Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2021 23:23 - Задушниците - как дяволът кара близките да варят на умрелия жито
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 1320 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Сънувам сън:

И ето Ангел Господен ме повика и отведе на гробищата. Беше задушница и виждам следната сцена: На гроба на мъртвата си дъщеря е седнала с мъртвия си мъж и живия си син майката. Пред тях е чиния с варено жито за Бог да прости.

Майката е жива и синът й, и тя го подканва: ”Хайде, вземи за Бог да прости!“ И синът й взе да рови в чинията с житото и мъртвият Иван бащата и той ровеше.

Но ангелът, който ме доведе, ми каза: ”Погледни и разумей що значи всичкото това.”

И ето виждам втора сцена: На всичките гробове има съблечен калъф от кожа на всеки мъртвец, който лежи в гроба. И в същия миг виждам его Сатана се облича в таз, смъртната кожа от тялото чрез смъртта (подобно на змия) и се яви в образа на покойния й мъж Иван. Пак се повтори

първата сцена с житото и взе да рови вътре в чинията и чух гласа на Ангела, който ми каза: “Погледни кой рови!” Ето аз се убоях. В образа на мъртвия Иван падна калъфа и се яви страшен Сатана със страшни големи нокти като на орлите и ровеше житото страшно разгневен. Изведнъж вместо жито се яви карантия, кървава пихтия и той ровеше с дългите си нокти. Ангелът пак ме попита: ”Какво виждаш?” Но аз не посмях да продумам нищо, макар и да познах Сатана в образа на мъртвеца. Гласът на Ангела ми обясни: ”И сега помни: Борбата, що водеше Сатана на Земята и успяваше да одира кожата на човека чрез смъртта, то той си създаде чрез нея спиритично явление като се явяваше в образа на мъртвите и с туй поддържаше създадените чрез неговия дух на измама религията. Успя в Господния ден, четвърта заповед – съботата да създаде ден на мъртвите, а не на почивния ден на живия Бог за хваления и я нарече ”Задушница” като мамеше близките на мъртвите и ги караше да му варят жито. Тъй той яви две задушници като велик празник (на смъртта) за мъртвите и я нарече – приписа на името на Архангел Михаил.

Всичко туй върши Сатана чрез дух на измама и заблуждение като цели душопогублението на човеците, туй, което му повярва и се покори, че мъртвият дири от живия за опрощение. Това е най-голямото заблуждение. Ето погледни:

И пак виждам вместо жито кръв и се убоях и попитах: ”Защо Сатана се рови в него?“ И чух Гласа в отговор: ”Тъй като плевелът е негов и не е зърно, а зърното е душата на спасение чрез кръвната цена на Господа Исуса Христа. А Сатана, след като е успял да погуби, умъртви плътта чрез греха с житото на мнимата религия за Бог да прости. Той се рови и дири и душата да унищожи. Затуй ти видя, че не мъртвият Иван яде жито, че е гладен, а сам Сатана се рови в житото, пихтията, кръвта на умрелия да дири и душата му да я погуби чрез спиритичните съсъди, поддържащи обряди религиозни. Чрез спиритичния дух те му помагат да се рови и дири техните души, които не съществуват, но жизнеността на живота чрез създателя им. Сатана знае, че житото е за небесната житница, а плевелът за огнената гибел на Земя, затуй изисква да му се поднася – дано в ровенето си погуби и зърното. Но всъщност той се рови в погубената от него плът – кръв, дири душите да погуби.

Помни: Всички, които му се подчиняват на страшния погубителен глас чрез сънища или явления и им изисква жито, това са спиритични съсъди в служба на душопогубителя Сатана. Но чрез тях той поддържа създадената си религия от него за Бог да прости. Но ти знай, че мъртвият спи и не чува, ни вижда и нищо не знай що става под слънцето на живите.

Сън е това, но страшен.

20.06.1959 г.
http://slovosvetlina.com/?p=27447


https://komentator.bg/%d0%b7%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81%d1%8a%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5/



Гласувай:
4



1. dobrodan - Тая лудата докога ще й цитираш душевните
07.11.2021 13:52
олабвания, не ли ти писна.
Досадно е.
Като не ядете жито, ще ми ядете жилата.
цитирай
2. krumbelosvet - Да не прекаляваме
08.11.2021 21:47
Грижата за гробовете на скъпите хора е НЕОБХОДИМА. Даже слоновете "погребват" и жалят своите починали. И е ПРАКТИЧНО това да става в ОПРЕДЕЛЕНИ ДНИ, по не една причина, да не ги изброявам. И не случайно я има тая традиция. За Д У Ш И Т Е на скъпите починали, не за житото. Житото символизира ВЪЗКРЕСЕНИЕТО. А цитираната г-жа е неква сектантка. Наистина, няма лошо да питаш Бога и да го молиш, но ако започне да ти отговаря, потърси психиатър.
цитирай
3. elizabethborislavova - Разбира се, че грижата за гробовете ...
09.11.2021 17:02
Разбира се, че грижата за гробовете на скъпите хора е НЕОБХОДИМА. Дали да е в определен ден всеки сам преценява. Има ли пречки да не е в определен ден, според Вас? Да не би умрелите да знаят за този ден и само тогава да им се разрешава да дойдат на гробищата? Ще се радвам да обясните от гледна точка на умррелите защо е необходимо да е в точно определен ден? Не можете ли да ходите във всеки ден в годината.
А проблемът с житото има много важна духовна стойност, който се вижда от Съня. Правилно казвате, че житото символизира душите на спасение? Какво според Вас правят те в гробищата?
Прав си за сектантите - това са хора, които има изкривени разбирания за живота и написаното в Библията. Като например това, че умрелите ядат сладкиши и пият червено вино. Да не говорим за сектантите, които казват, че Бог Син бил душевадец. Сектантско отвсякъде.

krumbelosvet написа:
Грижата за гробовете на скъпите хора е НЕОБХОДИМА. Даже слоновете "погребват" и жалят своите починали. И е ПРАКТИЧНО това да става в ОПРЕДЕЛЕНИ ДНИ, по не една причина, да не ги изброявам. И не случайно я има тая традиция. За Д У Ш И Т Е на скъпите починали, не за житото. Житото символизира ВЪЗКРЕСЕНИЕТО. А цитираната г-жа е неква сектантка. Наистина, няма лошо да питаш Бога и да го молиш, но ако започне да ти отговаря, потърси психиатър.

цитирай
4. elizabethborislavova - Излей си душата
09.11.2021 17:03
Още не разбирам какво ти е в душата, че само да секс и онождане на монахини говориш. Покажи я тази жила да я видим, но май е доста лабава вече.
dobrodan написа:
олабвания, не ли ти писна.
Досадно е.
Като не ядете жито, ще ми ядете жилата.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 659166
Постинги: 916
Коментари: 1030
Гласове: 2589
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930