Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2021 22:21 - Йоан Кръстител в съдебното време
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 1371 Коментари: 13 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 На пророк Данаил и на апостол Йоан строго им се заповяда да скрият, запечатат даденото им Слово. В съдебното време обаче Бог дава друга заповед – не запечатвай Словото.

Даниил 8:26

А казаното видение за денонощията е вярно; все пак, обаче, запечатай видението, защото се отнася до далечни дни.

Даниил 12:4

А ти, Данииле, затвори думите и запечатай книгата до края на времето, когато мнозина ще я изследват, и знанието за нея ще се умножава.Откровение 10:4

И след като седемте гръмове издадоха своите гласове, аз щях да пиша, но чух глас от небето, който каза: Запечатай това, което изговориха седемте гръмове, и недей го писа.

„ Сам Аз, Вседържителят разпечатах данаилови съдби и скритата от Йоана манна, която в корема му се вгорчи.  Днес тоз „корем“ се изля в късните „роси“, защото благодатта ороси последните блюда. 232/3

 А запазената свидетелствена манна, къде е била тя? Къде е словото, което не се разреши на Йоана да запише?  Къде е то било? Не е ли тази манна – въплатена в олтар златен съхранена и чрез стража Мой, олтарна скиния неръкотворна, храм на Духа Святи с олтар на денонощно служение кат кадилница златна пращала в небеса молитвите, постовете и сълзите и приемала чрез жезъла ааронов в чин първосвещен и свещен тази манна от небеса не е ли бил съсъда в чин пророчески на земя? 28/6

 Йоан е символ на реформацията. 251/3 

 Лаодикия, убояна да не се види голотата й и се отнеме правото за корона на главата, похули всички действия на Дух Святи. Не позна росните капки на късно оросение в чин Късна Роса, в освещение и ги охули, оплю и приписа на Сатана.

 Когато Лаодикия се опиваше в хладкостта си, а времето наближи в изпълнение, яви се Ангелът на завета Христа в чин „Крадец“ и възкреси мъртвите кости на плътта, въздигна блюдата златни и ги употреби с олтари сърдечни, обрязани от Дух Святи в юдейство и светилници препълнени с елея – сила на Дух Святи. Те приеха всички награди в чин „Благословения Отцови“ като живи представители на съдбите. И като камъни олтарни, живи представители на дванадесетте племена, се вградиха в олтар на служение – дяло на Ангела Четвърти, единен с Гласа в чин „Борец пети“ в едно велико реформаторско дяло и изпълниха волята Божия. Това дяло реално показва, че Христа сам пое ръководството на дялото Свое в ръка в едно теократично управление. Дялото на Ангела четвърти в чин „Малко Даниилово духовно възкресение“ се яви още като могъщо Йорданско течение на водното кръщение, то е повторение на дялото на Йоана Кръстителя – дяло Христово по строг План на Спасение“

  • Първите, строили се в Личното Христово войнство са Йоан Кръстител и апостолите Христови, които не само влизат в числото на 144000, но и застават като основание на сграждащото се ново изкупително дяло на Господа Исуса Христа.
  • Йоан… сочеше на всички плътски реформации фалшиви, които ще се отсекат, отхвърлят след голямата борба между Христа и Сатана. . . след посегателството на Йоана . . . Тогаз вече Христа навлиза в мисията в пълнота на духовен реформатор и избира 12 апостоли  8/3
  • Чрез дара на знамения и чудеса изливам светлина на всички късни слова, обещани да се явят на земя в последни времена за връщане на верния остатък – късната роса. Светлината се дава чрез дългоготвения съсъд и осветен Глас от небеса, дар на знамения и чудеса до Ангела на остатъка. Дарът на знамения и чудеса, чрез силата Моя казва ви Сам Отца се дава сал три пъти на земя за да приготви пътя за Божията правда. В древността пророк Илия и Йоан Кръстителя, а сега в последни времена дарът на знамения и чудеса за изливане на живите слова, сетна светлина за цялата земна кора да са водачество на остатъка тръба що има връзка чрез Гласа на Отца направо от небеса от Престола на благодатта. 187/ 6





