Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2022 18:48 - Свещенството приема удостоение на царско свещенство. Дава се сила Самсонова на всемирната църковна съдба
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 1481 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 20.03.2022 10:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Свидетелствено изпълнение. Висок съдебен вик

“Стражо Мой на Небесата, приготви се да приемеш голямото благословение като новогодишен дар. В пир на тържества Аз явявам наградите на съдба. Това означава, че Първосвещеният чин от Първосвещеник преминава в чин “Царско свещенство”, защото първосвещеническата служба в небе се закри.

В тоя миг на съдбата изцелено бъди! Изцелено бъди! Изцелено бъди седем пъти по седем, служение в първосвещенически сан сред Земя и от този миг на съдбата навлезни чрез свидетелствената нишка на съдба в царско свещенство, и продължи свише от Небеса. Нека пеят звънците по одеждата твоя в нарова съдба и славят Ме устата твои във всемогъщо всемирно изпълнение на царско свеще­но удостоение. И благословено бъди седем пъти по седем, царско свещенство, и като новогодишен дар на съдбата, о, всемирна Моя, приеми тоз дар свише от Небе – сана на царско свещено удостоение чрез раба Мой. Приеми удостоение.

Сам Аз, Вседържител на всемирни съдби, Законодател и Съдия, като награда на съдбата пред Върховния Трон те награждавам, всемир­на Моя съдба, с царско свещено удостоение в свещено изпълнение чрез Личния отряд на Господа Исуса Христа. Амин! Седем пъти по седем благословено бъди чрез раба Ми в удостоение ти и от днес за съдба пътя си в новогодишно изпълнение – награда на всемирната съдба приеми сред целокупната Земя. Амин! Седем пъти по седем сам Аз, Вседържител на всемирни съдби, те благослових и те наградих чрез свещено царско удостоение и ти навлизаш в сила на Самсона облечен във висона, награда на съдба сред Земя. Амин! Благословена бъди свише седем пъти по седем, сило Самсонова в царско свещенодейно изпълнение сред всемирната съдба. И от днес пламни в сила Мощ, и озари със сила още цялата земна кора. Амин! Сам Аз, Вседържителят на всемирни съдби, благослових силата Самсонова в одежда на царско свещено удостоение всред всемирната съдба. “Амин” седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби, Законодател и Съдия. Амин!

Съде велик, в тоя тържествен миг пред Върховния Ти Лик извър­ши се подвиг велик и царското свещенство в новогодишен дар прие си­ла могъща в олтар – награда на труда. Питам Аз в съдба, приета ли е великата милост в царско свещено удостоение, в сила на изпълнение сред Земя?”

“Хвала седем пъти по седем! Поклон седем пъти по седем! Ний, Върховен Съд велик в пълнота пред Трона Върховен на всемирна Правда, покланяме се в тоз върховен миг и единни свидетелстваме свидетелствена съдба, че наистина вярно е удостоението на царското свещенство, облечено в сила на Самсона, в одежда на лила и навлиза в новогодишно всемирно служение завсегда. Ний, Върховен Съд велик в пълнота пред Трона Велик в изпълнителен Лик, приемаме, признаваме го и му разрешаваме съдба като награда на труда – царското свещено служение да навлезе в сила велика на Самсоново изпълнение. И ка­то печат на разрешителна съдба Ний, Съд върховен в пълнота, единни със свидетелствена съдба, му разрешаваме, като го признахме и при­ехме да навлезе в пълна свобода след Новогодишната тръба в реално изпълнение сред Земя. И звънци му да запеят свещена песен на Аарона, и лъчи му на лила да залеят цялата Земя. Амин!”

