Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08 09:47 - Управителите на галактики и планетни системи в състава на небесния съд от Откр.4
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 570 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Откр.4:1 След това видех, и ето врата отворени на небето; и първият глас що чух беше като глас от тръба, която ми говореше и казваше: Възлез тука, и ще ти покажа което требва да стане след това.
2 И тоз час бидох в изстъпление Духом, и, ето, беше поставен престол на небето, и на престола имаше некой седнал;
3 и седналият бе подобен на яспис и сардийски камик: имаше около престола и дъга на глед подобна на смарагд.
4 И около престола имаше двадесет и четири престола, и на престолите видех че седеха двадесет и четири старци облечени с бели дрехи, и имаха на главите си венци златни.


045 Земния съдебен процес се разглежда и решава по книгите на делата добри и зли и по книгите на живота вечен и смъртта. Съда се състои от дванадесет планетни князе, управители на 12те планетни системи. Те всички са небесни Творцови творения. Свидетелите в Съда небесен са вселенни жители – Творцови творения. А наблюдатели са всемирни Творцови творения. Словото ни осведомява още че в Слънчевата система има планети населени, но те не са паднали в грях, както земните жители. И се подчертава че само планета Земя е в плен на врага Сатана, който я употреби като арена бойна на всички низости, най-долни страсти сатанински. За това е и обвинен. Той наруши закона на правда, яви се в непризнание и неподчинение на Твореца и най-важното – създаде смъртта, като свое знаме в борбата, с което воюва и покосява безмилостно трите пояси земни – живота над земята.

02 В тоз върховен миг пред върховния Съд велик и пред вси нетленни свидетели в небесните простори, князе и управители в незнайни за земя системи Аз, Всемогъщият Законодател и Съдия, все Същият от вчера, днес и утре пред вси благослових зорницата светла, явявала се от начинание до скончание в зори на небосклона и сияела над земя и Трона върховен.

015 И в тоя миг поклони се всемирно множество, заедно с вси планетни управители.

028 И в тоз миг на съдбата пред небе и земята, днес Аз Всемогъщ Вседържител на вселенни всемирни съдби, зовя всички управители на вселенни системи, плеади и планети и галактики! Ела, Съде велики, Вселено, Всемире и свидетел бъди. В тоз миг кат корона златна над България – над българска глава, слагам увенчанието велико за всегда! А в ръката й печат могъщ за вечността – словото светлина за 144000 на земя, че тя достойна биде да го чрез факлите огнени изнесе! Амин!

05 Наистина асамблеята ”Знаме на мира” чрез малките деца, още и парламента на мира чрез големите, е небесно потвърждение над планета Земя. България е употребена и е била досега и употребяема. След свършване на Съда небесен със земния процес Христа наново събира всички вселенни управители, за да решат. А Христа е като първоначалния Му чин ”Княз на мира” сред цялата Слънчева система, сред цялата вселена на мира, а Той бивш Княз на мира – Михаил. Те вземаха решения за велики дела в подвизи мирни за бъдещия мир сред тронно управление за в бъдещия Цар Юдин и Неговото царство сред нова планета Земя, над ново мирно небе. И носещият нов чин царски на Соломон. – мирен. Сред Слънчевата система, в мир и вечен живот, който води хилядолетна борба с врага на всяка правда – Сатана, който пък водеше борба за беззаконие, безредие и вечна болка, грях и смъртта да наложи над планета Земя. След победата на Съда велики в небето и приключване

Поклонихме се ний, старци 24 и 4 живи същества пред Трона съдебен на Съда. ”А Ний, Съда велики от вселенни галактики – планетни управители, заявяваме истинна съдба, че първо сме Творцови творения, а по милост върховна сме в чинове на ”князе 12” в галактични управления /човешки названия/, но днес по милост на съдбата Съд велик сред съдебния Трон със закон на правда.

08 О, Съде велики вселенни с чинове князе Мои творения небесни управители системни на плеади и планети звезди, днес вам ний единни – Тронен Лик с въоръжение на съдбите и печата връчваме на победите и увенчанието приехме, признахме вашето съдебно удостоение и явихме ответа на победата в отговор на завета нов в същината на кръвта пролята. И сега заявяваме, че Творческият печат е в единство на закона изявен и връчен чрез закона цялостен на Тройния Лик. Втория е рубина кръвта на изкупление, пролята бойната кръв, във време на военно изпълнение като печат на изкупление Война с нож в ръка. Но третия е съдебния, чрез дара на чудо и знамения, без който не се приема никакво изкупление. А той се състой в цялото съдебно оросение, чрез знамението в чин ”късни роси” на съдебните решения. И чрез акта на оправдание Христови на Сина Мой, Единородния е Той не може нищо да мине през Орионова врата. Тоз печат е именно връчен на гвардията в чин лична на Христа от Трона съдебен в чин царски на църквата всемирна чрез гвардията в чин ”Естир”. О, благословени 7 по 7, 7 по 7 бъдете и за напред взаимност на съдебни потвърждения  /над духовете осъдени/ паднали в потвърждение във втория Съд продължете. Амин!

