Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2021 13:07 - Световните събития по време на Великия съд небесен
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 1249 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Световните събития по времето на Великия съд небесен

Съдът велик, небесен решаваше не само духовните църковни съдби, но Той се занимаваше с решение на световните събития, развили се над планета Земя, включващи и самата планета Земя.

Съдът велики решаваше съдбите на Земя с трите й пояса земни от флора, фауна и човек, като включваше съдбите на един сянков народ и на целокупността земна в нейния земен бит.

Какво означаваха сянковите явления, сoчещи на Новозаветните същини?

В Древността Всемогъщият Бог си послужи с един сянков народ, наречен библейски, ”Стар Израил”. А във великия Съдебен процес над планета Земя Всевишният Творец простря десница над много народи, оформени в земни държави и ги употреби! Божието внимание бе особено към България насочено и тя бе избрана по благодат като Новозаветна същина на Старозаветната сянка ”Израил”. За мнозина тази истина ще звучи невероятно, неприемливо, но тя вече е реален факт, който се доказва чрез великото и могъщо Божие слово!

Милостивият Бог нарече България ”педя Ханаан”, сред която Бог скри невястата Христова – църква Господня – Рай Божий! България е приготвена от Всемогъщата Творческа Мощ, за да бъде употребена за цялата планета Земя.

Но преди да бъде призована България за употребление, духът на злото Сатана повдигна една друга държава – Германия, сред която той бе избрал и своя съсъд, като държеше в ръката своя язвата зла за унищожение на човешкия род. В тази страна се бе родил и съсъдът на антихрист, който пося плевела на неверието сред планета Земя.

Хитлер, избран от Сатана съсъд на нечестивия, се явява в чин ”Звяр” и в единство със ”змея” те се втурнаха да вършеят Земята!

Единството между Берлин и Рим представи звяра с блудницата Вавилон, които в ”злокобния си пир“ се опиха в кръвта на невинните жертви по време на Втората световна война.

На плещите на еврейския народ тежеше клетвата над извършеният от него грях – той бе изгнаник по целия свят. И поради страшния грях Сатана имаше дял със Старозаветния народ. А звярът, съединен с блудницата Вавилон – Рим-Берлин, се опиваше в кръвта невинна на хиляди по хиляди не само от еврейския народ, но са засегнали в своето позорно дяло много народи, които са сеели семето на доброто и Правдата.

Сатана, използвал образа си втори на звяра, приведе през хромела на огнените газови пещи невинни стари, млади и деца. Той въртеше безпощадно смъртната коса над планета Земя. Опиянен в своя злокобен възход, той хищно простря ръка към славянските народи.

Но Съдът небесен с могъщество и власт се намеси реално и звярът, в единство с блудницата Вавилон, порочния Рим, навлязоха в своя последен погром.

Втората световна война бе обявена чрез Съд велик за Армагедонска. Звярът беше хванат в собствения си капан, а блудницата Вавилон бе тежко ранена в главата.

С могъща сила и власт България бе освободена от ярема тежък на звяра (Хитлер) и от влиянието на блудницата (Италия) и се призова да представи пред Съда небесен великите духовни съдби на църквата Христова.

Древните сянкови служения на стария израилев народ във време на Съда се извършваха в същина извън израеливите граници като реални Новозаветни същини. Сянковото изпълнение преминаваше, но народът Израилев плащаше своята дан за доверието, което бе показал на Сатана! А Сатана безпощадно вземаше своето от всички, като ги вършееше сред ”газовите камери на звяра”. И жестоко преследваше народа на Сянката, като проливаше кръвта му, където и да го намереше!

С подемането на войната Сатана е водил борба, за да заличи съвсем от Земята образа на Стар Израил! Но Съдът небесен велик решаваше съдбата не само на звяра и Вавилон, Той включваше всичкия народ земен, и неговата история се разкриваше като дела в живота му. Решаваха се съдбите и на църквата Христова. Призован беше и Исмаиловият род чрез живия му представител на Земя – водача на Иран Хомейни, за да реши Съдът съдбите на козела, представил Сатана, според сянковото служение за очистение на светилището – който бе пуснат на свобода, в изгнание сред планета Земя.

Съдът небесен диреше Исмаиловия род, сред който се бе скрил Сатана чрез лъжепророка Мохамед, за да отговаря за лъжите и измамите, внесени като учение ”на Бога“ и въвел в заблуда много народи.