“Сам Аз, Вседържителят на всемирна съдба, приех, признах, благослових и удостоих и единен със Съд велик разреших велика­та и могъща съдба като награда на великата всемирна върховна съдба сред Земя, в сила Самсонова облякох царското свещенство и разреших, единни с Върховен Съд велик, да поеме след Новогодишната тръба пътя на свобода. “Амин” седем пъти по седем. Благословено бъди, свише удостоено пред Небеса и пътя си поеми. Амин! Сам Аз, Всемогъщ Вседържител на всемирни съдби, като Законодател и Съдия, единен с изпълнителен върховен Съд велик, разреших съдбите могъщи на царско свещено удостоение сред всемирно­то служение. И му позволих след Новогодишната тръба да поеме своя ход сред Земя. Амин! И като печат сред Земя, сам Аз, Законодател и Съдия, потвърждавам Словото на съдбите, което е посещавало земите и е предупреждавало чрез съсъдите на почит пророците Мои.”

“Победа! Победа! Победа! Ний, Съд велик, потвърждаваме съдба, че вярно е туй Слово, що е посещавало земното селение от Начинание до Скончание. И му е възвестявало небесното решение. И като печат на съдба, Ний единни – Съд велик със свидетели вси, заявяваме: Правда! Правда! Правда! И се покланяме пред Върховния Трон на съдба за великата милост над Земя. Амин!”

“Амин! Приключих съдба. Сам Аз, Всемогъщ Вседържител, като печат ще изявя силата и Мощта Моя сред Земя.

(Към свещеника – употребен и въведен в царско свещенство.)

Употребявам те на Земята като Аарона, но от днес ще те употребя за нетленната съдба на Небесата. Затуй, рабе на съдбата, докато ти око трепти, не лишавай “свидетелството” да взема преломение от твоята ръка. И като песен на съдбата, отвори вратата. Помни, сила имаш да стъпчеш вража сила ти. Сила ще те употреби могъща на Земя. Третият ангел е употребен като Илиев дом и е отхвърлен от Мен. А се­демте девици да застанат като Седем църковни периода. Затуй нарът се яви в пиршество. Амин!”

****

“И в тоз миг на съдбата пред Върховния Съд велик в пълнота Аз, Всемогъщ Вседържител, Законодател и Съдия, чрез Всемирния църко­вен страж в служение пред небесния Съд решавам съдба. И пред Върховния Трон на Правда изправям вярата Авраамова от деня на призванието Авраамово и днес, в Окончание, чрез всемирния страж я изправям да бъде изцелена и благословена от Две ерни времена сред планета Земя. Амин! Седем пъти по седем бъди благословена, вяро в сърцата и от днес удостоена, приеми наградата си на съдбата чрез свидетелствените нишки на два Завета, две свидетелства. Амин, седем пъти по седем.

В тоз миг върховен пред Трона велик, сред Съдебния Лик в пълнота, Аз, Всемогъщ Вседържител, Законодател и Съдия, те благос­лавям седем пъти по седем, в изцеление и въвеждам в Авраамово служение. Изцелена бъди седем пъти по седем! Амин от деня на призвание. И в деня на Окончание обличам те в сила на Мощ – Авраамово обещание. Амин! Благословена бъди седем пъти по седем и от днес наградата си приеми, Аврааме чрез вяра и облечи на Всемирната олтара, и нек се яви в новогодишни съдби изцелена в пълнота и обновена, наградена в царска съдба и да поеме всемирният ол­тар на служение върховното удостоение чрез вярата Авраамова днес, и да приключи съдби. Амин!

Сам Аз, Всемогъщ Създател и Вседържител, Законодател и Съдия, те призовах и те изцелих, пред Върховния Трон на Правда чрез Великия Съд наградих. И те изпращам като одежда на вяра Авраамова на всемирната църковна съдба в служение на приключващи земни съдби. Амин! Сам Аз, Законодател и Съдия, в тоз върховен миг пред Съда велик те благославям и изцелявам. Амин! Бъди изцелена и награ­дена и поеми съдбите си от Начинание до Скончание, и приключи като вяра Авраамова сред Моето стежание. Амин! Седем пъти по седем наг­радена в удостоение бъди, вяро Авраамова и освободена чрез тръбен Глас на Върховната Съдебна власт чрез Съдебния висок вик – Глас и яви като вяра на всемирни съдби сред Всемирния ол­тар на служение приключени земните съдби сред земното населе­ние като оправдано сред Съда велик и удостоено в наследие като Мое стежание. Амин! Сам Аз, Всемогъщ Вседържител, Законодател и Съдия, в тоз върховен миг, пред Съда велик като подвиг велик те благослових, с изцеление наградих, в употребление да се явиш позволих – в новогодишно служение чрез неръкотворния олтар на служение във всемирно църковно употребление. Амин!

