно се яви. В ръка на Мощ Йоана простря две игли и на пътя съдбоносен, отразен от небеса навеки, Млечен, простря се в правда сред Земя, и звезди сияйни, посипа се съдба над твърдта небесна, засияха светила. Пееше Сиона в могъща съдба, свиреше с десница Сионовата дъщеря и в Мощ велика поведе се съдба, в пира тържествен знамето се развя. И Кармил в победа яви се сред Земя. Победа славна пожъна Илия завсегда, а Елисея в победа чифт двойка в принос представи за съдба.

Пееше съдбата! Свиреше на Сиона дъщерята и в плам свещен грееха светилата, Светлан и Благовест гонеха кълбата и правдата сплетоха навек в съдба, Земя обвиха в реформаторска съдба.

О, Йоане, Йоано, единни две съдби, дерзайте в победа, нек летят коли с приноси ухайни, не щадете съдби, че Богдан велики се от стражи посети и в милост победоносна върхът Му се разви! Елате, вие вси, чинове небесни и сведете глави. Днес в зората ранна обсипвам ви глави, плещи, със сълзите късни на брилянтните роси и обгръщам ви в Мощ велика, на длан Ми начертани сте вси! Навек Мои сияйни, в небето внедрени звезди! Пееше Сиона, сияеше Ориона, в Мощ велика чуваше се акордэонът, че тя изтъкана е от съдба и над нея десница простирам единна с Йодай да ги благословя и с Дух Святи да ги обрежа кат печат завсегда! Че в победа славна ще се яви съдба и името Си ще прославя чрез венци нетленни на чинове небесни, дадени сред Земя!

Елате вси, венец сплетох от победи, в три денонощия три победи славни над България, над народа й и над дялото велико, Църквата Моя в реформаторска съдба, на Дух Святи победа славна венци нетленни завсегда! ”Амин” кажете вий, три денонощия – сълзи, молитви в постове приети, днес награда свише от Небеса, кат букет пролетен ви свързвам в съдби и ви с нежност чрез Глас небесен шептя! Дерзайте! Дерзайте! Дерзайте! Вси в чинове небесни! Вий сте колесница Израилева в Езекиилови колела в два чина пророчески, два коня, летите сред Земя в чин ”Ангел четвърти” единен с Гласа – Бореца велики в Мощ на съдба, едно велико могъщо дяло, обвързано от реформаторска Йоанова, Иванина съдба на Дух Святи; явява се Богдана велика, навек благословена с венец нетлен завсегда. Богдано, сведи глава! В принос ухаещ яви се за България и за народа й, яви се ти сама. Днес в победа пращам те за съдба, че вместо в унижение ти навлезе в повишение и дадох ти седалище в стан на съдба, седем дни новоерни, седем периода – победа се яви, от днес нататък не бой се ти!

Победа славна, славен венец, накичих ти глава, а горда ти смела напоих със словесна кърма, в ръка ти дясна – кордона златен на изкупваща съдба. На пръст ти десен – ядрото земно с десет заповеди Закона велик, златна съдба, навек победа след Хилядогодишно царство да се яви за съдба. ”Амин” кажете! В пътя Ми свят и чист вървете! Дерзайте! Дерзайте! Борбата водете! Не бойте се! България наградих, кат от удара (вражи) я спасих! И го предотвратих. А синовете и дъщерите й от Създание на словесната храна до Скончание признах, приех и увенчах с нетленни навек съдби!

А днес, в този миг, чрез Силен вик, дара на възкресение, възкресение, възкресение в духом изцеление седем пъти по седем приемете вси, минали в три денонощни бдения за в ден на Архангелски тръби да се явите във възкресение за новото велико небесно селение! ”Амин” кажете и преблагословени бъдете, целокупно дяло Мое, с вяра продължете! Чине ”Юдин“, ”Юдино щене”, единни с МаннаСий сведете глава, строена жива с туптящи сърца, Гвардия Твоя поведи в победи славни, върховни победи и поведи дялото могъщо, велико. Дяло велико, ще те явя пред най-великите върхове на Земя, които Ме отричат или приемат само с уста, но все са равни пред Небеса, ще ги в едно посрамени сведа! И от нищожните прости рибари ще ги науча, и Името Си ще прославя завсегда!

