Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2022 14:41 - Свидетелствено съдебно изпълнение с кожуха Илиев
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 1034 Коментари: 8 Гласове:
3

Последна промяна: 03.02.2022 18:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Молитва на стража:

“О, Владико на милостта, покланям Ти се ниско от Земя и Те моля да приемеш жертвата немощна на пост и молба! И да простиш гре­ховете на людете Твои! Заедно вси съгрешихме, но Ти си силен да простреш десница и да помогнеш на народа Си да продължи в пътя на милостта Твоя. И в тоя миг на съдбата, когато от лед скована е Земята и трепне всяко сърчице от флора, фауна и човек, свити в своето гнезденце и чакат милостта на съдба да им простреш ръка за насъщния, то аз Те моля за целокупността! О, моля, помогни!”

“И в тоя миг на съдба, в ден на изцеление, бъди изцелен! Изцелен, изцелен, седем пъти по седем, стражо на съдбата и очистен свише от Небесата навлезни и приеми служение двойно на съдба! Амин! В тоя миг на съдбата благословен бъди свише в очистение чрез опрощение и навлез в изпълнение на велика милост на изявление чрез двойна Мощ Елисеева чрез дара на знамения и чудеса! Амин! Благословена бъди седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби!

Пригответе се, Гърмове на съдбата! Върховен миг е сред Земята! Запейте птици в зората! Развей се Знаме на свободата! И вий, фанфа­ри в уста, издайте звук чрез тръбата! Миг върховен на Земята! Годината на награждение над освобождение приема тя съдбата велика на Земята. Благословено свише бъди седем пъти по седем, Знаме развя­то на съдба, в оправдание чрез кръвта на Христа! И вей се на свобода сред Земя в Мощ на сила двоя чрез знамения и чудеса! “Амин” от Мен, Вседържителя на всемирни съдби! Приготви се, Съде велик! Войнство небесно, строено бъди!

И в тоя миг на съдбата върховен олтар пламва сред Земята в яркост на огнени зари! И озаряват съдби. И ето явява се тя в девствена чистота, и изпълва своите гърди с брилянтните кърми. Милост е на съдба. Огнени езици облизват небеса. Блещукат светила. В строй са Войнства небесни пред Съда. Ухаят лазурни и розови незабравки на съдба като ухание от кадилния олтар.

Ела, възлюблена Моя на съдбата, удостоена свише от Небесата, пред Трона Върховен и приеми великата награда на съдбата на Зоровавеля сред Земята! Светилникът сияе със седем златни цеви пред Върховния Трон. И златната чашка на съдбата в тоя миг се отхлупва сред Земята.

Велик и върховен миг сред Съд велик! Вълшебен мир – Новогодишен пир навлиза в съдба! Златният потир се отхлупва в тоя миг сред Земя и през двете цеви на съдба изливам елея на помазание пред небесата!

Зоровавеле! Зоровавеле! Мощна сила ти е в ръка, седем цеви на съдба, с потира пълен с хвала, две цеви на съдба! Източи сетно елея на съдбата сред поле Зоровавелово: Ей, Зоровавеле, не чрез сила, ни чрез крепост, но чрез Духа Ми, казва ти Бог Саваот. Денят на малките работи дойде и днес елеят на съдбата едновременно ще протече от потира злат, и ще го претопя с ухание на съдбата.

И в тоз миг на съдба, Съде велик, извърши наградата велика на Зоровавеля – поле широко, на Възлюбленаго снагата! Защото ще пламне светилникът седмоцевен и ухаещият потир на съдбата ще прелее от ухание пред Небесата, изпълнено от две цеви чрез елея на съдбата – кадилния злат олтар сред Земята, скинията неръкотворна – сърцата.

И в тоз миг на съдбата, стражо, приемай Словата – наградата ве­лика от Небесата на възлюблената Моя увенчана! Ура! Съдба! Златният потир е тя! Тя, сетната съдба на стража сред Земята, сред Моята избрана! А двете цеви сред двете маслинени клонки, това е силата на Слово Светлина като елей на помазание сред Земя.