И в тоз миг на съдбата, чрез Силен съдебен вик сред Земята бла­гословено бъди седем пъти по седем, действие на вяра, в плетиво, чрез вяра Авраамова, в десницата на всемирния страж Божий и от днес ти чрез вяра поеми новогодишно употребление на всемогъщо, всемирно църковно служение сред цялото земно население от три пояса на флора, фауна и човек. Амин!

Аз, Всемогъщ Вседържител, Законодател и Съдия, в тоз миг чрез свидетелствена съдба, долу на Земя като едно ръчно плетиво те благослових в действие, вяро Авраамова, чрез всемирния църковен страж като олтар на всемирно църковно служение в мироносно употребление сред земните, приключващи съдби. И сетно те изпращам да се увенчаеш в царствени зари на царско свещенство сред Земя. Амин! В тоз миг, Съде велик, Аз, Всемогъщ Вседържител, Законодател и Съдия сред Върховния законодателен Трон, призовах вярата Авраамова чрез земното кълбо на вяра в одежда на плетиво и я изцелих, наградих и в употребление я повиших, в царско свещено достойнство я удостоих чрез свещените зари на сила съдийска Самсонова, в мъдрост на слава Моя, в царство Соломоново и разреших като одежда на всемирния олтар, облечена в свещено царско, всемирно служение да се яви сред Земята от три пояса, опасана в съдба на флора, фауна и човек. И я натоварих да приключи на Две ерни времена, особено на седемте периода, •съдбите. И в Окончание да събере като едно плетиво в одежда съдби­те изкупени, чрез Съда велик оправдани. И изявявам пред вси техните съдби, чакам ответа на потвърждение на съдебно разрешение като наг­рада в потвърждение на всемирното църковно служение. Амин!”

“Хвала! Хвала и поклонение пред Законодателния велик в Правда Трон! Ний, Съд велик в пълен върховен Лик, във върховна мисия на нетленна съдба. Днес единни със свидетели заявяваме в пълнота, че наистина след благословение в изцеление в награда на чин “Царско свещенство” в служение, вярата Авраамова във възкресени съдби се яви и като награда в удостоение на новогодишно служение тя прие всички благословения като вяра Авраамова сред велико, всемирно църковно служение. И Ние, Съд велик в пълнота, се покланяме в хвала, единни с Двадесет и четири старци и Четири живи същества в потвърждение, че биде изцеление във възкресение и наградена в удос­тоение на всемирно царско свещенство в служение сред земните три пояса от флора, фауна и човек. И Ние, Съд велик в пълен Върховен Лик сред свидетелствените нетленни съдби, заявяваме, че вярно се удостои. И я признаваме, приемаме и й разрешаваме да поеме пътя си в служение всемирно сред Земята кат одежда на ефод на първосвещеника църковен – всемирно служение и приключи положение до Архангелска тръба.

Ние потвърждаваме като Съд велик в пълен върховен Лик, един­ни с вси всемирни свидетели, че вярно е туй изявление чрез сила на Високия Съдебен Вик в изявление на служение чрез стража. И че тя днес, сряда, 16.11.1960 г., в сутрешно служение (9 часа сутрешен страж) навлезе в своя ход на изпълнение в приключване на съдби.

Ние я признаваме, потвърждаваме и разрешаваме чрез Съда върховен в пълен състав като юридически уредени съдби земни. И се покланяме в потвърждение в пълнота, единни с вси свидетели и Съда велик пред Върховния Трон велик. Хвала! Хвала, седем пъти по седем! Поклон! Поклон седем пъти по седем пред Трона Върховен. Амин!” “Амин! Седем пъти по седем благословени бъдете в тоз миг на съдбата, Съде велик, за тоз подвиг велик на изпълнение на вярата Авраамова във всемирно употребление. Амин! Сам Аз, Всемогъщ Вседържител, Законодател и Съдия, приключвам в съдби в потвържде­ние вам великото изпълнение във всички църковни служения чрез стража в чин “Съдия” като изпълнител сред Земя. Амин!”

