Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2021 08:40 - Унищожаване на Кореевата дружина
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 623 Коментари: 6 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Унищожаване на Кореевата дружина

 


 

СЛОВО: ЕЗЕКИИЛ 44 ГЛАВА

Затварянето в горницата означава, че групата във воденето е Глас на сила в съдба и навлиза в ангелско служение. Това означава още, че пак на кръст се прикова дялото Ми на нова Светлина. А времето, в което олтарът бе затворен, означава времето до възкресението. От деня на отварянето на вратата явило се е възкресе­нието и апостолите навлизат в Богоявление. След изливането на Богоявление петдесет дни ще чакате Богоявление на петдесятния дъжд.

Всичко е в повторение след отделянето на Юда (Корея), преда­телството бе извършено преди затварянето. Предадено бе: дялото навлиза в апостолство – апостолите бяха в горниците си в скърби и тъга.

А времето на затварянето на групата ще бъде до деня на позволението в скръб и тъга: Христа е в плен на смъртта (Сатана). Но от деня на възкресението апостолите навлизат в Богоявление и тогава в горниците свои с отворени врати ще започне съживление. Няма още силата на действие за народа избран. А в деня на повторението на петдесятния дъжд, след освобождението от Юда (предателя, Кореева дружина), ще чакате изливането на Петдесятния дъжд. И тогава е времето благодатно да се събере зърното златно. Амин!

Ето ти чертежа за плана на движението, Самуиле, в чин “Мойсей”, в чин Даниил, в чин “Аарон” – това е за Израиля, за дялото Мое. И тя, църквата Моя, ще пламне в знамения и чудеса. В тоя миг на съдба, рабиньо Божия, да са готови дванадесет бременни портокала и да се съберат в блюдото, освободено от черното дъно. Счупването на черното дъно чрез Елисея означава, че чрез Елисея ще се унищожи черният квадрат на осъждение – Кореевата дружина, чрез сила двойна ще се строши фалшивият квадрат. А ти, рабиньо, розовата фруктиера ще умиеш и очистиш, тази розова фруктиера от Веска и Михаил. Това означава, че цялата земна кора е петорно дяло на Земята, очистено от фалшивата подложка, очистени Пет разумни от осъждението, а розовото е палма на силата на благословението.

Днес, в събота свята, седмия ден, ти давам Светлина. Давам ти светлина, какво да приготвиш за благословение. Приготви 5 кг. елеи, ухания две шишета по сто грама, количка детска с четири колелца. Навлизате в Богоявление – пламналата къпина и след това Той се яви на Мария (в леглата).

И в тоя миг на съдба вземи голяма ножица в ръка и извади користта на съдба (две пътеки от Радка и Михаил). Михаил искаше да извърши корист на твоя труд във всичките примки на Сатана, който искаше да обере и първата жена – Стар Израил, и втората жена – Духовен Израил. Но славен Бог с победите Му. Бог го скри, а днес Той плени чрез Гълъба – Святия Дух всичко, което Сатана спечели от първата и втората жена. И днес чрез втората жена Бог го връща (върна).

И както в тоз миг ти отрязваш с двуострие на съдба тез сплетени и овързани влакна, тъй разрязвам в тоз миг всичко пленено от Сатана, което е във веригите му. Тъй развързвам двата края на старостта и в новото дяло на Христа извършва се съдба. Ще вържеш нови ресни, туй значи, че користите от първата Му жена – църква, са в Божията ръка (тъй днес употреби Господ Гълъба).

Всичко ще иде в огнената пещ – това са къпините от Сатана, а от двете страни значи, че Бог развърза всичко вързано от фалшивия Михаил.         0

След като Гълъба го е разпрала от чергата, съединението, вярна Моя, върши онуй, което Бог ти нареди.

Никога бялата основа не е черна. Всяко Божие създание в Бога не може да бъде боядисано черно. Ти изхвърляш изхабената основа, онова, което се е поддало на Сатана в употребление, ти го изхвърляш от употребление. Тъй бе помазан и Сатана. Но днес, което му се пода­де го изгори, и онова, което остана вързано от Сатана, отива в огнена­та пещ като сатанински приоми и учения.