И в тоя върховен миг, Съде велик, разреши да се представи обмя­ната пред Небето – да се напълни с ухание чашката златна на помазание и да се приготви елеят на помазание!

И в тоя миг на съдбата като награда от Небесата елеят на помазание чрез Илия бе Росата, а Дъждът е чрез Елисея – знамения и чудеса!

Затуй в тоз миг на съдба, свише на благословение, излива се ве­ликото удостоение на елея през двете цеви златни сред Земята в двата съсъда. Амин!

Победа! Пейте, птици на зората, хвалете вие Небесата сред огне­ни зари на олтарно служение в съдби! Пламнал е елеят на съдбата, златен потир ухае пред Небесата. Пейте, вие птици на зората! Разпрострете се, воали на омара бяла и обгърнете тревички малки и самички, единни всички на съдба, хвалете Небеса! Защото ето лозни- цата прозябва, маслината даде отдавна първотока. Пейте, вие птички и литнете всички! Днес, ден на очистителна съдба, всички чисти, всички чисти, всички чисти, с очички погледнете на олтара на ухание в удостоение, навлиза в спасение! Затова днес ден велик е на изпълнение.”

“Пеем ние в изкупление. Разперили крила в изпълнение, навлизаме в свобода. Омара ни е знаме на явление, Зорница сияе в осветле­ние – нов месец, обновление. Обновление! Празник на новолуние!”

“Летете вие сред пламнали зари вечерни! Отдавна отлетяха утринни лъчи, нов лунен сърп се яви и като люлка вълшебна на съдби, о, пее тя сред земи! Ухайте вие, съдби на мощност и хвали, че днес олта­рът кадилен на служение ухае пред Трона велик и празникът на освобождение в Новогодишно проявление навлиза, навлиза, навлиза изкуп­ление в освобождение! Амин в хвала! Ухайте вие, могъщи светила, от препълнения потир на съдба, днес с Мощ Той е сред Земята – ухаеща съдба. Подарявам ти 250 гр. (2+5) – седем цифров на Земя!

О, дар вълшебен в потира могъщ на съдбата! (В тоя миг сред Земята, стражо, напълни блюдото на почит пред Небесата!)

Пейте, вие птички, окичени главички с венци от незабравки, със сини и розови забрадки пред великата победа на приключваща се съдба-в празника Новогодишен навлиза възлюблената тя, велик и могъщ в мощност на съдба!

И в тоя миг на съдбата корона сложи й на главата с могъщо удостоение на Небесата! Завладей Царството вечно на свободата! Благословена бъди свише на удостоение коронно, мощно от небесата, на царство вечно, изкупено чрез цената и бъди увенчание славно завсегда над мощна й глава!

И в тоя миг на съдбата стани, Зоровавеле, свещениче, и я удостой със съдбата, дръпни й забрадката пред Небесата и й постави коро­ната на главата! Амин! Седем пъти по седем в тоя миг на съдба благос­ловена бъди с увенчание славно на съдбата велика в царствено удостоение. И в тоя миг на съдбата потир да ти е в ръката!

Благословен бъди седем пъти по седем в свещенодейни съдби. И от днес като блюдо на почит в ухаеща съдба увенчание коронно приеми от Завети два – елея на помазание през цеви две да ти бъде елей на помазание сред Новогодишно изцеление и освобождение!

А ти бъди потир ухаещ на почетно употребление, който седем години си стоял над светилника и си чакал. И днес в изпълнение теб да­вам удостоение като скиния, олтар златен в ръка, коронно удостоение чрез пророци двама. Амин! Седем пъти по седем благословени бъдете, олтари на удостоение свидетелствено сред Земя, с корона – царствена съдба във венци на нетление на вечността. И от днес за съдба нек елеят от цеви две да протече чрез туй сърце – блюдо на царско удостоение! Амин! Благословена бъди, короно, увенчаваща царствена съдба чрез Съд велик на съдба!

