Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2022 20:50 - Исус Навин и Халев удостоени с правото да разпределят дяловете на левитите
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 1134 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Исус Навин и Халев удостоени с правото да разпределят дяловете на левитите

 

БЛАГОСЛОВЕНИЕ НАД ИСУС НАВИН И ХАЛЕВ И УДОСТОЯВАНЕ С ПРАВОТО ДА РАЗПРЕДЕЛЯТ ДЯЛОВЕТЕ ДВАНАДЕСЕТ НА ЛЕВИТИТЕ ЧРЕЗ НАДЕЖДАТА НА БОРЧЕСКАТА БРАН НА НОВАТА ЗЕМЯ. ПРИЗНАВАНЕ СВЕЩЕНОДЕЙНАТА СЪДБА НА СЛУЖЕНИЕ СРЕД ЗЕМЯ ОТ НАЧИНАНИЕ ДО СКОНЧАНИЕ И ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ В НЕТЛЕНИЕ СЛЕД АРХАНГЕЛСКА ТРЪБА.

СИЛЕН СЪДЕБЕН ВИК

 

Молитва на стража:

Учителю преблаги, в туй петдесетдневно служение, което Ти по­жела на оросение, о, моля Те, приеми пост и молба и дай удостоение на Надеждата борческа в изпълнение, и нека навлезе в благословение на могъщо изпълнение.

Благослови огненозаветния народ! Благослови блюдата за почетна употреба, приеми служение от горниците и дай оросение завсегда от Небеса!

Благословение:

“В тоя миг на съдбата, Навине, теб зова от небесата. Велики свещениче на съдбата, Аароне с помазание в ръката, помажи блюдата в хвалата! В тоя миг на съдбата помазвам ви с Ааронова ръка и сред дванадесетте израилеви племена ще приемете удостоението свое. Днес в удостоение велико на съдбата в чин на служение, Халеве, стани! Навине, дай дяловете ти на Надеждата на Борческата бран. Навине, обуй съдбата и покрий с покрова Надеждата на съдбата. Амин! Благословена бъди ти, Надеждо в Борческата бран на съдба. И в тоз миг на съдбата Аз, Всемогъщ Вседържител на съдба, чрез Навинова ръка обувам и покривам Надеждата на Бранта сред народа избран и те получават дела си сред дванадесетте съдби! Благословени свише в съдба, вий, Аароне, Навине, левити – Халеве, преблагословени бъдете седем пъти по седем свише от Небеса!

В тоя миг на велика съдба Аз, Вседържителят на всемирна съдба, сам сред Съд велик в изпълнение пред Върховния Лик на служение благославям Навина в изпълнение на Навиново служение и му разре­шавам разпределение за съдба над левитската делба. Амин. Седем пъти по седем благословен бъди, Навине, в служение и ти, Халеве, в изпълнение приеми седем пъти по седем удостоение във велико служение в единство с Навина като свидетел верен и удостоен бъди в одеждата на служение. И от днес с Надеждата на Бранта кат левитска съдба навлез в служение на своята делба – Земя. Амин! Аз, Всемогъщ Вседържител на всемирни съдби, в тоя миг благославям свише пред Съд велик Навиново-Халевово служение в изпълнение на разпределеие на левитската съдба. В тоя миг нек Аарон приеме съдби свише от Небе като велико удостоение на ново служение. Седем пъти по седем, Аароне, приеми благословение и навлезни в изпълнение сред левитското поколение. Амин!

Аз, Вседържителят на всемирна съдба, сред Съд велик на изпълнение, в тоя миг велик на служение употребявам Навина – Халева в изпълнение и разпределям дяла на делба като награда на съдба на Нови Ханаан на вечността. В тоя миг на съдбата чрез Силен глас от не­бесата благословен бъди, Навине и удостоен пред Съд велик с висок ток на съдби и продължи на Земята. В тоя миг на съдба Аз, Вседържителят Всемогъщ на Всемира, като Върховен Изпълнител на велик Съд в небеса, те удостоявам, Навине, с велико удостоение на високата чест, положение и те поставям на висок ток в съдба, и от днес ти разрешавам да навлезеш в Навинова съдба и да разпределиш дялове- те на Новата Земя под Новото небе на народа избран – левит в служение на бъдещи положения и кат награда на съдба в тоя миг сам Аз от небеса чрез острие в ръка, висок ток на нога, те благославям в изпълнение. Благословен бъди, Навине, на небесното нареждане. И в тоя миг на съдбата сред разпределената Нова Земя отдели дялове и подай ги в ръката на Надеждата на Бранта свещена сред Земята за бъдещи блага в хвала! Амин!

