Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2022 06:15 - Благословение над 12 представители на 12 израилеви племена
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 764 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.04.2022 13:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  

СТАР ИЗРАИЛ НАВЛИЗА В ЧАСТИЧНО ИЗКУПЛЕНИЕ КАТО СПАСЯЕМА ДУША. ВЕСТТА ЩЕ СЕ НОСИ ПО ВРЕМЕ НА ЯЗВИТЕ. САМО (ИМЕТО) МИЛОСТТА БОЖИЯ ДА СЕ СПОМЕНЕ В СМИРЕНИЕ – СПАСЕНИЕ. СЪДЕБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ. ВИСОК СЪДЕБЕН ВИК (ПО ЗАПОВЕД НА НЕБЕТО В ДНЕШНИЯ ДЕН БЯХА ПОДНЕСЕНИ СВИДЕТЕЛСТВЕНО ПРОШЕНИЯ И ХВАЛИ НА ДВАНАДЕСЕТТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДВАНАДЕСЕТТЕ ИЗРАИЛЕВИ ПЛЕМЕНА ЧРЕЗ УХАНИЕ И ТАМЯН)

Молитва на стража:

“В тоз утринен час в свято съботно служение пред Теб заставам аз и ето пред кадилния олтар, пред молитвите и хвалите на дванадесетте представители на племената израилеви. О, нека се видят като благоприятно ухание пред Святия Ти Трон и да Ти ухае в този час! И уханието да стигне пред Небеса!”

“О, рабиньо Божия в съдба, в тоз миг протегни ръка, полей ухание и Ми се поклони с кадилницата своя! Амин! Амин!”

Седем пъти поклон и хвала пред Бога Отца, Сина и Дух Света!

“В тоя миг на съдбата свише от небесата златна кадилница бе ти, стражо на изпълнение! А дванадесетте ухания на племената, това бяха молитвите, които се приеха в свято съботно служение.

О, Съде велик в благодарствена хвала, днес Аз, Вседържителят Всемогъщ, Изкупител, Наградител над всемирната съдба в чин “Царски Приключител”, приех уханието на дванадесетте живи представители, светии Мои, за дванадесетте Мои стари племена и настоящи до скончаещи чрез, златния кадилен олтар на стражево всемирно служение църковно, обонях и се насладих в свято съботно служение, след изкупление в свободно проявление на всемирно църковно изпълнение в стражево служение. И простирам десницата Си, и ги благославям във велико и могъщо служение на всемирно църковно управление.

Благословени свише бъдете седем пъти по седем, вий, дванадесет представители на дванадесетте племена в новозаветна съдба, които приехте съдбите на своите плещи! Днес в пътя си на изкупление навлезте и като живи светии пред Небеса навлезте в църковно употребление, навлезте в църковно употребление, навлезте чрез стражево служение! Приех ви прошения и хвали. И от днес ви е разрешено да се облечете в Правдата на Христа в частичните спасения на Староизраилева съдба. И в едно могъщо спасение да продължите до Архангелска тръба. Амин! Седем по седем пъти благословени бъдете от Мен, Вседържителя на всемирни съдби и в пътя на изкупление навлезте – чрез светилището навлезте в стражева съдба чрез два­надесетте представители – светии Мои завсегда! Амин!

Съде велик на съдбата, в тоя миг на освобождение чрез Силен вик на Върховен Съдебен Лик във всемирно църковно служение – стражева съдба днес навлезе спящата Израилева старозаветна съдба, но частично, чрез новозаветните светии на употребление на дванадесетте представители на съдба! И приех прошения и молби, и им разреших да навлязат в изкупление чрез новозаветните светии, чрез кръвния извор на изкупление. Пред вас е съдба! Разрешете! Разрешете, моля, думата ваша!”