И в тоя миг на приключваща съдба, в празника на новолуние, приеми дара на руно Гедеоново – кожух Елисеев на съдба, пуснат с могъщата Зоровавелова ръка! “Амин” от Мен, Вседържителя на всемирни съдби! Седем пъти по седем благословени бъдете и в царско удостоение продължете в годината на освобождение със Знамето развято на изпълнение в свидетелствена съдба чрез кръвта изкупителна на царс­твената жертва – приноса на Господа Исуса Христа! Амин! Благословена бъди в тоя миг на съдбата и наградена, ти, всемирна съдбо, чрез стража на Земята. И като дар на велика съдба в годината празнична на свободата, като изкупена завсегда, с корона удостоена на увенчаваща съдба като невяста на Жениха – Царя на Ново Небе – Земя.

Благословена бъди седем пъти по седем и се развий в царствени пламъци от олтара ухаещ на съдба, чрез цевите златни първотока на елея приеми! “Амин” от Мен, Вседържителя на всемирни съдби, теб чака туй удостоение сред Земя. И в тоя миг на съдбата благословено бъди, руно Гедеоново – кожух Илиев, благословен бъди в ръката на Зоровавеля! Седем пъти по седем в съдба благословен бъди ти от Мен, Вседържителя на всемирни съдби. И като царско удостоение на велико и могъщи всемирно изкупление приеми новолунното явление и й прикрий плещи! Като могъщ дар на знамение в чудо на проявление! Амин!

Седем пъти по седем благословен бъди в двойни съдби, кожухе на употребление, даре на могъща награда сред Земя и извърши велика Зоровавелова съдба в повторение сред всемирната съдба в годината на освобождение! Освобождение! Освобождение! И поведи като  Войнство на изпълнение от Създание до Скончание душата на изкупление. Амин! Седем пъти по седем благословен бъди. Илие в Зоровавелова съдба и го пусни над нейната плеша! Амин!

Като знак на съдба, че в тоя миг от небеса чрез Съд велик на из­пълнение сред всемирната съдба се пуска дарът на велики знамения и чудеса, силата двоя от днес поема път сред Земя в дар на велико проявление. Амин! Благословен бъди свише на нейните плещи от Мен Вседържителя на всемирни съдби!”

Хвала! Хвала! Хвала! Победа! Победа! Победа!

Чуят се тръби! Войнството небесно поема път към земи с велико удостоение на двойно проявление чрез елея на осветление.

Хвала! Хвала! Хвала! Пред Трона Върховен покланяме се в пъл­нота Ний, Съд велик във Върховен Лик и като награда на съдба на всемирно изкупление невястата Христова с коронно увенчание увенча се .в този върховен миг в небеса. И като корона на приключваща съдба чрез Великия Творец като Законодател със Закон на правда над прашец, признаваме, че се с корона увенча и с коронно увенчание се награди сдара Новогодишен на съдби на знамения и чудеса!”

Амин! Благословен бъди, Съде велик на признателна съдба, че засвидетелства съдба!”

О, хвала Теб, Творче Всемогъщи, за таз велика всемирна милост на съдба! Признаваме и потвърждаваме Ний, Върховен съд велик в пълнота, че достойно се изпълни чашата на удостоение в кадилния ол­тар на хваления долу на Земя и достойно се награди с върховния дар на съдба от знамения и чудеса при извеждане на изкупените стада. Ний, Съд велик в пълнота, покланяме се пред Върховния Трон на могъ­ща съдба в изпълнение и заявяваме, че тя навлиза в могъщо проявле­ние чрез Небесното войнство в охранение, във върховен миг на проявление, в чудо и знамение. Затуй в тоз миг на съдба Ний, Съд велик в пълнота от небеса, разрешаваме и освобождаваме чрез Войнството небесно пътя на елея, да протече от двете цеви в лазурната съдба и да се изпълни мярката на съдбата.”

В тоз миг, Зоровавеле, пусни цевите златни с първотока маслинен елей на помазание и от две съдби на двойна “Дан” – народа избран – помазание, изпълни съсъда новолунен в изпълнение. Амин! Благословен бъди, Зоровавеле, седем пъти по седем, благословен бъди в изпълнение на две цеви в съдба! Благословен седем пъти по се­дем с изпълнение на първотока в новолунния потир на изпълнение след новогодишно явление!

