Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2022 05:58 - 12 израилеви племена се удостояват с дара на възкресение
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 1965 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 12 израилеви племена се удостояват с дара на възкресение

ОБЯСНЕНИЕ ЗА ВЕЛИКОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕНИЕ В ЧЕТИРИДЕСЕТДНЕВИЕ НА ПРОШЕНИЕ И ПОСТ ЗА БЛАГОСЛОВЕНИЕ НА ДВАНАДЕСЕТТЕ ИЗРАИЛЕВИ ПЛЕМЕНА

Дванадесет дни бях строго употребена в служение на хваления за дванадесетте племена израилеви. От ден на ден, по-близо и по-близо чрез молитва се приближавах пред моя скъп Изкупител и чувах великия и строг авторитетен Глас на Святия Божи Дух в изпълнение на Съдебния процес. И примираше сърце ми от скръб по цялата Земя за това създание Божие, което отричаше Създателя си и от ден на ден се отдалечаваше от Него. Но все пак предстоях в прошения и хвали пред Небето за вси земни жители, за целокупността – да разреши Всевишният Бог тяхната съдба в спасение. И чрез кръвния принос на изкупление да се спасят.

Страдам с неописуемо страдание за всяко едно човешко създание, което не подозираше истината на своята съдба, нито знаеше положителността на нещата, но сляпо се доверяваше на суетата, други – на църквата, а трети вплетени в измамата на врага на човешката ду­ша Сатана. Но Всевишният Създател бдеше над Своята творба и чрез стражите Си на Земята днес в Съд велик защитаваше сам човека, Своето творение пред Лицето Си! И чрез Съд велик реши неговите съдби. О, колко милост и любов влагаше в дялото на изкупление и вер­ните употребяваше и за ония, които спяха непробудени от съня на из­мамата сред Земята, неподозирайки участта на съдбата си пред Съда велик в небе! Но могъщата мъдрост на Всемогъщия Съдия чрез милост и любов реши съдбите на вси. Нему хвала, Нему чест во век веков да е! Амин!

И сега прилагам едно свидетелство в ответ на благословение над дванадесет живи представители на дванадесетте израилеви племена, прието чрез дванадесет дневно служение. Яви се ответът на молбите като велико благословение над дванадесетте племена израилеви по родове и домове от Две ерни времена чрез Съда велик. Но първо се решиха съдбите на двамата вождове, на войнствения атрибут сред пророческите племена. След това се реши съдбата на Първосвещения сан и свещения чин сред племената във времената, чрез които чинове на Земята воюваше сам Вождът им Христа. И чрез пророчески, първосвещен и свещен сан разгръщаше Планът за изкупление, който от Първоерно време се покриваше с Новоерната същина.

И така, решени бяха съдбите не само на племената, но и на войнствения Личен отряд Христов в чинове сред планетата. Но днес се удостояваха с велика съдба чрез Съд велик и им се връчваха наградите по обещание чрез Съда велик. И горе в небе се строяваше Войнственият отряд по съдби пред Съда велик. Макар че Отрядът спе­ше в праха си, съдбите негови се решаваха от Две ерни времена чрез духовните дванадесет представители – духом възкресени, в специално Малко духовно възкресение, което е натоварено в съдба със служения всемирни пред Съда за разрешение на всички целокупни земни съдби от Две ерни времена.

Тъй чрез стража Божий се водеше специално служение и те при­емаха наградите по обещания на Авраама. И сега горе в небеса се строяваше по съдба Войнственият генералитет и му се връчваха съд­би чрез наградите. А долу на Земята се водеше всемирно служение чрез стража и блюдата на почетно употребление пред Съда, над който Войнствен отряд – Генералитет се изливаше великата небесна милост на благословение чрез обещания Авраамови пред Съда от самия Всемогъщ Законодател и Съдия. Но не се касаеше само за Войнствения отряд сред племената, но се включваха съдбите и на са­мите племена (тъй както Йоан ги видя).

Днес във велико тържество пред Небе бяха строени съдбите от всички израилеви племена по дванадесет хиляди! А долу на Земя всяко племе беше представено чрез едно живо “блюдо” на почит (човек), духом възкресено. И извършваше съдби като водеше строго определен молитвен живот за племето си, което представяше пред Съда велик. А сега чрез специални служения на свидетелствени съдби се предаваше чрез Гласа съдебен изпълнението на Съда пред Трона Върховен на Всемогъщия Тронен Лик в изпълнение съдебно.