“Поклон! Седем пъти по седем! Хвала седем пъти по седем в признателна съдба! Ний, Съд велик в пълнота, единен със свидетелствени съдби пред Трона, Върховен Приключител и Изпълнител, днес покланяме се взаимно в хвала! Поклон на Теб, Всемогъщи Творче на спасените и изкупени за великата милост на приключване! И в тоя миг на съдбата заявяваме пред вси планетни системи от Слънчева и от вси непознати за Слънчевата система, във велики и могъщи съдби, взели участие в Съда велик като свидетели и наблюдатели, Ний, Съд върховен на съдба, заявяваме пред Трона велик могъща съдба, на царско удостоение хвала, според Плана за изкупление, проведен сред Земя, развил се планомерно във векове и времена! Днес, в дните, приключващ без изменение на съдбите от Сътворение и развиващ се чрез символи и форми, сочещи на целокупността земна, заявяваме, заявяваме седем пъти по седем, че действително се разви и изпълни, според великото му съставяне от Върховния Съдебен Трон, пред могъщия свят, свят, седем пъти по седем и хиляди пъти по хиляди Закон – Негова основа!

И днес в съдба ние вкупом включваме в признателността частично спасение чрез изкупление на отхвърления Израилев род, както посочено бе сред Земята със същото отхвърляне, но по милост на съдба чрез реално изпълнение на първородството – Христа, чрез втория род на съдба – реално новозаветно светилище в скиния неръкотворна в духовно служение. Признаваме и приемаме, че и техните съдби са разрешени чрез представителите новозаветни, светии на Всевишнаго. И заявяваме сред небе – Земя, че великата милост на благословение в царско удостоение прие Юда – новозаветен народ и чрез неговото царско свещено служение навлезе частичното изкупление на Стария Израил като спасяема съдба, неудостоена с могъщите удостоения на ново- заветното стражево изпълнение.

Покланяме се в признателна хвала пред Трона Върховен, Ний, Съд велик в пълнота, в пълен Върховен царски Лик на разрешение, чрез Високия вик на изкупление като Глас от Небе, чрез златната кадилница – стражева хвала и потвърждаваме, че се приеха прошения и молби и им се разрешиха съдбите. И от тоз миг те навлизат частично в спасение и изкупление чрез признание на Единородния Син Божий Господа Исуса Христа и Неговото велико дяло на изкупление чрез кръвния Му принос сред Земя. И като печат на потвърждение Ний, Съд велик в пълнота, покланяме се пред Трона Върховен в служение на царско изпълнение и ги въвеждаме в освобождение. Позволяваме им да навлязат в освобождение чрез признаване на кръвния изкуп на Христа. Амин!”

‘‘Благословен бъди, Съде Върховен на съдба! Днес Аз, Всемогъщ Вседържител на всемирна съдба и на Вселената, в царско изпълнение на велико удостоение в приключване Изкупителния план на съдбата, като Разрешител и Приключител ви благославям седем пъти по седем! Благословен бъди, Съде Върховен, в Царско удостоение като Приключител по План на спасение! И днес във велико освобождение на петдесятно сетно оросение, в което признахме съдбите на частично Староизраилево изкупление, полагам печата Си Върховен, Вам, Съде велик! Благословен бъди завсегда и продължи в хиляда годишно царуване със светиите на Вишнаго, и приключи съвършено по План на изкупление и освобождение! Амин! Аз, Вседържител и Творец на всемирни съдби, днес в свято съботно служение, първо след изкупление, в тоз миг чрез Силен съдбоносен вик благославям вас, ро­да Юдин и го освобождавам да навлезе в оправдателни съдби на изкупление чрез кръвния принос на спасение; и като род Юдин да приеме вси претопени съдби на племена в едно Войнство – левити на съдбата. Амин!

И днес в съдба е велика милост на Небесата. Удостоявам народа юдин като левити на съдбата от вси народи и племена, включени в една могъща съдба чрез признаване, приемане обрезанието на съдбата! Амин! И като печат на съдбата потвърдете, моля, тез съдби!”