Гласувай:
8



1. barin - Здравей, Елизабет. Изчетох нап...
12.10.2021 15:39
Здравей, Елизабет. Изчетох написаното и пособено харесах изпълнителя на клипа. Ще си ги запиша, в Yandex ги има.
Поздрави!
цитирай
2. elizabethborislavova - И на мен изключително много ми харесват
14.10.2021 11:25
Симон Корольски работи в Америка и песните му са на английски и руски. Това са изключително стойностни християнски песни.
Относно откъса от Късния дъжд: казва ни, че пророчествата за последните дни в книгите Данаил и Откровение, по които не е давано знание хилядолетия наред вече са разпечатани, отворени, обяснени.
barin написа:
Здравей, Елизабет. Изчетох написаното и пособено харесах изпълнителя на клиоопа. Ще си ги запиша, в Yandex ги има.
Поздрави!

цитирай
3. pvdaskalov - * ! *
18.10.2021 08:37
"Понеделник - тежък ден"
Май че имаше такава книга. Посетихте моя Блог и, естествено, трябва да разбера откъде идва увереността, че жени има само на Зелената планета. Темите във Вашия Блог не са ми чужди, но днес, уви, е също понеделник и трябва да се крачи по задачи. при това неотложни. Имам широк поглед по религиозните въпроси, но признавам предварително, че ме интересуват преимуществено вярванията в Древен Египет, Гърция, Рим и Тракия. Не трябва да пренебрегваме първите зачатъци на религиозното чувство, нали? Християнството се е избистрило постепенно и неизбежно ще търпи развитие, ведно с науката и техниката. Най-светлите човешки умове не са се отказали от вярата си в Бог. Тъкмо той им е отворил очите да проникнат в същността на Неговите творения. До скоро!
П и е р
цитирай
4. elizabethborislavova - Лек да е понеделника
18.10.2021 11:53
Увереността идва от това, че нашата планета е избрана да бъде мястото, на което Люцифер да реализира идеите си за ново устройство и управление на Вселената. Библията ни описва за бунта, който Люцифер е вдигнал в небето срещу този ред. Смисълът на бунта е вместо Отец - Син - Святи Дух да изгради ново управление Отец - Люцифер - Святи Дух.
За да се увери цялата Вселена кой модел е добър се извършва преустройствения план и нашата планета от звезда е променена на арена за борбата на двата духа - добро и зло, смърт и живот, черно и бяло.
Това значи, че само на нашата планета има живот в материя и Дух. Всички останали същества, извън нея, са ангели, нетленни. А те нито се женят, нито се омъжват. ПИше така:
33 И тъй, във възкресението, на кого от тях ще бъде жена? защото и седмината я имаха за жена.
34 А Исус им рече: Човеците на този свят се женят и се омъжват;
35 а ония, които се удостоят да достигнат онзи свят и възкресението от мъртвите, нито се женят нито се омъжват.
36 И не могат вече да умрат, понеже са равни на ангелите; и, като участници на възкресението, са чада на Бога.
цитирай
5. pvdaskalov - Понеже...
18.10.2021 14:14
Понеже понякога си позволявам да водя мислено разговор с Бог и Св.Петър, при следващата ни "среща" ще ги посъветвам да прибират едновременно истински влюбените, ако е дошъл редът на единия от тях. Така ще е по-справедливо, отколкото единият да остане и да се мъчи, страда и въздиша. За мен "мъчи" и "страда" не са синоними, но за всеки случай отивам да проверя.
Благоаря за отговора.
П и е р
ПС - По много причини най ми харесва параграф 34.
цитирай
6. elizabethborislavova - Сложно нещо е съдбата
18.10.2021 14:39
За някой ако го вземе по-рано е лошо, за други е добре.
Ще е интересно какво ще ти кажат. Всъщност св. Петър няма да ти каже нищо, защото е умрял и още не е възкръснал. Пиши какво са ти казали.
pvdaskalov написа:
Понеже понякога си позволявам да водя мислено разговор с Бог и Св.Петър, при следващата ни "среща" ще ги посъветвам да прибират едновременно истински влюбените, ако е дошъл редът на единия от тях. Така ще е по-справедливо, отколкото единият да остане и да се мъчи, страда и въздиша. За мен "мъчи" и "страда" не са синоними, но за всеки случай отивам да проверя.
Благоаря за отговора.
П и е р
ПС - По много причини най ми харесва параграф 34.