Благословени бъдете седем пъти по седем, цеви на изпълнение в олтара земен, в двойна Мощ на изпълнение на Върховния Вожд под мощно употребление за слава во вишних и хвала сред изкупление. И не чрез сила, не чрез крепост, но чрез Духа Ми в двойна Мощ – казва Господ Саваот!

Благословен бъди, елее на съдбата, седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби в двойна Мощ в елей на осветление ощ сред всемирно изпълнение чрез двойния елей на късна благодат, обещана на народ по обещание и нека пламне олтарът неръкотворен в помазание и озари сетно отлитащи съдби във възкресение.

Възкресение! И нека бъде светилник на светилата по пътя на изкупление! Амин! Седем пъти по седем благословен бъди и пламни в олтара неръкотворен, и озари вси земни краища, и бъди заря сияеща на могъща Светлина в пътя на преображение за вечността! Амин! Седем пъти по седем благословен бъди от Мен, Вседържителя на все­мирни съдби и пламни, и озари в осветителни зари! Хвала! Хвала могъща във върховен миг на съдба, благословен бъди, съсъде на помазание, който прие двойния елей на озарение в пътя на спасение сред изкупление! Седем пъти по седем благословен бъди завсегда и пламни в тоя миг на изпълнение като върховен дар на награждение в годината, приключи и навлезни в Новогодишно осветление на свободно употребление. Амин!

Благословен бъди, от ръката на Зоровавеля приет и както от едно блюдо наляха се множество в знамение Илиево, така и ти прелей в много блюда в повторение олтарите на осветление. И от днес бъди ти, блюдо, изпълнено с първотока в двойна Мощ, и прелей чрез вси свещенодейни олтари на съдба, и ги напълни, както в Древността. И сметките си изчисти, и останалото, докато животът в нетление се промени, дръж в твоите гърди. Амин! Седем пъти по седем благословен бъди в преливащи съдби на свещенодейни олтари в осветителни зари! “Амин” от Мен, Вседържителя на всемирни съдби, благословен бъди седем пъ­ти по седем!

“Колко наля?” (елей) “Сто четиридесет и четири хиляди”. “Свърши се! Свободен си и си тръгни!”

“Поклон! Покланяме се Ние, Съд велик в пълнота, пред Върховния Лик на изпълнение на наградата двоя на елея – сетната къс­на благодат като блюдо сетно в двойни съдби Илиеви-Елисееви на приключваща се земна съдба в освободителната година на Небеса.

Покланяме се пред Трона Върховен Ние, Съд велик в пълнота и признаваме в тоя върховен момент върховна милост на изпълнение чрез всички четиридесетдневия и четиридесет годишнини в умаление на дни чрез стража в устоение. И приемаме ги като приключващи съдби. И признаваме ги като Съд велик, удостоени с дара върховен на съдба като пет брилянта на кръста на снага, и ги признаваме за съдба.

И издадохме сетна върховна заповед като Съд велик на Войнството небесно да поеме път на изпълнение – да се съедини със Земното войн­ство в служение. И до върховния миг на преображение да воюват в изпълнение!

Ний, Съд велик на върховна съдба, приключихме, приключихме, приключихме върховното удостоение на коронното увенчание. Приехме уханието от Земята и го признахме от златните кадилни олтари. И от Начинание до Скончание приключихме с късната благодат на награда – елея от двете цеви чрез ръката на Зоровавеля! И нека “по­ле широко” – всемирна съдба да приключи сетното изкупление от Земя над целокупната земна творба.”