Днес Небето росеше очакваната Късна Роса на освежение – словесната Манна чрез Гласа и приемникът-страж предаваше в специални служения сред Земята. О, колко милост, колко любов – тръбата небесна тръбеше, но нямаше кой да я чуе! С мъка и тъга предавам едно малко изпълнение на съботно служение чрез благословението на Небето. И молитствам в огнена съдба, дано Всемогъщият Бог се открие наново чрез знамение на Своята творба и тя да дойде до прозрение и приеме Вестта сетна на спасение! Амин!

Прилагам това, което се чу чрез Гласа съдебен в зората. Към възлюбената Своя мълвеше Женихът и чрез Святия Божий Дух се преда­ваше долу на Земята: “Не си вече, мила, мъченица, но си Моя удостоена годеница! И кормилото ти на Израилева колесница е в ръка с конница Негова двоя!”

Амин! 19.03.1960 г.

БЛАГОСЛОВЕНИЕ НА ДВАНАДЕСЕТТЕ ИЗРАИЛЕВИ ПЛЕМЕНА, УДОСТОЕНИ С ДАРА НА ВЪЗКРЕСЕНИЕ – БЕЛИ КАМЪЧЕТА. СВИДЕТЕЛСТНЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ. ВИСОК СЪДЕБЕН ВИК

Молитва на стража: “О, Господи, Боже мой, в тоз миг на съдба издигам ръка за Израиля, народа Твой, Боже мой! Покланям Ти се ниско от Земя и молитствам с Дух и Истина като страж пред Височайшото Ти Лице, пред Трона на всяка милост аз, недостойният страж Твой, между небе и Земя, милост и прошка за народа Твой – Израиля! Боже мой, Боже мой и помогни, единни в една съдба да извършиш волята Твоя на Земя! Хвала во вишних и хвала отдавам Ти, Царю на царете и над Царя на Ново Небе – Земя Господа, моя Спас. Молитствам и бдя ден и нощ пред Небе и изливам дълбина си в потоци сълзи, и Те каня, ела, ела и окажи милост на изпълнение над народа Твой в употребление чрез Дух Святи в проявление. Моля Те Всевишний Боже, окажи милост нам, народа Твой избран по обещанията Авраамови на съдба ка­то благословения велики на Небеса, яви ги Боже, на софрата! Яви ги Боже на софрата, която е сложена долу на Земята. И в тоз миг на съдбата, пред Теб стоя за всемирната съдба за изкупление на вси чрез кръвта Христова – цена! И моля за съдба поднеси им палми в ръка, об­лечи им руби бели на снага да чакат мига върховен на Твоите съдби!”

“Любима Моя на съдба, обвита във воали бели сред Земята, от кадилния злат олтар в скинията неръкотворна – твоята снага, стигна Тронната зала хвалата и кат омара бяла на съдбата единна с молитви­те светиеви ухае пред Небесата. Днес, в ден на тържество, ново име давам ти сега: “Обещание Авраамово” си ти на Земя, носителко на благословенията на съдбата. Теб натоварвам в съдба да постелеш бяла софра и да сложиш на софрата на дванадесетте синове Израилеви – домове, родове, увенчани в пира на съдбата, в дванадесетте Апостолски чинове храната! И в двойна Мощ на Небесата да приемат те величието на обещанията от Небесата – разпределянето на Земята нова под Ново Небе. Днес велика милост е над вас, сам Върховният Вседържител, Аз, в тоя миг на съдба заповядвам: Гръмнете седем гър­ма на съдбата в мига на тържествата! И явете, се съдби свещенодейни сред племената, от два рода съединени пред Небесата, от Две ерни времена, от два Завета на Земя. И стройте се кат върховна Мощ пред Всемогъщия Вожд, пред Трона велик в небе. Днес Аз, Върховният Вседържител, ви строявам в редици стройни чрез служение Тронно в Две ерни времена и зова Съд велик във върховен миг на изпълнение велико и могъщо: Велики Съде на съдбата, в тоя миг пред Небесата строена е от Две ерни времена свещенодейната войска! И в миг на решаеща съдба приключвам сред Земя чрез дванадесетте представите­ли на дванадесетте племена от Две ерни времена!

