Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2021 06:02 - Пламтящата къпина: Включване на християнството във веригата на спасение
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 983 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 24.11.2021 10:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Изход 3:2
И ангел Господен му се яви в огнен пламък изсред една къпина; и Моисей погледна, и ето къпината гореше в огън, а къпината не изгаряше.

Изход 3:3
И Моисей си рече: Да свърна и да прегледам това велико явление, защо къпината не изгаря.
  • Отца се изяви чрез глас в огнената къпина на Мойсей  264/10
  • при призвание на Мойсея за един могъщ изход Христа се явява в огнените пламъци на горящата къпина   125/1

Благословение: “В тоя миг на съдбата, християни по цялата земна кора, вие, които сте откъснати от веригата, но сте оправдани от Съд велик, в тоя миг чрез Силен вик от небеса вам заповядвам: кат халки включете се във веригата на спасените съдби. Амин! Седем пъти по седем опростени бъдете и в дън море беззаконията си хвърлете. Времето си на осквернение не носете и във вярност на спасение се наредете, вий, употребяеми блюда.

И в тоя миг на съдбата, Христино, приета ти е молбата като съсъд съзнателен на свидетелствена съдба, опростена си ти и хвърлено ти е петното в дън дълбина, и включена си в петорната халка. И името ти е “Християна”, защото веригата на Пет разумни е верига на пет сетива, ти си Християна – имаш свидетелствена съдба. Амин!

Седем пъти по седем благословена бъди и включена от днес, пътя си поеми в служение на царско удостоение свише на знамение, навлез в употребление. Амин! “Слава во вишних” кажи и в тоя миг на съдбата благословени бъдете и съединени в единство с Елисея на Земята. Благословени бъдете вий, Пет сетива и навлезте в Йодайство седем пъти по седем благословени за съдба.

И в тоя миг на съдбата, свещениче, помажи им главата!

Седем дни не ще влизаш в одаята. Ти навлизаш във велики знамения и чудеса. Приготви гегата на съдбата и чакай деня на употребление. Ти навлизаш в Мойсеево служение и ще видиш пламтящата къпина в твоята одая! И тогаз ще те наредя като Йотор Мойсею. Приготви се ти, защото пламтящата къпина ти е в одая, за да изведе на­рода Божий!

Пламтящата къпина е Гласът – сам Отца, Който ще изведе душата от Вавилон и ще я въведе в спасение. Пустинята посети и ще видиш жарки пламъци ти, затуй, рабиньо Божия, пустинята е жарка на Земя – света, на сред него има алени макове и те цъфтят, затуй имат бодли да се пазят сами.

И от тоя миг на съдбата. Християно, ще подадеш ръка на рабинята Моя. Достойна бъди да видиш Славата Моя!

Мойсейо, дай гегата – да ти е в ръка, бъдете сред зърна да получите благословение. И в тоя миг, пламтяща къпино, разтвори й се пред крака. И в тоя миг благословена гега пригответе за Мойсея да поведе Израиля, да поведе съдбата на ближний Синай – да му се разиграй под краката. И ще изведе стадото Ми от Египет – света. Амин! Алилуя кажи и Ми се поклони. Твоята ревност и дара на разпознаване на духове­те е в гърда ти, затуй в теб тоз огън гори. Но от днес навлизаш в знамения и чудеса. Ще се явиш и пред фарисеи за хвала, и тогава за съдба ще поведеш стадото Ми на Земя.

Елисей е в Навинова съдба. И той е в служение, но вий две навлизате в благословение (рабинята Божия и Христина кат Мойсей и Навин), за да навлезете в Петокнижието Мойсеево – къпината горяща ти е в гърда – Духа Света!

Бързай, Йодай с Елисея за ръка вземете и гегата пригответе! Гегата Давидова да ти е в ръка. И помни – гегата е лична, за твоята ръка, на овчаря в ръката, а това е лялото Ми на Земята! Възлюбен Мой си, Елисейо ти, нехайството ти ще отлети, но ако прегърнеш Моите съдби отсега.

В заем вземи (купи) по дванадесет килограма южни плодове, защото като съдба това означава, че сто четиридесет и четири хиляди има да отсея и освободя, а сока да полея в твоята снага и да разтопя злия враг в твоята снага.

Рабиньо, приготви се ти, последна капка се изцежда от тенджерата ти.

Приготви се с нова машина и на нея ще ушиеш модела “принцеса и когато си готова на Земята, до 12 часа на дванадесетия месец от таз година, без една минута, дотогава държи милостта Моя!

Тук има повече от Мойсея, тук пламтящата къпина е вътре в нея! Амин!”

23.01.1959 г., сряда




Гласувай:
1



1. hristiqnskaprosveta - Не цялото еретическо...
05.12.2021 22:14
... християнство, а само православието е спасителната вяра. Извън Църквата (православната) няма спасение. :)

И защо си мислите например, че свети Сава не ни чува и вижда?

Не каза ли ап. Лука, че "Бог не е Бог на мъртвите, но на живите; защото за Него, всички са живи" ? (Лука 20:38)

Ако за Бог всички са мъртви, тогава, къде е надеждата ни за спасение?

Твърде много вярвате на вашите пастори, които ви водят по пътя на погибелта. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 654505
Постинги: 915
Коментари: 1028
Гласове: 2584
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930