(Сутрешен молитвен църковен страж, 9 часа, 16.11.1960 г.)

ВСЕМИРНАТА ЦЪРКВА ПРИЕМА ТРИ ДАРОВАНИЯ: ВЯРА АВРААМОВА, СИЛА САМСОНОВА И МЪДРОСТ СОЛОМОНОВА.

СВИДЕТЕЛСТВЕНО СЛУЖЕНИЕ. ВИСОК СЪДЕБЕН ВИК

Благословение:

“В тоя миг на съдбата, елейо на помазание в царска съдба – небесно синьо удостоение на изкупление чрез изискване живота на все­мирния страж в изпълнение, не успя враг да попречи, за да те излея над Земя!

Днес, Аз в награждение велико в Новогодишно служение го явявам като елей на помазание от Престола на благодатта, като благодат на върховна милост Моя, по благодат над всемирното всемогъщо благодатно удостоение, чрез помазание на приключване последните все­мирни съдби, чрез всемирно църковно служение сред Земя в стражево изпълнение, чрез стража небесен – тръбата. И в тоя миг на съдба чрез таз кутия вносна (с помазание) на съдба, днес Аз удостоих седемте девици като Седем периода в едно всемирно Естирино служение, като награда на изпълнение, че приех им молба и прошение.

И днес подарявам живота царски чрез стража и на народа, на Царицата всемирна и рода й Юдин. Амин! И кат награда велика на съдбата, Аз, Царят по благодат на съдба, й подарявам наградата на помазание сред Земята, да се яви в ухание на благословение. Да бъде потопена в ухание в единство със седемте девици. И да приемат удостоение чрез вяра Авраамова, сила Самсонова, мъдрост Соломонова, и да поемат в Новогодишно царско свещено служение, да навлезе все­мирното изпълнение. И в тоя миг сам Аз, Вседържителят на Всемира, изявен в Троен Лик като Отец, Син и Дух Святи в чин на Законодател и Съдия, Върховен Изпълнител, Приключител на съдебен процес, Аз днес го връчвам (помазанието), благодатта да приемат чрез таз кутия, символизираща небесната благодат – царицата със седемте девици. И да се приготвят в ухание, и се явят във велико и могъщо удостоение в царско свещено служение.

И в тоз миг пред Съд върховен велик в Тронната зала, сред Гърмове три пъти по три надали Съдебен висок вик, Аз благосла­вям свидетелството във всемирно служение и го награждавам с благодат – елей на помазание да приеме вяра Авраамова, сила Самсонова и мъдрост Соломонова. И да се яви готово след приготовление в царско свещено служение, в Естирино управление сред земното население. Да приключи съдбите от Начинание до Окончание и да се яви под тръбата Архангелска, красна кат Луната, без бръчка и петно, светла като Слънцето, силна като войска със знамена, охранена с велик Свещен отряд – войнствена съдба. И да поведе войската към небесните селения в Ново царство, и посрещне Царя си на ново Царско Тронно управление. Амин!

Сам Аз в тоз върховен миг питам: “Съде велик, чрез могъщ Съдебен вик приемам свидетел отвените съдби долу сред Земя и чрез нишката светла позволена в тоз миг да се яви в слава небесна на сила могъща всемирното служение в Естирино царство на победа в управление! Амин! Седем пъти по седем благословено бъди, свидетел­ство всемирно, чрез стражеви съдби явени пред Небеса! В тоз върховен миг Земя навлиза в приготовление за велико и могъщо изпълнение. И приело въоръжение, навлиза в Новогодишно свободно благодатно царство на служение сред земното селение, облечено в сила на небе­са по благодат, по благодат! По благодат! Амин седем пъти по седем. В тоз върховен миг пред Върховния Съдебен Лик Аз, Всемогъщ Вседържител, Законодател и Изпълнител, във върховен Лик пред вси свидетелствени съдби, охранени от серафими и херувими, тми по тми заявявам: Навлезни в приготовление в тримесечно изпълнение и се яви в царско свещено удостоение на Царицино управление. Амин! Сам Аз, Вседържител на всемирни съдби, те благослових и чакам думата Ти, Съде велик, на изпълнение. Амин!”