Днес в победа пее съдба, че дяло велико водя за ръка и в победа славна прославям се сред Земя, че ден е велик, ще грее съдба и Факлите огнени ще озарят Земя, чрез Глас велик ще затръбят уста и в победи славни ще съберат житните зърна! ”Амин” кажете и в пътя Ми свят и чист продължете!

Ангеле четвърти, единен с Гласа – Борецо мощни, Глас на Дух Святи, Глас тръбен тръби, Земя се люлее, Небе шепти, море се вълнува, река бумти. И песен върховна Сиона запя, че една трета велика могъща Божия съдба в победи славни яви се в небеса! А една трета в понижение навек получи своето осъждение! Пееше в зора с Мощ Зефира нежен и галеше лица, и предупреждаваше съдба за победите святи на Христа! Амин! Миг върховен, грее съдба. В този миг сведи глава, МаннаСий и Бран на мира, Йодай и Павел, Рубине и Светославе, Благовесто, Благовесте, Светлане, Естир и Асуире, Данииле и Стефано, Весто Весела и вси Мои, сведете глави, вий сте Мои звезди в твърдта небесна, наредени с живи туптящи сърца, Йодай и Деворо, вас днес зова, сведете глава, че велика Мощ ще ви навести и в Мощ велика ще ви употребя, в пътя ви подчертан ще ви употребя! О, сведете в Мощ глави, строена Гвардийо, приемете благоволение и благословение и благословени навек седем пъти по седем и седем пъти по седем преблагословени бъдете, и с Вожда си, чина ”Юдин” продължете, и чакайте съдби. Ще се залюлее люлка с дечица и ще се запее песен, и ще затече речица жива със словесна храна.

А ти вярна Моя бъди и дерзай, Христино, теб призовавам и преблагословението велико на милост Моя, седем пъти по седем и седем пъти по седем преблагословени бъдете, единни с Гвардията Моя! Амин!“

Стражева молитва:

”Всевишни Творче на Вселената, Създателю наш, Изкупителю наш, в този час вдигам ръка в съдба, в събота свята, в благодарствена хвала за всичко, което Ти направи за велика Богдана и Йоана за народа Божий християни вси и за стражите вси, от невръстни до старейшини вси. Според Йоила изпълни се съдба, помагай им във всичките им духовни и житейски изпитни! На вси ръка на бран подай и чрез тях Ти, Боже, се бори и дялото Си води! Амин!

Покланяме Ти се вси Твои съдби! Поклон, слава и чест да бъде на Бога Отца, Сина и Дух Света! Амин!“

09.04.1977 г.

”Проказо Нееманова, в Елисееви дни не ще ли тe в дън изпратя и да изцеля, както Неемана, а слугата неверен поразя, че не бе верен?"






Гласувай:
4



1. dobrodan - Ае туй нещо
16.03 10:48
верно ли го е изприказвал някой в 1977-ма...
Аз заспах на средата още...
цитирай
2. elizabethborislavova - Ами старците сте такива
18.03 21:57
Лесно заспивате, някои и като се движат заспиват. А някои и като млади са били големи заспи.
Иначе за да се раберат тези неща се изисква определено ниво на грамотност и интелигентност.
СИОНОВАТА ДЪЩЕРЯ ПРИЕМА КОВЧЕГА НА ВЕСТТА – СЪДЕБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ. БЛАГОСЛОВЕНИЕ НАД ДОМА НА ДАНТА СЪДЕБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ (БРАН НА МИРА В СЛУЖЕНИЕ ПРИЕМА КОВЧЕГА НА ВЕСТТА)
dobrodan написа:
верно ли го е изприказвал някой в 1977-ма...
Аз заспах на средата още...

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 659944
Постинги: 916
Коментари: 1030
Гласове: 2589
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930