цитирай
7. hristiqnskaprosveta - Няма нищо общо...
20.10.2021 18:51
Това тълкувание за откриването на истината само на определени хора, като св. пророк Даниил и св. Йоан Кръстител, не е християнско, а гностическо тълкувание на ранните псевдохристиянски секти, които са смесвали християнство с гностицизъм и езотерика, както и с философията на Платон и Аристотел, за да се получи по - горния миш - маш. А истината е, че Даниил, говори за Старозаветните време по време на обсадата на Ерусалим от Вавилонците, през 300 год. преди Христа и касаят отношенията на пленените юдеи с вавилонците и по - специално сблъсъка, между Даниил и Балтазар и Дарий I (Даниил 5: 25; 31 и 9: 11) В глава девета, на книгата на пр. Даниил, пророка споменава за отдръпаването на Израиля от Господния закон и за проклятието, което Бог изпратил на евреите с пленничеството им при Навуходоносор. Тук има аналогия с Евангелието от Матея: (Гл. 3, стих. 2-12) в който Йоан Кръстител, говори за покаянието на първенците - юдеи, книжниците и фарисейте и първосвещениците, които трябва да се покаят, за да не бъдат хвърлени в неугасимия огън на вечните страдания. Има аналогия между думите на Даниил в ( 9 глава, стихове 11 - 27). Бог не е скрил нищо от хората, което да знаят само малцина, напротив, Той свидетелства за Себе Си, че е Светлината на света и всички ще го познаят, а не, че само малцина избрани ще го познаят. Това не е християнство, а абсолютна ерес. :)
цитирай
8. elizabethborislavova - В този откъс Бог казва съвсем друго. Опитайте да вникнете
20.10.2021 21:14
Публикуваното не е тълкувание. Тълкувание значи нещо, което човек има от Бога и което по същността си допуска определена степен на неточност, непълнота и прочие. А публикувания откъс е Божие Слово. За какво Божие Слово става дума вижте от описанието на блога ми най-горе.
Учудвам се на неразбирането и агресивността при положение, че преди това Слово има откъс от Библията, в която се казва:
На пророк Данаил и на апостол Йоан строго им се заповяда да скрият, запечатат даденото им Слово. В съдебното време обаче Бог дава друга заповед – не запечатвай Словото.
Даниил 8:26

А казаното видение за денонощията е вярно; все пак, обаче, запечатай видението, защото се отнася до далечни дни.