И в тоя миг изгори ти всичко, което му се поддаде като приоми и учения.

От днес благословени бъдете вий от две жени. Свише благословено бъди ти, което се освободи чрез Дух Свети от връзването си като раб на Сатана.

И в тоя миг на съдбата чрез Силен вик, чрез Съд велик в единство в мощна съдба, Аз, Вседържителят на всемирна съдба, приключвам съдба.

Благословени бъдете вие вси, развързани и освободени чрез двуострието на Христа, чрез действието на Дух Света. Благословени бъдете свише и приети седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на все­мирна съдба. И оправдани бъдете чрез Съд велик завсегда. Амин!

Благословени бъдете чрез две жени, племена и езици, вие вси, които се развързвате чрез двуострието на съдба и се извеждате чрез мощта – Гълъба, Дух Света, за слава во вишних и хвала на Небеса. Амин!

Благословени бъдете седем пъти по седем и завсегда сред род отреден. Амин от Мен, Вседържителя на всемирни съдби.

Елисейо, дойде време опростените грехове да се хвърлят в дън дълбина. Амин!”

25.02.1959 г.

  image



Гласувай:
2



1. dobrodan - Как ще унищожавате Корея бе,
27.11.2021 10:48
вий малко мозък нямате ли?! Сега с корейците война ли ще отваряме заради вас?
цитирай
2. elizabethborislavova - Не било компоти, а компютри
27.11.2021 11:33
Тук, в този откъс от късния дъжд, най-ценното нещо за човечеството става дума за Корей, Дотан и Авирон. Тези тримата вдигнаха бунт срещу Мойсей и поискаха да го убията и махнат.
Тази случка е описана в Библията
Числа 16:1 А Корей син на Исаара, син на Каата Левиевият син, и Датан и Авирон синове на Елиава, и Он син на Фалета, Рувимуви потомци, като си взеха човеци,
2 дигнаха се против Моисея, с двеста и петдесет човеци от израилтяните, първенци на обществото, избрани за съветници, именити мъже.
3 Събраха се, прочее, против Моисея и против Аарона и рекоха им: Стига ви толкоз! Цялото общество е свето, всеки един от тях, и Господ е всред тях. А защо възвишавате себе си над Господното общество?
цитирай
3. dobrodan - Ох, успокоих се.
27.11.2021 11:38
А Ким Чен Ун какво каза?
цитирай
4. elizabethborislavova - Много се радвам
27.11.2021 12:17
Важно е да разбереш начина на функциониране на първия, небесния или още Страшния съд. Той функционира едновременно с явяването на определени свидетелствени служения на земята, в България.
Ето още нещо на Корей. Бог казва така:
" Мнозина погрешно тълкуват библейските писания, но на мен се даде да видя семето на Корея, Хама, а и на Сима и Яфета. Много черни се спасяват, а много бели се осъждат. Много лъжехристияни с кръст и Библия в ръка се осъждат, а много невярващи, които в един миг се обърнат чрез дела и признание на Христа се спасяват! 48/ 3"

dobrodan написа:
А Ким Чен Ун какво каза?

цитирай
5. lexparsy - :-)))
27.11.2021 15:34
Като чета се усмихвам, защото в Библията пише на кой може да си хвърляме бисери те, защото може да се обърне те да ни разкъса...
Тъй че няма смисъл от дебат кра кончината...
- (((()))
Лекс
цитирай
6. elizabethborislavova - Прав си, но пътищата Господни са неведоми, както се казва
27.11.2021 16:03
Не знаем кое семенце кога, къде и как може да покара.
А иначе наистина е малко трудно разбирането на свидетелствените служения, чрез които пред небето се представят определени съдби. Те са символични и прости на пръв поглед. Ако не се гледат с духовно око - даже смешни.

lexparsy написа:
Като чета се усмихвам, защото в Библията пише на кой може да си хвърляме бисери те, защото може да се обърне те да ни разкъса...
Тъй че няма смисъл от дебат кра кончината...
- (((()))
Лекс

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 645280
Постинги: 912
Коментари: 1024
Гласове: 2560
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031