Аз, Върховният Вседържител, Законодател и Съдия, във върхов­но изпълнение явявам техните дела, строени народи и племена от Създание до Скончание сред Земя от два рода в изпълнение – израилеви и езически племена! И в тоя миг на върховна съдба като Върховен Изпълнител в Съда награждавам ги в благословение велико, върховно в първосвещени и свещени съдби на Две ерни времена като един род, един дом, едно Войнство сред една Земя и им я разпределям според начинание на Навинови съдби. И в тоя миг им натоварвам плещи да бъдат владетели на Новата Земя под Ново Небе, като Върховен Вожд, и Гавраил с изваден нож, и техния Цар завсегда – Сина Мой! Амин седем пъти по седем пред тми по тми!

Съде велик, поднеси даровете на изпълнение чрез съдебния про­рочески атрибут, техните дялове поднеси пред строеното Войнство в небеса, Новата изкупена Земя.”

И в тоя миг на съдбата върховна пред строената войска поднесо­ха се дяловете по обещания Авраамови, разпределени на израилевите синове от Две ерни времена, събрани в едно единство на един дом, един род, над една Земя от два рода в Две заветни времена.

“И в тоя миг на съдбата благословена бъди ти, разпределена в дванадесет съдби, от Мен, Вседържителя на всемирни съдби! И вам я давам за притежание завсегда в ответ на Авраамовото обещание завсегда. Благословени бъдете седем пъти по седем и хиляди пъти по хиляди в тми по тми и, владетели бъдете на разпределената Нова Земя! И днес в изпълнение чрез олтарно служение навлезте в изпълне­ние вие, дванадесет благословени свещенодейни олтари на съдба (в Първоерно време с каменни олтари – сърца, а днес – храмове на Дух Свети). И чрез дванадесетте представители на Земя навлезте, вси обещания, като награда за изпълнение за домовете си, за родовете си, за племената си във времената сред Земята, и ги въведете в обещани­ята Авраамови!

Днес Аз, Вседържителят на всемирни съдби, ви благославям в единство на наградата Авраамова! Благословени бъдете седем пъти по седем и хиляди пъти по хиляди, тми по тми и от днес притежатели бъдете на новите земи! “Амин” от Мен, Вседържителя на всемирни съдби! Благословени бъдете и навлезте в притежание на Ново Небе – Земя! И в тоя миг на съдбата три по три и три по три и три по три, тройни служения, от днес сте в удостоение! Съде велик на съдба, днес навле­зе тя, свещената войска, воювала в Две ерни времена, от два заветни народа, в хвала – разрешена им чрез Съд велик съдба. Днес им подна­сям за во век в притежание Новата Земя и нека от днес в изпълнение чрез съдебно върховно решение да навлязат вси в употребление! Амин!”

“Амин в хвала! Покланяме се ние в пълнота, Върховен съд във върховен миг на изпълнение и казваме: “Правда! Правда! Правда! Правда извърши днес Върховният Законодател и Съдия и в правда из­пълни обещанията към племената чрез народа по обещание на Земята. И включи в едно единство двата рода като един род, двата до­ма като един дом, двата Завета в един Завет! И като Съд велик на съд­ба Ние признаваме удостоението на върховната съдба на дванадесет­те подпечатани, узаконени израилеви племена чрез дванадесетте представители на техните съдби пред Съд велик. И признаваме като всемирна съдба пред вси небесни съдби, пред планетни жители, анге­ли тми по тми, че Правда се извърши в тоя миг на съдба чрез Върховния Законодател и Съдия! И навлизат в притежание племената по обещание на Новата Земя под Новото небе. Хвала! Хвала! Хвала Теб, Върховни Вседържителю и Изпълнителю на Върховен съд в съдба!

Ний, Съд велик в пълнота, признаваме и удостояваме племената със свидетелствена съдба на дарования върховни по обещания Авраамови и разрешаваме навлизане в притежание на новото земно служение. Ново земно служение! Ново земно служение! И като Върховен съд в изпълнение, като печат на служение му разрешаваме да навлезе в изпълнение чрез олтарно служение.

Поклон! Поклон! Поклон пред Трона Върховен на Върховния Законодател и Съдия Ний, Всемирен съд велик, целокупен, свидетелстваме, потвърждаваме и разрешаваме съдба като извърше­на пълна милост над Земя, като Съд велик: Съдба! Съдба! Съдба – пе­чат на потвърждение чрез дела! Амин! Седем пъти по седем в съдба приключваща като върховно изпълнение над изкупена Земя!”