“Амин! Поклон и хвала пред Трона Върховен на съдба! Ний, Съд велик, приемаме, преприпознаваме и разрешаваме съдбите на Левия духовен в съдба чрез обрезание на Духа Света в новоерна съдба и разрешаваме му съдбите като род четиридесет дни сред Земята. Амин! Чуха се Седем гърмове върховни на Четири живи същес­тва и на Двадесет и четири старци, поклонение в хвала пред Трона Върховен в съдба, в приключваща съдба пред Трона велик! Амин!”

“Пеем ние, могъщи съдби, небесни сме певци! Път поемаме, войнствени съдби на Небесно войнство във велика милост на съдбата! И строява се за великия ден на царското явление земното селение.”

“Амин! – Пея аз, всемирната съдба, чрез олтара всемирен, стражево църковно изпълнение сред Земя в признателна хвала. Пея сред росните поля, с брилянт окичени са цветя, Войнство крилато ми е съдба и единна с ухаеща флора пред Небеса – троен пояс на съдба пред Трона Върховен завсегда.

Хвала! Хвала! Хвала в поклонение седем пъти по седем в единс­тво на съдба. Покланяме се в благодарение, свободни във велико всемирно стражево служение църковно с Дух и Истина сред Земя за таз велика милост на удостоение от Всевишния! Амин! Хвала Теб, Творче на Всемира, аз, страж недостоен Твой в благодарствена хвала, единен с Твоите седем светии в хвала, Ти се покланяме в благодарствена хвала! Амин! Да бъде вечна хвала Твоя завсегда! Амин!”

ЗА КАДИЛНИЦАТА – ПОРЪЧЕНИЯ И ПОЯСНЕНИЯ

“Рабиньо Божия на съдба, лице с лице, стражо Мой, службата ти пред Небеса. Давам ти поръчения за служение църковно в изпълнение: да се купи една кадилница и се постави в олтара; сряда вечер между пет и седем часа и до девет вечер, и петък вечер, и събота сутрин и вечер, завсегда ви е служение. Рабът Божий в изпълнение винаги да полива ухание и тамянец в съдба. Да му помага кенхарският слуга. Това да ви е служение. В деня на преломение рабът Божий в изпълне­ние пак да върши всичко това, но вече сам ще влиза в олтара, защото е служение в Светая Светих. Свещеник Божий не може да бъде некръстен от Дух Святи, нито левит – тоз, който не е приел Вестта. Носителите на Вестта, малки и големи, по човешки наречени “проповедници”, трябва да бъдат кръстени в Духа Света, приели юдейство в служение. А народът на изкупление като трофей от вси племена и колена, които не влизат в употребление, наричат се Израил – спасяема душа. И според техните племена се употребяват.

В момента ти се намираш в Ерусалима и над тебе е Петдесятното оросение. Но иде ден да се разпръсне Ангелът по цялото земно протежение и ще разнесеш Вестта в един миг на поражение – в дните страшни на язвите! Но само да произнесе устата човешка милостта Божия в смирение, и е в спасение!

Петдесятната деноминация като свидетели на обрезание с Дух Святи не съществува. Те навлязоха като изведени по Плана на спасение души. А изведеното и употребеното след избълването прие велика чест в удостоение, в юдейско употребление на царско свещенство и приключи съдбите извън стрехите; и скончаещото навлиза в употребление според проявлението на Земя чрез обрезание на Дух Святи и Закона, който ги съди! Амин!

Но рабиньо Божия на съдба, празникът на освобождение – събота и неделя ще ви бъдат празник Пурим – победа. Не ще никога, до Архангелска тръба, да го празнуват сред рода Божий на изкупление, но ще наричат “празника на изкупление чрез кръвния принос на Христа”. Така, рабиньо Божия, ще служиш във велико и могъщо изкупление в тайна, докато ви разреша и дойде денят на освобождението.

А ти се приготви в едно с дома си за велико употребление в служение.”