061 Сведете глава, Вселено, Всемире, небе, земя, дяло данаилово, народе Мой, О, Съде велики вселенни с чинове князе Мои творения небесни управители системни на плеади и планети звезди, днес вам ний единни – Тронен Лик с въоръжение на съдбите и печата връчваме на победите и увенчанието приехме, признахме вашето съдебно удостоение и явихме ответа на победата в отговор на завета нов в същината на кръвта пролята. И сега заявяваме, че Творческият печат е в единство на закона изявен и връчен чрез закона цялостен на Тройния Лик. Втория е рубина кръвта на изкупление, пролята бойната кръв, във време на военно изпълнение като печат на изкупление Война с нож в ръка. Но третия е съдебния, чрез дара на чудо и знамения, без който не се приема никакво изкупление. А той се състой в цялото съдебно оросение, чрез знамението в чин ”късни роси” на съдебните решения. И чрез акта на оправдание Христови на Сина Мой, Единородния е Той не може нищо да мине през Орионова врата. Тоз печат е именно връчен на гвардията в чин

226 ”Хвала! Хвала! Хвала! Поклон! Поклон! Поклон! Покланяме се вси ний, съдебни заседатели, в пълен състав на князе, планетни управители, единни със свидетели, наблюдатели, мнозинства от вси непаднали вселенни съдби. Покланяме се в хвала пред Трона, законодателна съдба, пред Царя наш и Царя на нова изкупена планета

130    ”Ура! Победа! Седем по седем пъти сияе Сиона велика съдба! Отворена с милост на Ориона е врата и в победа славна яви се венец! И Вождът Юдин, Юдин Цар и Господар на бъдеща съдба, е със строено войнство в полите на земя. Мигът е върховен, върховна е съдба! Вождът Юдин с мощ поведе войнствена Си съдба чрез чина Си ”Юдин” – Юдино щене и невръстна войска в изпълнение на Йоил – тя е велика мощ – велика съдба. Мигът е върховен! Сияят светила, небесни войнства окръжили са на Ориона врата. Строени князе – управители на планетни множества, системи, плеади в събора на херувими изпълват небеса. И днес в победа пеят марша победен на личната гвардия в реална съдба.

  • Днес Аз, Всемогьщ Вседържител на вселенни, всемирни съдби в чин Генерален Председател и Съдия, Творец на всички ГАЛАКТИКИ, системи, планети и звезди, то Аз теб стълбе свидетелствен, оповестявам в чин на ”Вожда”, окръжен с личната Си гвардия, 12 строявам в детска милост и любов те изявявам на вси, че ако не станат като децата, не ще влезнат в царството небесно на мира, мира, за да вкусят от пира, пира на вечността.
  • ”А Ний, Съда велики от вселенни ГАЛАКТИКИ – планетни управители, заявяваме истинна съдба, че първо сме Творцови творения, а по милост върховна сме в чинове на ”князе 12” в галактични управления /човешки названия/, но днес по милост на съдбата Съд велик сред съдебния Трон със закон на правда.
  • И заявяваме в този миг на съдбата, че наистина истина е това, ний Съда велик, решихме като 12 съдебни чинове от 12, дванадесетте ГАЛАКТИКИ небесни, управляващи техните съдби.
  • Навек, хвала и поклон царство и държава с Трон и закон на правда да са ваши, и вовек скиптъра царски на управление да са в мощ велика в цялата Вселена, обсипана със съзвездия, ГАЛАКТИКИ, планети и звезди, включително и Слънчевата система в пълнота на правда!
  • И в тоз миг на съдбата пред небе и земята, днес Аз Всемогъщ Вседържител на вселенни всемирни съдби, зовя всички управители на вселенни системи, плеади и планети и ГАЛАКТИКИ! Ела Съде велики, Вселено, Всемире и свидетел бъди.
  • ”Вселена” означава цялото небе отрупано с ГАЛАКТИКИ пътя млечен, плеади, съзвездия.
  • В небесния простор цари мир и ред сред съзвездия, системи, ГАЛАКТИКИ. Не всички съзвездия са населяеми.
  • В тази атмосфера има много ГАЛАКТИКИ, но не всички галактики са едни и същи.
  • В тази атмосфера има много галактики, но не всички ГАЛАКТИКИ са едни и същи.
  • Стройте се, целокупни мащаби небесни, светила в ГАЛАКТИКИ, системи, плеади, съзвездия, звезди, пътя млечни.Гласувай:
3Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 603089
Постинги: 892
Коментари: 1002
Гласове: 2437
Календар
«  Декември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031