Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2023 06:06 - Късният дъжд не е изливането на Святия Дух
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 1977 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В този откъс от скритата манна Бог обяснява каква е разликата между реформацията по времето на Исус и Съдебната реформация. Тя идва с голяма сила. Обяснява се кои днешни деноминации се включват в избълваната от Бога Лаодикийска църква. Изключително важно е това, че изливането на Святият дух не е Късният дъжд. късният дъжд е съдебното Слово, дадено в България, а изливането на Святия дух е действие, което способства за приемането на съдебната вест.

„Чрез апостолите действуваше дара на знамения и чудеса плътски, но сега идваше със сила на преустройство реформация за приключване. Туй дяло е очакваната голяма духовна реформация на Ангела четвърти с Гласа, която озарява със слава Божия земята и приготвя пътя на двойната елисеева сила за преображение възкресение.   

То сега и двете – петдесятни и адвентни, са еднакво повинни пред Бога с равен недостатък – едните отстъпиха от Духа Света, а другите – от заповедите на Бога. И сега ето изявявам, казва ви Христа, че тез две деноминации на земя образуват Лаодикия, към която е предупреждението от Откр. 3:15-18.  
Дух Святи е даван от петдесятница до днес и никога не е бил спрян, нито е преставал да действа, но винаги е бил сред ония, които са Го искали в чин „Обрезател на сърдечния неръкотворен храм“ до деня на Съда, така че късният дъжд не е изливането на Святия Дух, но е светлина на последната истинска реформация на Христа и то предимно сред Лаодикия. 205/ 9
Реформа сред Божия народ значи да мине той от заблуда в светлина, в съвършена истина, в пълна хармония на словото. И тогава ще залее земята светлина в пълнота….   Но ето, една заблуда по отношение на четвъртия Ангел от небеса, че е Сам Святият Дух.

Дух Святи е даван от петдесятница до днес и никога не е бил спрян, нито е преставал да действа, но винаги е бил сред ония, които са Го искали в чин „Обрезател на сърдечния неръкотворен храм“ до деня на Съда, така че късният дъжд не е изливането на Святия Дух, но е светлина на последната истинска реформация на Христа и то предимно сред Лаодикия.“




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 662065
Постинги: 916
Коментари: 1030
Гласове: 2589
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930