“Амин! Благословено признание върховно съдебно бъди! Благословено бъди! И решението ти нека да бъде като ковчег сред Войнствения легион на Земята! А вий, тръбачи на земното Войнство, готови бъдете с тръби в уста и поемете свещенодейния изход завсегда! Благословени бъдете в изпълнение от Мен, Вседържителя на всемир­ни съдби и „приключете сред земи! Амин! Признати бъдете! Признати бъдете! Признати бъдете с ковчега свещенодеен в ръце чрез Легиона мощен в съдба и нека рухне Всичко предадено ви чрез Съд велик както Ерихон пред нозе, всички фалшиви дела пред свещенодейна съдба! Рухнете като Ерихонска стена с върховна заповед от Върховния изпълнителен съд велик в пълнота, в приключваща се земна съдба, в годината на свободата за вечността. “Амин” като печат на удостоение от Мен, Върховен Вседържител на изпълнение, чрез Тройния Си Лик на проявление – Духа Святи в двойна Мощ! Пламнете, девет дарби ощ като брилянтен кръст на нейната гърда и нека рухне всеки мрак и нечистотата пред Ангела на Завета – Зоровавеля над цялата земна кора. Амин!”

“Хвала!” – Пеем ние, целокупна изкупена земна съдба, единни с увенчаната и удостоена всемирна съдба рано в зора, пред блясъка на зари могъщи. И чакаме мига тържествен на съдба, когато пред Ориона ще се подаде войската и единни със знамената ще се подготви станът Израилев на Земята, и ще навлезе Навин – равин, Войнството, към изпълнение свещенодейно в хваление, последно побеждение.”

“Хвала!” – Пея аз, всемогъща в тоя час всемирна съдба, с корона удостоена на глава, песен хвалебна на зората.

Пеех рано аз в зора, когато Рубинът голготски ме роди, пътя ми осияха зари Му мощни на две очи! С килим рубинов бе той постлан, на верни Му войнствени съдби веех знаме сред арените бойни на земи. И лееха се потоци от моята снага на новородените малки деца. Кървите свидетелстват, че вярно е това! Голгота яви се сред върха и пет мака цъфнаха за съдба!

Пеехме ние в хвала сред огнените пламъци на пещта, кога горяха ни тела! Пеехме ние хвала и чакаме да се зазори, да огрее Зорницата сред Земи. И да дойде мигът на вечна свобода – Знаме Му могъщо бе в моята ръка, свидетел – потир на кръвта и хранех се с тялото Му на съдба, защото “удовете” го прободоха на Земя! И чаках мига върховен на мощна съдба, когато тръби небесни тръбят и Съд велик издаде Гласа ! Знаех, че мигът е върховен. И чаках мига върховен на мощна съдба, когато тръби небесни и Съд велик издаде Гласа! Знаех, че ми­гът е върховен! Трепти Синай в огнена съдба! Голгота, озарена с кърва­ви следи, там в подножие й родена бях аз, помни!

Но днес в царско удостоение съм, вея знаме на вечна свобода. Корона на увенчание краси ми глава, “Всемирна” съм назована сред Земя!

О, сребристи Месецо, кажи, днес ден ти е на увенчание, пророче, ти днес в нощ тъмна се яви. Хвала ти пея днес, велики Вожде на могъща съдба, Зоровавеле, за таз милостна съдба, че в нощ сред Земя, ко­га бродех из пещта, сияеше сребристата Луна и чаках ден светъл, слънчева заря!

О, славни Мой Царю над вси царе, славен мои Господарю, аз, вярна Сарра в Твоите нозе, по обещание родена съм сред Земя. И днес в увенчание върховно покланям Ти се в хвала, със знаме развято като овчарка на стада. Но от днес ковчег ми се повери и елей в ръце, о, ще пея аз хвали, яви се Ти в зори и пътя ми озари!

Рано утро е, погледни, омара простира крила, Месецът прибледня. Славеят рано в зора пей песен на свобода. Гълъбе върховен, ела, разтворена е моята гърда, а ти, свещено течение, кат река Йорданска продължи! Пей с мен единно ти хвали, че могъщо Слънце се яви! Хвала во вишних да е, Всемогъщи Творче, Твоя. Пред Трона Ти Върховен на съдба покланям Ти се с целокупността завсегда.

“Хвала! Хвала! Сред нощите пустинни ний, ухаещи цветя, сред жарки пламъци ухаехме ний, песъчинки, рано в зора и нощем пропук­вахме се в ухаеща съдба, и чакахме мига върховен на Земя да се яви увенчана тя. Но днес за съдба ний единни сме от Земя като целокупна Твоя творба. И пеем чрез стражева съдба в поклон и хвала! Амин.

