Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08 10:43 - Айнщайн-открил пътя на първата язва
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 1421 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Тази е моята изповед, аз, Сатана, че човекът Антихрист под моя власт и ръка се роди от духа ми лукав и от нагона мой на злина опиваше се с мен от невинна кръв, която сам той чрез мен проливаше на Земя! И що, ето затихна воят на дула, къде и как да се проявя? Тогаз намерих съсъда Айнщайн и семе Хамово взех в ръка, ще открия атома, тайната, що взех от Небеса, нему ще доверя, и ето време е да го изявя! Втурнах се освирепял, за кръв и смърт зажаднял, в Хирошима и Нагазаки излях гнева си за мнозина. И в пламъка на огъня неугасим развивах си плана за Армагедона трети над Земя, че с измама отново ще завладея трона! Но звярът и блудницата победени бяха, семето им блудно изгориха, гордостта моя в тях унижиха. Пречупеният кръст печат мой се яви, в огъня изгориха. Той беше силата моя, на Голгота пречупена, но чрез духовен Вавилон спотаих се, докато бурята желязна мина.

Сред Земята голям огън запалих, пещта седмократно нажежих, но както в дните на Навуходоносора, огнярите ми в пламъците изгоряха, а Неговите войнства опазени бяха. Отново злочеста ми съдба историята земна отбеляза. Победен свих крила от Втората световна война!

Но пак мир и отдих на Земя не дадох. Пламна Корея, огън запламтя, Камбоджа в пламъци горя. В Ливан народа обеднял подгоних го в отмъщение, да диря моето побеждение. Но все победен оставах аз!

А днес готов съм да загърмя в Трета световна Армагедонска, духовна и физическа война, да разпаля огъня на атома и водорода и Земя да унищожа! Но къде аз ще се скрия? Готов съм с крила железни да полетя, да избягам далеч от Земя да не ме настигнат моите собствени дела – язви зли седем, моя лична съдба. И там в небе ще се явя, с най-мощната ракета ще летя и в седмата язва зла Земя ще взривя! И сетно изгнаник ще остана с всички мои завладения, пленения от Небе и Земя. Като метеор ще се явя да събирам отпадналите частици – светила, докато се оформя като комета, опашата звезда. Земя наново ме съзря и не постигнах си аз целта, ни докоснах земен предел, защото опашката ми изгоря, от Слънчевата мощ победена бе тя! Но ако в таз трета водородна борба всеоръжието ми победено изгори, грехът, жилото на скорпиона – смъртта, тогаз обезоръжен ще съм аз и ще изгоря след хилядагодишно изгнание над пустата Земя завсегда, след като втори Съд в Небето потвърди присъдата моя!

(ст.13) „И ще извърши големи знамения и чудеса! „Огън сваляше от небето”! (ст.15) И позволи му се да даде дишане на направения образ (ст.14), който се изпълни с последния за момента папа, който ще посегне на мнозина, които не му се поклонят и не го последват! Дялото на звяра и силата, която го владее, не се изпълнява от една власт духовна, но включва и светска, и не го изпълнява само една личност. Страните, които са употребени пряко в това страшно дяло на запечатването са: Германия – под властта на пречупения кръст на Хитлер, който е печат на осъждение. Но произходът на съсъда на нечестивия змей Сатана в образ на звяр, е избран преди още много време. Но едно е важно: макар атеизмът да се допълни отвън, в Германия К. Маркс го беше приел, и Айнщайн – явиха се тез два образа богохулни: единият е приел Антихрист, а другият – открил е пътя на първата язва, за да я изпълни втори път във времето на Същината, когато воюва образът на звяра (изпълнен от личността на Хитлер). Тъй като язвата – атомният взрив се приложи реално (както над Содом и Гомор) в живота над Хирошима и Нагазаки! Но чрез люде, произхождащи от една и съща нация – народ, държава, във време на Втората световна война се изпълни Словото за антихрист – жилото на греха, което води след себе си смъртта духовна, т.е. атеизма, който отрече Бога, похули Го и най-важно е, че плени и народи от славянски произход!
Гласувай:
41. raders - :) Хм какво беше това? Успях да пр...
16.08 12:45
:) Хм какво беше това? Успях да прочета цели пет реда...
цитирай
2. elizabethborislavova - Не се изисква голям интелект за да се разбере написаното
18.08 13:13
Значи трябва да вземаш хранителни добавки за концентрация.
Другото решение е да пишаш и аз ще ти обясня.
Какво е това: в блога публикувам откъси от Божие Слово, Късният дъжд.
Откъсът е посветен на това какво казва Бог за Айнщайн.

В Това слово говори Сатана и казва:
"Тази е моята изповед, аз, Сатана, че човекът Антихрист под моя власт и ръка се роди от духа ми лукав и от нагона мой на злина опиваше се с мен от невинна кръв, която сам той чрез мен проливаше на Земя! И що, ето затихна воят на дула, къде и как да се проявя? Тогаз намерих съсъда Айнщайн и семе Хамово взех в ръка, ще открия атома, тайната, що взех от Небеса, нему ще доверя, и ето време е да го изявя! "
raders написа:
:) Хм какво беше това? Успях да прочета цели пет реда...

цитирай
3. raders - Ццц, наистина упорито нещо е глу...
18.08 16:59
Ццц, наистина упорито нещо е глупостта.
цитирай
4. elizabethborislavova - Така е, на едно мнение сме за глупостта
23.08 11:00
А иначе тук сатана обяснява за своя служител Айнщайн и казва:
Тази е моята изповед, аз, Сатана, че човекът Антихрист под моя власт и ръка се роди от духа ми лукав и от нагона мой на злина опиваше се с мен от невинна кръв, която сам той чрез мен проливаше на Земя! И що, ето затихна воят на дула, къде и как да се проявя? Тогаз намерих съсъда Айнщайн и семе Хамово взех в ръка, ще открия атома, тайната, що взех от Небеса, нему ще доверя, и ето време е да го изявя! Втурнах се освирепял, за кръв и смърт зажаднял, в Хирошима и Нагазаки излях гнева си за мнозина. И в пламъка на огъня неугасим развивах си плана за Армагедона трети над Земя, че с измама отново ще завладея трона! Но звярът и блудницата победени бяха, семето им блудно изгориха, гордостта моя в тях унижиха. Пречупеният кръст печат мой се яви, в огъня изгориха. Той беше силата моя, на Голгота пречупена, но чрез духовен Вавилон спотаих се, докато бурята желязна мина.

Сред Земята голям огън запалих, пещта седмократно нажежих, но както в дните на Навуходоносора, огнярите ми в пламъците изгоряха, а Неговите войнства опазени бяха. Отново злочеста ми съдба историята земна отбеляза. Победен свих крила от Втората световна война!

Но пак мир и отдих на Земя не дадох. Пламна Корея, огън запламтя, Камбоджа в пламъци горя. В Ливан народа обеднял подгоних го в отмъщение, да диря моето побеждение. Но все победен оставах аз!

А днес готов съм да загърмя в Трета световна Армагедонска, духовна и физическа война, да разпаля огъня на атома и водорода и Земя да унищожа! Но къде аз ще се скрия? Готов съм с крила железни да полетя, да избягам далеч от Земя да не ме настигнат моит
raders написа:
Ццц, наистина упорито нещо е глупостта.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 603151
Постинги: 892
Коментари: 1002
Гласове: 2437
Календар
«  Декември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031