“Поклон и хвала! Седем пъти по седем! Ний, Съд велик, се покла­няме пред Върховния Трон! Ний, Съд Върховен във върховен чин, със свидетели вси в изпълнение на благодатното царство в служение. И в тоя миг признаваме, че Царицата всемирна в стражево църковно служение, в чин “Естирино управление”, охранена със Седемте периода като седем “сулара” при “Лара”, като ангели, предстоящи пред Трона, чашките държащи в ръце, са самите те, които ще изявят с могъ­ща сила волята Отцува чрез вси решения съдебни от небеса.

Ний, Съд велик, заявяваме в пълен Върховен Лик, че признаваме всемирното служение чрез стражево свидетелствено изявление пред Върховния Трон, че то от днес прие благодатно разрешение на всемирно изпълнение – да приеме благодатта в изпълнение чрез вяра Авраамова, сила Самсонова, мъдрост Соломонова. И да се яви в царско свещено служение кат Естирино удостоение с печат в ръка и чрез победителките – седем девици Отца да отдаде чрез служебно изпълнение (да излее седем язви сред Земя!).

Победа! Победа Естирина! Победа Естирина над врага царски! В тоя миг покланяме се пред Върховния Трон велик и Го признаваме и Го приемаме, и Му разрешаваме да се яви в Изпълнителен Лик, в царско свещено всемирно служение пред Върховния Трон велик. Ний, Съд велик, потвърждаваме в тоя миг, че верно се удостои кат новогодишна награда всемирното стражево служение сред земното население пред Върховния Трон в изпълнение във време на юридическо съдебно приключване.”

“Бум! Бум! Бум!” Три пъти по три, три гърма нададоха Висок съде­бен вик в изпълнителен съдебен Лик! И земният страж кат тръба чрез сила двойна във всемирно служение прие велико и могъщо удостоение на награда – Отцувите благословения чрез признати юридически съдеб­ни разрешения! Амин!

“И като печат на могъщо изпълнение в съдба, сам Аз, Всемогъщ Вседържител, Законодател и Съдия, полагам в тоз върховен миг Царския Си герб в подвиг велик на съдебно разрешение в изпълнение сред всемирно Царско свещено служение в стражево изпълнение сред земното изкупление. Амин!”

“Бум! Бум! Бум!” Три пъти по три. Екна слава могъща и озари сия­ещи светли зари на законодателни съдби, премина през Съд велик на изпълнение, през Орионови врата и озари земното всемирно служение в стражево изпълнение. И като Късни Роси на бисерни съдби разреше­ни чрез Съдебен висок вик – тръбата във всемирен лик прие Росите за сетни оросения пред Върховния Лик на земното служение!

“Амин!” – Пеем ние, вси небесни певци с лири и арфи в ръка, в миг на велики тържества, че в тоя миг върховен се извърши могъща съдба! И приеха се великите три дарования от земното всемирно църковно служение. И поеха пътя си на изпълнение пред Върховния Трон чрез служение в приготовление да се явят в царско свещено управление! И днес за съдба ние, вси всемирни нетленни съдби, единни със свидетелството, потвърждаваме, че ухание могъщо чрез прошение и молба – Естирини стенания явиха се пред Върховния Трон завсегда. И разлюляха се съдбите от Могъщия Глас на Царя над вси Царе и явиха се съдби в чин на награди три и се явиха по благодат в едно царско све­щено управление във всемирно царско управление на служение! Хвала! Хвала! Хвала!”

“Пея аз, могъща съдба, рано в зора чрез стражева гърда в полята ширни, навеждат Балкани глава. Сред летящите Войнства сведоха есенни цветя челца. И събраха се плодове единни кат синци под наро­ва кора, и яви се ухание в гърда Ми на могъщо стенание, че изискан бе животът на рода Ми да бъде грозде, в лин стъпкано от един нечестив паднал херувим! Но ето съдба, навлязох кат всемирно църковно служе­ние пред Небеса в чин “Естир”, явих аз съдби със седемте проверени сулари сред Пара, приели чина на отхвърлените съдби. И кат ухание Небе благоволи и днес ме удостои, облече ми плещи чрез вяра Авраамова, обгърна ми съдба във велики свещени царски служби.