“И в тоя миг на съдба Аз, Всемогъщ Вседържител, приех ти поста от Земята и ти съкращавам дните на служение, както ще съкратя годината на изпълнение! Затуй от днес приключи и съхрани потира с останалите съдби и чакай нареждането Ми ти!

Съкратих поста ти сред Земя, навлезни в продължение с корен и трева. А от днес кожуха на спасение да не ти падне от снага и служение. Пригответе се за велико употребление, което ще донесе велико разрешение! Бързай към изпълнение и чакай велика милост на съдба, докато Елисей е в приготовление!Амин!"





Тагове:   роса,   Илия,   кожух,   елисей,   зоровавел,


Гласувай:
3



1. dobrodan - Разбирам, че кожухът над лоното невестино е от огромно значение,
02.02.2022 15:11
но от време-навреме си иска поддръжка: малко подкастряне на вълната, малко сресване, химическо чистене ;).
Значи........тоя жених със седем цеви не знам де ще го дирите. Дотук най-много с две се е раждал. Защо невястата не си довърши скончанието на жениха, ами Зоровавел трябва да му помага с ръка? В несвяст ли е или некадърна нещо?
Аха, само двете цеви пускат елей.... Така е по-реалистично, че се притесних....

Това е супердобър сценарий за филм за възрастни.
В тоз миг, Зоровавеле, пусни цевите златни с първотока маслинен елей на помазание и от две съдби на двойна “Дан” – народа избран – помазание, изпълни съсъда новолунен в изпълнение. Амин! Благословен бъди, Зоровавеле, седем пъти по седем, благословен бъди в изпълнение на две цеви в съдба! Благословен седем пъти по се­дем с изпълнение на първотока в новолунния потир на изпълнение след новогодишно явление!

Оплесква кожуха отвътре с двете цеви и го благославя..... Интересно, нетривиално изпълнение! Има хляб в тая работа. Свържете се с Брейзърс, Мофос, Риалити кингс.......после направо за AVN отивате. Ще станете много прочути, известни и популярни.
Нали това е целта на всяка църква?
И да почерпиш за идеята.
цитирай
2. vacsine - Абе, Бети, какъв е тоя кожух? Това ...
02.02.2022 15:19
Абе, Бети, какъв е тоя кожух? Това заглавие на български ли е изобщо?
цитирай
3. elizabethborislavova - На български е
03.02.2022 18:01
Пророк Илия е имал кожух. Този кожух е специално нещо.
ВИж какво е правил с него:
3 Царе 19:13
И Илия, като го чу, покри лицето си с кожуха си, излезе и застана при входа на пещерата. И, ето, глас дойде към него, който рече: Що правиш тук, Илие?
3 Царе 19:19
И тъй, Илия тръгна от там и намери Елисея Сафатовия син, който ореше с дванадесет двойки волове пред себе си; и сам бе с дванадесетата; и Илия мина към него и хвърли кожуха си върху него.
4 Царе 1:8
И те му отговориха: Беше човек облечен в кожух и препасан около кръста си с кожен пояс. А той рече: Това е тесвиецът Илия.
4 Царе 2:8
И като взе Илия кожуха си та го сгъна, удари водата; и тя се раздели на едната и на другата страна, така че двамата преминаха по сухо.
4 Царе 2:13
И като дигна кожуха на Илия, който падна от него, върна се и застана на брега на Иордан.
4 Царе 2:14
И взе кожуха, който падна от Илия, та удари водата и рече: Где е Господ Израилевият Бог? И като удари и той водата, тя се раздели на едната и на другата страна; и Елисей премина.
vacsine написа:
Абе, Бети, какъв е тоя кожух? Това заглавие на български ли е изобщо?