Благословен свише бъди с нож в ръка, с висок ток на нога и извърши, отдели от дванадесетте разпределения дялове на съдба за небесното служение на левитско Аароново служение. Амин! Сам Аз, Вседържителят на всемирна съдба, днес удостоявам, награждавам Надеждата на Бранта. Амин! Седем пъти по седем благословена бъди ти, Надеждо на Бранта сред народа избран и приеми дяла си на служе­ние в небесното селение на Новата Земя в положение под Новото небе на изпълнение. Седем пъти по седем благословена бъди и от днес кат награда на удостоение дяла си на съдба приеми. Амин! Благословени бъдете седем пъти по седем, благословени свише и от днес кат награда на съдба от Създание до Скончание на Земя ти, Надеждо на велика Бран сред народа избран, награда приеми след Съд велик на Новата Земя, и продължи под Новото небе и след преоб­ражение под Архангелска тръба. Амин! Сам Аз, Вседържителят всемирен в тоя миг, пред Съд велик изявявам съдба и кат награда дялото давам на съдба свещенодейни чрез служение Навиново-Халевово изпълнение! Амин! (В тоя миг на съдбата, Навине, посегни и разреши на две тавата.)

В тоя миг на съдба, Съде велик, в тоя миг призовавам Те на съдба пред Върховния Лик. Съобщи, признаваш ли наградите на служение Навиново – Халевово, натоварено в съдба и приело служение на Земя Аароново от дома Каатов на съдба? Амин!”

“Амин! Хвала, хвала, хвала! Велик миг на изпълнение. Ний, Съд велик в изпълнение, приемаме, признаваме и разрешаваме съдбата свещенодейна от Създание до Скончание на Земята на Каатовия- Ааронов дом и кат съдба левитска, минала през оправдание чрез Съд велик на избрание от Създание до Скончание, Ний разрешаваме и съ­общаваме пред целия Всемир, че достоен е тоз дом за служение и признаваме неговото изпълнение от Създание до Скончание, и като награда на удостоение в съдба му разрешаваме да продължи в Новата Земя след хиляда годишно царуване в небеса! И в тоя миг на съдбата като велик Съд от небесата, във върховно изпълнение му разрешава­ме да навлезе в изпълнение и да приеме удостоение на награждението си сред дванадесетте племена на Израилевата съдба. Амин! Амин!”

“В тоя миг на съдбата благословен бъди, Съде велик от небеса, че Глас повиши и призна свещенодейната съдба от Начинание до скончание и разрешаваш продължение като удостоение на бъдещи нетленни съдби след възкресение. Амин! Аз, Вседържителят всемирен, като Върховен Законодател и Изпълнител на Съд велик пред Трона Върховен, в тоя миг приемам признанието на Съда велик. Амин!”

“Хвала! Хвала! Хвала! Върховни Вожде на съдбата, Творец на всемирните съдби, Царю над вси царе и над Царя на Нова Земя – небе, Ний, Съд велик в пълнота, пред Върховния Трон на съдба чрез Високия вик на съдбата потвърждаваме удостоението на дяловете над свещенодейната съдба и потвърждаваме, че достоен е Навин в съдба да се повдигне на висок ток сред Земя и да прекоси Земята като висок съде­бен ток на съдба, и да извърши волята Ви свещенодейна сред Земя, и да продължи в удостоение и след хиляда годишно изпълнение на Новата Земя под Новото небе за във вечността. Ний, Съд велик в съдба в тоя миг потвърждаваме, че достойни са служенията на съдбите Навинови да разпределят наградите на съдбата на Каатовия- Аароновия дом сред земите чрез Надеждата на Бранта .свещенолевитска. Амин! В тоя миг на съдбата, Навине, удостой Бранта борческа на съдбата с удостоение велико на съдба. Амин! И в тоя миг на съдбата наградата си приеми, Борческа бран на съдба чрез Надеждата на съдбата. И от днес за съдба навлез в еднодневно служение, единни като Надежда на Бран в съдба, приела наградата на Небеса чрез Съд велик, и продължи до деня на Архангелска тръба. Амин! Амин! Амин!”