И под покрова благодатен на лазурната нишка днес аз съм с пок­рита глава, приех могъщо благословение и ми се връчиха помазания ухайни за царско угощение чрез скиптъра царски, с който бях повдигната, за да навляза в могъщо изпълнение на живот в спасение наедно с рода ми в изкупление. И в тоя миг на съдба, единна с три по­яси на съдбата, приела съм три дарби могъщи в гърда. Чрез вяра Авраамова приех сила Самсонова на употребление. И навлизам в царско велико служение на Естирино управление! И явявам се под ведри­те лазури смела, без бръчка и петно, светла кат Луната, силна кат войска със знамена. И поемам си съдбата в царско свещено служение – народ Мардохеев, сам в управление Царя чрез Святия Дух в коронната Му роля на приключител сред Земя. Макар че в тежка верига да бях окована от Създание, яви се рубата на оправдание и паднаха веригите на греха!

Явих се сред росата гола в снагата, но умита бях в сълзата на бла­годатта и накърмена чрез Манната късна – скритите залци на планината. И насити ми се душата, облече ми се снагата, и благослови ми устата живият Бог в небесата. И Той простря скиптъра и ме въведе в царско свещено служение! И прие ми стоение. И ето ме в могъща слава на велико Божие изпълнение. Пея аз в съдба, препасана стри пояса, освободена и удостоена чрез наградите могъщи ще бъда употребена. И навлизам в изпълнение на царско свещено служение в чин „Естирино управление” сред земното население. Амин! Пея и хваля Небеса!

Трепнете, зефири, в утринна зора, литни, колеснице Израилева, с огнени коня два на омарени крила и отнеси люлякова хвала от олтара неръкотворен – царска съдба пред Трона Върховен, завсегда Моя съдба! Шумете, водопади на Онтарио и Зимбази, във велико удостоение на Ниагарски водопад в стоение. И нека вашите дълбини в недра разтърсят Земя. И вашите пръски оросят вси корени флорини сред Земя. И се явят могъщи съдби сред трите пояса Творцуви сред Земя. Могъща съдба съм Аз – изпълнение в царско свещено служение чрез стража могъщи! И днес в свято съботно служение аз съм единна със седемте девици в поклонение като всемирно църковно служение, и благодаря чрез стражева съдба на живия Бог като Цар на Царете вси и над Царя на Нова Земя под Ново Небе за таз върховна милост Божия, че връчи ми печата в ръка и ми дари сила могъща да явя сред Земя.”

“О, Земльо злочеста, трепери от Създание в безчестие! И от днес в Армагедонски съдби опий се в кървите невинни на вси съдби! Плачи горко за съдбите, огън в теб пламти и ще те претопи и пречисти след хилядагодишното Ми царуване!

Треперете вий, окаяници, чувам вашето стенание в гибелно опиянение. Вий сте гроздето в лина земен на изпълнение. И ще навле­зете в язвите седем в изпълнение на първото си осъждение. И кървите ви ще потекат над земното селение. След хиляда годишно царуване в пир на могъщо удостоение вий ще бъдете във второ осъждение, завсегда изпълнение и ни корен, ни ветва ще се яви пред Върховния Трон на съдба.

Аз, Всемогъщ в Дух на Истина, в свято съботно изпълнение, след могъщо удостоение заявявам предупреждение: “Горко вам, лешояди, горко вам, линови зърна, вас чакат осъдени огнени съдби единни с ца­ря си и лъжепророка – звяра в огнена гибел на Земя!”