Даниил 12:4

А ти, Данииле, затвори думите и запечатай книгата до края на времето, когато мнозина ще я изследват, и знанието за нея ще се умножава.Откровение 10:4
Ясно е от цитата, че значението на написаното в тази книга става ясно едва накрая, по времето на Съда. Тук няма спор, защото всеки, който може да чете и има способност да възприема написаното вижда, че се казва: ЗАПЕЧАТАЙ, ЩЕ МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО.
цитирай
9. elizabethborislavova - Да, разбира се, истината се открива на определени хора
20.10.2021 21:28
Така е било винаги, така е и днес. Истината за цялото човечество е открита в България чрез човек в силата на Илия и чина на Йоан Кръстител.
11 И попитаха Го, казвайки: Защо думат книжниците, че трябва първо Илия да дойде?
12 А Той им каза: Наистина Илия първо ще дойде и ще възстанови всичко. И как е писано за Човешкия Син? - писано е, че трябва да пострада много и да бъде унизен.
И Още:
Лука 1:17
Той ще предиде пред лицето Му в духа и силата на Илия, за да обърне сърцата на бащите към чадата, и непокорните към мъдростта на праведните, да приготви за Господа благоразположен народ.
И така: написаното в книгата Данаил и Откровение е запечатано, затворено знание до времето на Съда. В периода 1947 - 1982 г. в България са изляти съдебните решения и всеки може да ги прочете. Надявам се и Вие ще се заинтересувате, за да не са празни твърдеинята ви, че искате и Вие да знаете.
http://slovosvetlina/
цитирай
10. hristiqnskaprosveta - Така е било винаги, така е и днес. ...
20.10.2021 21:55
elizabethborislavova написа:
Така е било винаги, така е и днес. Истината за цялото човечество е открита в България чрез човек в силата на Илия и чина на Йоан Кръстител.
11 И попитаха Го, казвайки: Защо думат книжниците, че трябва първо Илия да дойде?
12 А Той им каза: Наистина Илия първо ще дойде и ще възстанови всичко. И как е писано за Човешкия Син? - писано е, че трябва да пострада много и да бъде унизен.
И Още:
Лука 1:17
Той ще предиде пред лицето Му в духа и силата на Илия, за да обърне сърцата на бащите към чадата, и непокорните към мъдростта на праведните, да приготви за Господа благоразположен народ.
И така: написаното в книгата Данаил и Откровение е запечатано, затворено знание до времето на Съда. В периода 1947 - 1982 г. в България са изляти съдебните решения и всеки може да ги прочете. Надявам се и Вие ще се заинтересувате, за да не са празни твърдеинята ви, че искате и Вие да знаете.
http://slovosvetlina/


Принципно не споря с луди хора, но за теб ще направя изключение. Първо България не е никакъв духовен център на Вселената или на която и да е било вселена, цивилизация, планета, космос или звезда. Ние отдавна сме разграден двор на американците и западните сатанисти, нищо повече. :)

Второ, Даниил е старозаветен пророк и говори за робството, което са наложили Вавилонците и Навухудоносор и Балтазар и Дарий I, Йоан Кръстител, говори същото за което говори и Даниил, с тази разлика, че Даниил, съветва евреите да не се покланят (робуват) на чуждите езически божества, а Йоан съветва фарисейте и придошлите книжници да не робуват на номиналната част на Старозаветния Мойсеев закон, защото и без това не го спазват, а сами го нарушават, като карат другите да го спазват. Затова и Библията в Стария и Новия Завети, говори за робството, като духовен процес и като физически такъв. :)

Симон Королский е еретик и сектант, не е християнин и песните му, макар и хубаво, не са християнски. :)

Ето, кои са истинските автентични и антични християни: https://www.youtube/watch?v=i-3h9TQ312c
цитирай
11. elizabethborislavova - Именно България е избрана за времето на Съда - в България е дадена съдебната светлина
20.10.2021 22:14
И на нас, Българите е възложена мисията да разнесем благовестието на царството. Вижте и другите откъси от Божието Слово в блога ми и на този сайт: http://slovosvetlina/
12 Блажен, който изтърпи и стигне до хиляда и триста и тридесет и петте дни.
13 Но ти си иди догдето настане краят; и ще се успокоиш, и в края на дните ще застанеш в дела си.
И аз не споря с луди. Работата ми е да благовествам благовестието на царството. А дали някой луд си е негов проблем.

цитирай
12. elizabethborislavova - Относно песните
20.10.2021 22:15
Покажете, моля една християнска песен.
цитирай
13. hristiqnskaprosveta - Истината се открива на всички...
23.10.2021 08:27
Истината за въплъщението на Бог Иисус, като съвършен Богочовек се е открила на всички хора по земята. Последната книга от Библията - "Апокалипсис" е писана за бъдещите времена, когато на земята ще царува Антихриста, цели седем (7) години от които последните три ще бъдат най - тежки и жестоки и след това ще се завърне Иисус Христос, за да унищожи делата на Антихриста и да възцарува на земята като истинския Наш Цар и Бог. :)

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 659056
Постинги: 916
Коментари: 1030
Гласове: 2589
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930