Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2023 11:27 - Кръщението със Святия Дух е необходимо за гвардията
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 111 Коментари: 0 Гласове:
1



image

 

“И от днес се помири и с мъката си се раздели! От лъвовата яма излезни От този миг, пламъци Навуходоносорови, изгаснете, пещ, разтвори се! Излезни! О, Йовови съдби – стрели, спрете, кърви, не течете Тих ветрец повея и лъвове приспа! И ето излезни! Излезни! Излезни Свише от небеса те викам Аз: Излез, Данииле, от лъвовата яма! Излезте, Седрахе, Мисахе, Авденаго, от огнената пещ! Спрете, пламъци да обгаряте, защото силите ви спряха, а ти, черепице, като чересало премахни се! От днес, Йове, раните ти да се заздравят. Седем пъти по седем заздравен бъди и свише в благословение навлезни! От Мен, Всемогъщ Отца, Вседържител на Всемира, Законодател в Правда на закон сред Всемира, Цар на царете завсегда, седем пъти по седем бла­гословен бъди ти и от днес навлизай в благословения на вси утешения Йовови! О, Йовови утешения, благословени свише от Мен под заповед бъдете! Иди, благословение и повий го с повоя ти. Седем пъти по седем иди и обвържи го с Правдата като сноп благословен! Обвържи сно­па на Едема ти чрез повоя злат в Правда на Христа! И бъди му ти ланец злат на врата, колан през чресла, шлем на глава и краси го ти като победи славни над вси злини! Амин! Седем пъти по седем и хиляди пъти по хиляди, свише заповед от Небеса. Йовово благословение, навлезни и като златен ланец обвържи снопа завсегда! Амин от Вседържителя на Всемира! Амин!

А ти от днес изцелена бъди духом, телом и нек угаснат вси пламъци! Борба, спри! Угасни в нощта, и от днес пламни като струя изцелителна, с дара на възкресение в гърди, със сила двоя в нозе и обиколи Земята като лъч светлинен на Правда завсегда – Ангел четвърти, неразривен с Гласа и като небесна милост съдбоносна над Земя ти бъди единен с все о все небесно благословение и като водач на вси изпълнения поведи кордона на изкуплението в Спасителния план в приключване към Едемската страна! Амин! Бъди благословен. Седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на Всемира! Амин! И бъди благословен завсегда кат всемирен жител сред Едема, в Новото небе -Земя! Амин! Сбъдна се! Сбъдна се! Сбъдна се! Седем пъти по седем благос­ловен бъди от Мен свише на съдба – Вседържителя на Всемира. Цар над вси царе във веки и над века! Аз, Първият и Последният, без нача­ло и без край, като безконечен завсегда! Амин! Седем пъти по седем и хиляди пъти по хиляди, милиарди пъти по милиарди! Амин! Прието би­де завсегда в Едема нови! Амин!

Забележка: Важно!

Кръщението със Святия Дух е необходимо само за Гвардията Моя, но ако се въоръжи и изкупващата се душа, не греши! Затова и Гедеон проверка стори на войнството си! И от кръстените с Дух Святи избирам юдовите блюда – от Юдовото коляно, обрязани по Дух, пазещи закона, като Лична гвардия на Христа! Тя ще носи Вестта на приключ­ваща съдба и с Ангела четвърти на Земя, осветен чрез Гласа на Отца – блюдото в чин Илия”, което имаше да се яви според Малахия 4 5 Амин! Свърши се! Свърши се!”

“О, поклон! Аз, стражът на милостна съдба между небе и Земя Ти се покланям в тоз миг!”

“О, благословени в тоя миг бъдете и в дома Божий се настанете в .мир на светлина, бъдете Ми факли горящи за съдба!

Приех ти поста и те благославям, докато блесне силата двоя.

Амин!”

София, 21.06.1958 г., 





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 658827
Постинги: 916
Коментари: 1030
Гласове: 2589
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930