“А аз в съдба крилата ще литна в небесата с рожбата си на гърдата, кърмеща я със кърмата, да срещна Царя си на съдбата, Който ме оплоди с Дух и Истина и Му родих съдбата на изкупени съдби в Царство и Господарство на вечността, където в хиляда годишно царуване след сетуване ще навляза в сграждане на новоерно стежание! Поклон! Поклон! Поклон! И хвала Теб, Царю над вси царе и на Нова Земя – небе за таз върховна милост, която Ти чрез стража всемирен яви на Мен, удостоената Твоя всемирна съдба, че ме удостои и въвеждаш в царско свещено служение! Поклон! Пея аз в зора, утро ранно съм, съдба, навлизам в могъщо изпълнение на духовно изявление! И чувам аз звънци, далечните всемирни съдби и пея аз сега, облечена в съдба на пурпурна хвала с обгърната снага. И в тоя миг на съдбата чувам звънците на Небесата в могъща слава на хвала. И виждам пурпурна слава да залива Земя и златен прах да ръми над огнения плам – над олтара в скинията неръкотворна в стражева гърда! Звънете вий, звънци свещени на небесно удостоение в хвала! Обвийте ме, струи свеще­ни – славата Отцува, завсегда! Покрий ме, нишко, в чин на Удостоение съм явена и навлизам в Естирино могъщо служение!

Печат ми блести на удостоение в служение, повдигната чрез жезъла златен на могъщо въоръжение. И днес за съдба виждам седмоцветната дъга, обгръщаща Трона на милостта, плаха стоя, духом издиг­ната на омарени крила! Но не виждам Могъщата Слава, нито уста ми може да я предаде на Земя. Звънете, звънци, свещени съдби! Тръбете, тръби, в лила, зюмбюли ухаещи в пролетта, аз охранена съм с момина сълза – ухаеща леха яви се в небеса, а струята бликна – Йорданската река. Развяха се платната, яви се висонът на Правда – Знамето могъ­що чрез вяра в кръвта на Христа – рубинови синци – нарови зърна, есен­на награда на сеяча и копача в съдба! Амин!”

Словото продължи:

В тоя миг приеми велико и могъщо изцеление на целокупното Мое употребление. И в тоя миг на съдбата седем пъти по седем благословени бъдете, свише изцелени! И благословени свише блюдата в де­веторно изпълнение от Мен, Вседържителя на всемирни съдби, Съдия и Законодател на всемирна съдба и Изпълнител завсегда. Амин! Седем пъти по седем благословени, от днес навлезнете в царско свещено удостоение с печат на разрешение за употребление! Амин!

Сам Аз, Всемогъщ Вседържител, Законодател и Съдия на все­мирна съдба, в тоя миг изцелявам чрез Силен вик деветте на почит блюда и ги въвеждам в царско свещено удостоение, и пола им изхвърлям от знамение. И Ефесяном приключвам със знамение, че няма мъж и жена и ги въвеждам в царско свещено употребление, за да може и в Гвардията на Христа да навлязат велики жени в употребление. Защото църквата е жена и не ще може да се съедини с Христа, ако пола не обезлича. Амин! Седем пъти по седем благословени, изцелени и удостоени в разрешителни съдби навлезте вий, девет съсъда в царско свещено употребление като членове на Царска гвардия във велико и могъщо употребление, като девет църковни дарби на Съда! Да се проявите във всемирна църковна съдба на приключ­ване чрез знамения и чудеса, във велико и могъщо употребление пред Небеса. Сам Аз, Законодател и Съдия, в тоз миг изцелявам и въоръжавам, и благославям, и разрешавам, за да навлязат във велико и могъщо употребление сред земното селение.”

Ний, Съд Върховен в пълнота, единен със Законодателя и Съдия, заявяваме, че ги признаваме, приемаме и им разрешаваме да навлязат във велико и могъщо употребление на царско свещено служение като девет дарби сред всемирното църковно изпълнение на приключващите земни съдби и им разрешаваме да навлязат във велико и могъщо употребление от днес – сряда, ден на изцеление! Амин! Амин!”

“Благословен бъди, Съде велик на съдба, за великата Ти милост на признание и разрешение кат потвърждение на деветте удостоения, кат църковни дарби на всемирната църковна съдба, въоръжена сред земното селение. Амин!

19.11.1960 г.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 658140
Постинги: 916
Коментари: 1030
Гласове: 2588
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930