Събота, 07.01.1961 г.

БЛАГОСЛОВЕНИЕ НАД ФАУНА

“Елате вие, Мои малки, родени в Късната Роса, елате, птички хвъркати, рибки перкати, елате всички в единство на хвала, защото днес Давид е сред рода Мой за хвала! Давиде, приготви се, в тайно ще те посети Самуил на Земя. Самуиле, стани, денят Ми наближи! Днес в съдба мина сила на изцеление с помазание на Давидово изпълнение, елеят да ти е в ръка и уханието да бъде излято над неговата глава. Помазание свято в рога на съдбата, защото в царство въвеждам Давида на Земя.

А ти се приготви. Царят на Нова Земя – небе чрез тебе, първосвещениче, ще приеме Царство на Нова Земя завсегда! Всички бъдете в смирение! Мигът е върховен на употребление. След мирото на изпълнение ще му се позволи да поднесе ухание на съдбата. Пейте, вие птички, верни Мои всички! Ето, иде Давид след голямата борба и се помазва в съдби. Ето. А ти, рабиньо, се приготви, защото отдавна Давид Голиат победи. Но предстои борба не с езически съдби, но с Израиля в битки и борби. Амин!”

БЛАГОСЛОВЕНИЕ НАД ДВАНАДЕСЕТТЕ ПЛЕМЕНА ЧРЕЗ ЖИВИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ. СВИДЕТЕЛСТВЕНО СЛУЖЕНИЕ

Псалом 40-45, Марка, гл.2

“И в тоя миг на съдбата в чистота посегни към великата милост на съдбата – към дванадесетте племена, излей върху тях светилото и Светлината и нек пламнат в сила на знамения и чудеса! И в тоя миг на съдбата, с мъдрост велика от Небесата пламват племената чрез дара на знамения и чудеса сред Земята.”

Молитва на стража:

“О, Всемогъщи Боже на силите, пред Теб съм застанала във велико всемирно служение и Ти поднасям прошение за дванадесетте племена като върховно църковно изпълнение! Издигам ръка за изкупващата се земна съдба!”

“И в тоя миг на съдбата, благословени свише бъдете, дванадесет племена, представители дванадесет живи на племената! И в сила и Мощ пламнете на Земята! Амин! В тоя миг на съдбата пламни, борино, чрез дара на знамения и чудеса в съсъда Илия на Земя и обземете съдбите на Две ерни времена, изкупени, оправдани чрез изкупителна­та кръвна цена на Христа! И в тоя миг на съдбата сам Аз, свише от небеса, Велик Вседържител, благославям седем пъти по седем дванадесетте живи представители на племената! И в тоя миг на очистение заповядвам: очистени бъдете и сила приемете! Амин!

Благословени бъдете и застанете, дванадесет живи представители, за съдбите на живите светии Мои и продължете пътя на съдбите сред народи и племена. Вдигнете Знаме, Вест из­купителна за съдба, като Урим и Тумим бъдете за съдба! И в тоя миг на съдба сам Аз, Всемогъщ Вседържител на всемирни съдби, като Приключител в съдби велики, днес чрез сила могъща на знамения и чудеса заповядвам в благословение да обземе Дух Святи в сила и Мощ дванадесетте племена! А ти вземи й служението, очистено чрез огъня на знамения и чудеса, поднеси пред Небеса.

Рабиньо Божия, в тоз миг велик и тържествен на Земята приключвам със служението от златния кадилен олтар – молитвите на светиите. И в тоя миг на съдбата чрез огъня на знамения и чудеса ще грабнеш от огъня и ще принесеш ухание от кадилния олтар! Амин!”

(Свидетелствено служение в изпълнение на запалване огъня с дървата, сочещи на дванадесет израилеви племена. Краят на Петдесятното служение с ухание от тамян – молитвите на дванадесетте живи представители на племената.)




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 656959
Постинги: 916
Коментари: 1030
Гласове: 2587
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930