“Аз, Вседържителят на всемирната съдба, като Законодател и Изпълнител на Съдия, единен със Съд велик, заявявам: Благословени бъдете чрез Силен вик, Надеждо на Бран и от днес навлез във велико служение сред народа избран и сред дванадесетте съдби приеми дяла си ти. Амин! Седем пъти по седем благословена в съдба бъди! Днес покровът ти е на плещи като надежда, удостоена във вековете от Създание до Скончание сред земите. Амин! И в тоя миг на съдба бъди сред дванадесетте племена пак Надежда свещенодейна, от Аароновия-Каатов дом като велика бран до деня на Нови Ханаан. Амин! (В тоя миг на съдбата като награда на съдбата посегни и левити­те удостой ти!)

Удостоението разпредели на три! И в тоя миг на съдбата, левите, приеми дяла на Земята и навлезни в служение чрез туй награждение. Благословени бъдете, левити, произхождаща свещенодейна съдба и от днес приемете разпределение сред дванадесетте съдби, и продължете в служение и в хиляда годишно изпълнение след Архангелска тръба на преображение до деня на навлизането ви в Нови Ханаан като реално изпълнение. Благословени свише бъдете, левити в изпълнение! В тоя миг на съдба благословен бъди, левиев дом на съдба, от когото служение се яви сред Земята и от Създание до Скончание ти Ми служи вяр­но на съдба. Днес наградата ти се връчи сред Земята, за да бъдеш на разположение до деня на преображение на Архангелска тръба и да продължиш в Хиляда годишно царство като свещено служение до Ханаана – Нова Земя под Ново Небе на вечността. От Мен, Вседържителя на всемирни съдби, днес връчих обещанията Авраамови като награди на съдбата на левитите в ръката от Каатовия- Аароновия дом на Земята! Амин! От Мен, Законодателя на всемирни съдби завсегда!”

“Хвала! Хвала! Хвала! Поклон! Поклон! Поклон! Ний Съд велик в изпълнение пред Небеса, покланяме се в съдба и изявяваме: Правда! Правда! Правда! Достойно се дадоха наградите сред дванадесетте племена като дялове на левитите за Нова Земя и Ново Небе и свещенодейното служение се удостои в Навиново – Халевово служение и на висок ток се възкачи, възвиси, и ще продължи до деня на Скончание. И Ний като Съд велик потвърждаваме, че Правда седем пъти по седем извърши великия Законодател и Съдия на Своята собствена съдба сред планетата Земя и като Съд велик потвърждаваме и разрешаваме да навлязат в изпълнение на еднодневно служение. И като изпълнение долу на Земя дава ни се двора на скинично служение. И в тоя миг на съдбата чрез Съд велик от небесата навлезте вий в изпълнение, вий, блюда на свещенодейно служение в еднодневно изпълнение, и нек пеят птичките в съдби.

В тоя миг на съдба разрешавам да навлязат Надеждата на Борческия отряд и християнството във вярно служение със Завет!”

“Хвала! Достоен Си, Вседържителю на всемирни съдби! Ний, Старци двадесет и четири, казваме: Праведен си, Вседържителю да дадеш наградите! Покланяме Ти се и казваме: Достоен си, Всевишни Царю, да бъдеш Цар и над Царя на Ново Небе – Земя. Амин! Амин! Амин! Приключва се съдба в служение и навлиза в съдба Исус Навин. Амин! Ний, Четири живи същества, покланяме се пред Вседържителя Всемирен, че от днес се благослови Навиново служение и то навлиза в еднодневно служение.’’