“Днес в приключваща съдба като печат на изпълнение чрез туй блюдо на служение, съсъд на Дух Святи, благословен бъди, съсъде на изпълнение, седем пъти по седем в употребление, чрез който минават дванадесетте дарове на удостоение по обещание чрез Словото в изпълнение! Днес като награда на съдба благословени седем пъти по седем бъдете вие, по дванадесет хиляди дванадесет върховни изкупени и запечатани израилеви племена! И като награда на съдба давам ви бяло камъче в ръка. Благословени свише бъдете, вий, притежатели на дванадесетте камъчета бели в ръка, в изпълнение! И от днес като награда нека те бъдат във вашата гърда, като награда на удостоение в Авраамово обещание! Амин!”

“Благословени бъдете, дванадесет бели камъчета (дара на възкресение) в гърдите на оправданите, запечатани дванадесет израилеви племена чрез техните живи представители на Земя като свидетелствена съдба! Днес Аз, Вседържителят на всемирни съдби, вам ги поднасям в ръка чрез дванадесет представители и нека вий бъдете за­печатани в гърда! Амин! Благословени бъдете и удостоени седем пъти по седем, хиляди по хиляди в тми и от днес наградени приемете дяла си вси единни на Земята в разрешение на съдбата! И нека те ви бъдат софрата – на пламтящия Дух Святи съдбата чрез дара на възкресение в миг на съдба. И както възкръсва живот от туй яйце, възкръснете и вие пред Моето Лице под звуците тръбни на Архангелска тръба. Амин! Седем пъти по седем. Благословени бъдете и удостоени в пира на тържествата! И от днес като притежатели на бели камъчета готови бъдете, строени, със съдби разрешени и стройте войската. Стройте войската! Стройте войската! И в единство на Мощ чрез Гавраил, ваш Вожд, в ръка с двуостър нож (Илия и Елисей – Двузаветна светлина), под звука на Архангелска тръба поведете изкупената човешка душа! “Амин” седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби, в ден на пиршества като изпълнение на Авраамово обещание в окон­чание на съдби!

Чрез Съд велик поднасям наградата Моя сам Аз, Законодателят на всемирната съдба, Създател и Творец на всемирната планета Земя и над вси живи съдби от флора, фауна и човек, минали през Съдебния процес! И от днес за съдба, потвърдени чрез Съд велик в небеса, навлезте, навлезте в притежание на възкръсналото състояние като съдба и дочакайте деня на Архангелската освободителна тръба. Аз, Всемирен Вседържител, Законодател и Съдия, чрез Закон на правда разреших съдби на вси дела!”

“Хвала! Хвала! Хвала пред Трона Върховен на Върховния Законодател в съдба! Ний, Съд велик в приключващи съдби над планета Земя, отдаваме на Върховния Законодател хвала – хиляди по хиляди в тми, че в изпълнение на обещание навлязоха в притежание земни­те изкупени съдби на дванадесетте израилеви племена от Две ерни времена, от два рода и като едно всемирно единство на съдба, събрано чрез Дух Святи, изкупени чрез кръвната цена на Господа Исуса Христа, те днес навлязоха в притежание реално на вси обещания пт Създание и навлязат в изпълнение в Скончание!

Ний, Съд велик, потвърждаваме, че днес пред Върховния Трон на небе строена е кат едно единство на Всемирна мощ, пред Вожда си ощ, израилевата свещенодейна армия. И в знак на съдба признаваме, че по дванадесет хиляди от дванадесетте племена, изкупени и запечатани, и удостоени с дара на възкресение като бял камък в ръка, навлязоха в притежание на Нова Земя. И днес в техните ръце по обещание е белият камък с ново име: “Дар на възкресение по обещание”, в притежание за в деня на преображение.

Покланяме се в тоя върховен миг от небеса като Съд велик пред Законодателя и Съдия и разрешаваме съдба да навлязат в Генералния си чин на изпълнение като главокомандващи в управление. И да подемат съдба на строено израилево войнство от четирите краища на Земята възкръсналите мъртви кости от Две ерни времена, събрани от четирите краища на Земя, и да ги поведе в изпълнение на съдба към “Новата Израилева земя”.

Ний, Съд велик в притежание, днес им разрешаваме да се явят в бяла руба на снагата и да вземат в притежание зелена палмова клонка в ръката, седемлистна, сред Земята. И да се подчинят в хвала, единни на войнствената върховна запечатана съдба в Мощ.”