цитирай
4. elizabethborislavova - Всеки разбира това, което е в сърцето му
03.02.2022 18:05
На теб сперма и да си вързан за легло тип русенско ти е в мислите и затова така го разбираш.
Кожухът на пророк Илия се споменава в Библията. Виж какви чудеса стават с него:
3 Царе 19:13
И Илия, като го чу, покри лицето си с кожуха си, излезе и застана при входа на пещерата. И, ето, глас дойде към него, който рече: Що правиш тук, Илие?
3 Царе 19:19
И тъй, Илия тръгна от там и намери Елисея Сафатовия син, който ореше с дванадесет двойки волове пред себе си; и сам бе с дванадесетата; и Илия мина към него и хвърли кожуха си върху него.
4 Царе 1:8
И те му отговориха: Беше човек облечен в кожух и препасан около кръста си с кожен пояс. А той рече: Това е тесвиецът Илия.
4 Царе 2:8
И като взе Илия кожуха си та го сгъна, удари водата; и тя се раздели на едната и на другата страна, така че двамата преминаха по сухо.
4 Царе 2:13
И като дигна кожуха на Илия, който падна от него, върна се и застана на брега на Иордан.
4 Царе 2:14
И взе кожуха, който падна от Илия, та удари водата и рече: Где е Господ Израилевият Бог? И като удари и той водата, тя се раздели на едната и на другата страна; и Елисей премина.

dobrodan написа:
но от време-навреме си иска поддръжка: малко подкастряне на вълната, малко сресване, химическо чистене ;).
И да почерпиш за идеята.

цитирай
5. dobrodan - А, за връзването :):):), майсторлък се иска
03.02.2022 21:25
за такива изпълнения :):):). Вашата невяста, като гледам, аджамия нещо, така че и със спермата бая ще се чуди кво да прави.
Понаучи я де, нали си стара кримка и много ги вдяваш хавите.
С кожух може само на локва водата да се раздели. Иначе всеки пиян казак щеше да дели морето на две, за реките дума да не отварям. Като се напука до козирката и падне в морето, направо го дели на мринайсе :):):).
цитирай
6. elizabethborislavova - Разбра ли за какъв кожух става дума?
04.02.2022 15:37
Ето още за кожуха:
 Кожухът на Илия е руното Гедионово - едно и също със свидетелството на сянката и същината. Но не е сянката без същината, нито същината без сянката, те са неразривно свързани кат едно цяло. Чрез съсъда в чина "Илия" дялото на Съда приключва и отлита в слава Илия, но остава руното на Елисея - кожуха в двойна сила да приключи съдбите земни. 194/5
13/9 28.12.1959 год. Илиевия кожух е светлината на двата завета.
"Илия" е Гласът на Святия Дух, чрез когото откриваме Елисея, който е водача - кожуха в служение или има силата Илиева /чрез Гласа на Святия Дух/ като "Мойсеево водене".
Надявам се, че стана ясно.
Ще се радвам и ако споделиш откъде твоя афинитет към спермата и садо-мазо секса? С теб ли нещо се е случило или си гледал тайно родителите ти?
dobrodan написа:
за такива изпълнения :):):). Вашата невяста, като гледам, аджамия нещо, така че и със спермата бая ще се чуди кво да прави.
Понаучи я де, нали си стара кримка и много ги вдяваш хавите.
С кожух може само на локва водата да се раздели. Иначе всеки пиян казак щеше да дели морето на две, за реките дума да не отварям. Като се напука до козирката и падне в морето, направо го дели на мринайсе :):):).

цитирай
7. dobrodan - Няма мъж, който да не харесва садо-мазо изпълнения в софт вариант.
04.02.2022 18:24
Относно спермата - процесът на отделянето й извън мъжкия копулативен орган е едно от най-божествените удоволствия не само за мъжете, ами и за булките, които вече не са аджамийки :).
Нямам спомен да съм хващал родителите си на калъп. Все пак хората сме различни, нормално е да харесваме различни неща. Някои имат фетиш към игуменки, монахини, послушнички. Някой ден ще ти обясня и малко чалъми, да привличаш паството повече :).
цитирай
8. krumbelosvet - Дан
05.02.2022 05:27
Злодан.
Заричам се да не казвам мръсна дума за ( на) него. Мръсните думи са от неговото "ведомство" т.е. от неговия кръг на знание.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 645556
Постинги: 912
Коментари: 1024
Гласове: 2560
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031