“Хвала!” – Пеем ние, вси небесни и земни цветя, песента на уха­нието се чува като глас на хвала. Пеем ние, съдби в омарена колесница рано още в зори и отлитаме кат годеници пред Трона Върховен на съдба, и се покланяме на Великия Творец на всемирна съдба. “Чик… чирик”, славей съм с разперени крила в чин “Архангелска съдба” и пея рано в зора, май ми е в дълбина и чрез песен сладкопойна покланям се пред Небе, придружила колесницата на могъщата годеница, и единни отдаваме хвала. “Хвала!” – Пея ощ в зора аз, малка овчарка всемирна, сред росните поля. Кавал ми е в уста, кривак под мишницата моя, ямурлук на спасение на снага, два близнака в торба. Водя стадо вакло до ден на Архангелска тръба, с награда наградена от Върховния Законодател на съдба и единни се покланяме с вси тревички и птички, флора, фауна и човек и всички, всички, всички единни в съдба за великата милост на таз награда от Небеса, и от днес за съдба ще пеем в хвала сред утеснение и огнена съдба. Пламтят ни олтари в гърда от благодарност към Бога Отца и Духа Света и чакаме Архангелска тръба да влезем в нова наша земя на паша, стадата вакли да въведем в Едем. Както Яков на Земята прегръщаше близнака, както на Ревека играеха й в снагата, тъй и сега два близнака ритат ми в торбата. Синай и Голгота е свободата на живота – Законът завсегда! Амин! Хвала!”

“Покланям се аз, немощен страж от Земя, недостоен и благодаря за таз велика милост на удостоение, че чрез Съд велик навлизам в Навиново удостоение и с нож в ръка разпределям дяловете на съдба като свещенослужение на свещена бран сред народа велик избран, сред народа велик избран и от днес аз моля да ме подкрепят Небесата да въведа съдбата в новата съдба на Новата Земя под Новото небе. Амин! И от днес за съдба аз моля Небеса да укрепят почетните благословени блюда и да дадат сила, да ме подкрепят и придружат до Нови Ханаан. Амин! Ден и нощ молитствам за съдба, Боже, разреши, на служение врата отвори и дай стадото Ти да продължи в туй еднодневно служение, и дай да бъдем в еднодневно служение, както днес и утре, докато видим великата съдба Твоя и чуем Архангелска тръба, и в миг се преобразим и срещнем Царя си и Господаря си, и се поклоним в хвала! Хвала!”

“Хвала, хвало, тебе на съдбите, че стигаш в небе кат венец на съдба и ухаеш в небето като мирис от цветя. В тия усилни на Земя вре­мена ти плуваш в Израилева колесница на омарови кълба и стигаш не­беса с песента на славея, и се покланяш пред Трона Върховен на Небеса като едно единство на Земя от верните изкупени чрез Съд ве­лик в съдба. Аз, Вседържителят всемирен на всемирна съдба, те при­емам пред Трона Върховен на Съд велик и те награждавам кат съдба, хвало на Надеждата Борческа сред Земя, от Създание до Скончание била си ухание, макар и чрез ридание от арените кървави на Земя, под окови тежки, от устата на всички пионери, когато тялото се пържи под пламъците огнени, ти си била пред Трона на съдба! И от днес ще про­дължиш като велик пионер на Земя и ти позволявам да ухаеш чрез уха­нието на цветя, чрез песента на птиците на съдбата. И днес в съдба пред Трона на хвала продължи сред Земя! Амин!

И в тоя миг на съдба продължете в изпълнение сред Земя. Хванете се за ръка, а ти, свещениче, бъди им свидетел на Земя, бла­гослови ги в единство на съдба. И в тоя миг на съдба, благословени свише бъдете в единство пред Небеса, чрез свещенодейна ръка пома­зани от Небеса! Амин!”

09.04.1960 г.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 658805
Постинги: 916
Коментари: 1030
Гласове: 2589
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930