“Амин! Амин! Амин! Седем пъти по седем в хвала Аз, Вседържителят на всемирни съдби, поднасям в тоя миг на съдбата бялата руба на оправдание и палмова клонка в ръката чрез вяра – Знамето на Оправдателната вест в ръката на Небесното войнство днес сред Земята и да поемат съдби към нови земи. Амин, като войници след началства – сватбари след невяста! Амин!

Благословени бъдете седем пъти по седем свише от Мен, Вседържителя на всемирна съдба, вие, притежание войнствено, Израилево и от днес за съдба чрез оправдателната съдебна воля на изпълнение явете се в бяла руба на възкресение и с палмови клонки на вяра, в сърца чакайте тръбните звуци на Архангелска тръба, и като ед­но единство в съдба, в Силен вик на изпълнение, в едно голямо, вър­ховно първо възкресение посрещнете Царя си на Ново Небе – Земя! Амин! Благословени бъдете седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби! Благословени седем пъти по седем бъдете и от днес в притежание на милост небесна бъдете! И от днес за съдба бъдете готови до Архангелска тръба с разрешена съдба! Днес Аз, Вседържителят на всемирни съдби, изпълнявам всички обещания Авраамови над дванадесетте племена като войнствен генералитет в хвала и войнствена Мощ на съдба, подчинение, подчинение, подчине­ние на дванадесетте израилеви домове, родове в племена!”

“Печат на хвала в съдба Ний, Съд велик, полагаме в съдба! И в тоя миг на съдба разрешение е това, че народът получава палмовата клонка в ръка. Потвърждава Съд велик, че в тоя миг на употребление навлезе в изпълнение Слово Божие!”

И в тоя миг на съдбата чрез Силен вик от небесата покланяме се ние вси, Небесно войнство в тми по тми, единни с Войнството небесно на Земя! И ние сме свидетели на великото изпълнение на реалното служение на всемирните израилеви племена! Амин! И днес пеем хвала с огнени дири на съдба, и величаем Върховния Създател и Съдия на небе и Земя и целокупната съдба във върховната милост, над която же­лаеха да надникнат и небесните ангели.

Днес е изпълнена съдба! То днес се яви във велико и могъщо из­пълнение над земните племена.”

“Хвала! Хвала Теб, Вседържителю на съдба, Творче на Всемира! В ранно утро в зора хваля Теб от Земята аз, всемирната Твоя съдба.

В тоя миг на съдбата аз, стражът недостоен от Земята, днес, в съ­ботно служение, единни със свещенодейна съдба под борческа стреха, покланям Ти се пред Небеса и предавам служението на съдбата от все­мирното селение! Моля Те, приеми дванадесетдневното служение като ухаещи роси в съдба! Благодаря, че Ти ответа изля над дванадесетте запечатани израилеви племена като свидетелствена съдба. Ти днес чрез олтар в служение изля великото късно оросение на могъщо свещенодейно изпълнение. Амин!”

19.03.1960 г., събота

 



Гласувай:
3



1. dobrodan - Дванайсет дни строго употребена.......
18.02.2022 11:30
Тая надминава даже и моето въображение...
"Моля Те, приеми дванадесетдневното служение като ухаещи роси в съдба! Благодаря, че Ти ответа изля над дванадесетте запечатани израилеви племена като свидетелствена съдба. Ти днес чрез олтар в служение изля великото късно оросение на могъщо свещенодейно изпълнение. Амин!”.......
Леле майко?!
Чак на дванайстия ден се излял......
Тоя не е човек.
Знам, че китайците правят всякакви работи от силикон, обаче дванайсе дни без повреда да служи, да служи и пак да служи.....
Това вече е маняшко.
цитирай
2. elizabethborislavova - Радвам се, че ти е доставило удоволствие
19.02.2022 21:20
В този откъс от Късният дъжд става дума за следното:
12 израилеви племена се удостояват с дара на възкресение. Това е съдебно решение на Великя небесен съд, важно, съдбоносно, за милиони хора от плътския Израил. А както вече знаеш всички съдебни решения са свързани със свидетелствени служения долу на земята.

dobrodan написа:
Тая надминава даже и моето въображение...
"Моля Те, приеми дванадесетдневното служение като ухаещи роси в съдба! Благодаря, че Ти ответа изля над дванадесетте запечатани израилеви племена като свидетелствена съдба. Ти днес чрез олтар в служение изля великото късно оросение на могъщо свещенодейно изпълнение. Амин!”.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 658321
Постинги: 916
Коментари: 1030
Гласове: 2589
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930