Родът на Исмаил е дал прием на Сатана чрез приемане на лъжепророка Мохамед – падналата звезда Пелин, която вгорчи водите чрез лъжеученията на Корана. Със сила на светлина лъжепророческа се бори Сатана, за да отрече Сина Божий, Изкупителя Христа и да заличи Завета нов на изкупление чрез вяра в кръвта на Агнеца Божествен.

Лъжепророкът Мохамед заявяваше пред вси, че „има един Бог и той е негов пророк“. И това твърдение в измамно учение свидетелствува, че е измама и лъжа, като представя Бог в едно лице, а себе си издига на висота и се сравнява с Бога като единствен негов пророк сред Земя.

О, каква страшна измама!

Потекла като мътна вода, тя вгорчи всички истини за Небесната Троица! Бог е един, но в Три Лица! Нима не съзираше родът човешки, че с голяма хитрина Сатана диреше своя трон да издигне на висота, като отрече Христа и Духа Света? Сатана добре знаеше развръзката на борбата! Силата на изкупителната цена озаряваше като лъчезарна светлина четирите земни краища и откриваше пътя на надеждата за спасение от робството на греха! Но тъкмо против това воюваше чрез Мохамед, лъжепророка, Сатана. С отричането на Троицата свята Сатана хитро отхвърляше Закона на правда и стремежът му бе да избегне своето крайно поражение като осъждение завсегда.

Чрез отхвърлянето на Христа Сатана в лицето на лъжепророка се стремеше да заеме второто място и се възцари на трона, определен за Победителя и Изкупителя – Господа Исуса Христа. Сатана хитро отхвърляше с измама жертвата Христова и Новата ера на духовно служение, за да въведе своята победа като ера на Сатанинска звярова победа, определена от Съда велик като Армагедонска война.

Но всички измами и заблуди, внесени от Сатана чрез негови съсъди, не бяха подминати от Съда небесен. Книгите на делата на двамата Войни строго се водеха. И представени пред Съда на Небе, пред Закона на вечна Божия правда те трябваше да бъдат решени и Борците – наградени. В приключване на войната се яви отново война като знамение. Воюваха Израил и Йордания – целта бе да се Ерусалим в едно цяло яви, като се даде на законния Авраамов наследник синът Исак. И се създадоха условия, щото всички изгнаници на древното Израилево царство, носещи клетвата, изречена от устата на своите предци – те минаха през газовите камери и огнени пещи; само една малка част – остатък се спаси. Ерусалим бе освободен от ръцете на Исмаил и се яви като един град на ”Израиля” бе пред Божието лице. След това земно събитие се очакваше реално да се яви свидетелство с козела – Сатана чрез съсъд негов – да бъде пуснат на свобода.

И това се изпълни чрез свещения чин на Сатана, в Мохамеданска светлина – лъжепророческа, в лицето на Хомейни, в чин ”Козел”, чрез когото с последни усилия Сатана искаше да подкрепи и обнови своята измама! И съсъдът Сатанински, облякъл земна власт и духовна – яхнал звяра кръвожаден проля много невинна кръв, дано може да запази осъденото от Съда велик учение като едно вгорчено, отровно учение ислям.

Трудно е за човек, който не познава езика на световната история, да опише тези политически земни явления открити като знамения. Но Духът Божий ясно изявяваше, че те не бяха плод на човешки стремления, но бяха движени от духовни сили и власти и изпълняваха целите на Тоз, Който ги владееше като Вожд и Господар. Сатана бе тоз, който воюваше в неправда и развяваше хищно знамето на смъртната коса, като покосяваше живота! А Христа с милост и любов водеше в отбрана борба в Правда за свобода от измамата и греха.

А блудницата Вавилон беше във властта на Сатана още от кръста Голготски, на който чрез Пилата разпна Христа. Пилат Понтийски подписа смъртната присъда на Спасителя и го предаде в ръцете на еврейския народ, за да се приложи взетата вече присъда. В кръвта невинна на Христа се опи Сатана.

Следваше дялото на Нерон, опил се в кървавите реки, потекли от арените пищни и ожените клади, където умираха невинните жертви!

А огнените пламъци, които се разпалиха в Рим, посочиха съдбите на Сатана и неговия съсъд – че ще изгорят в огъня на собствените си дела!

В своето жестоко опиянение Сатана продължи хищното си дело в инквизиции и огнени клади чрез папизма – римокатолицизма. Стремежът му да приеме корона на увенчание се осъществи чрез възкачването на папския трон на Папа Иоан Павел ІІ, което се изпълни във времето на Съда велик. Пред Всемогъщият Съдебен трон се яви в дяло оформено блудницата Вавилон, седяща на осъдения от Съда небесен земен Сатанински трон!

Знайно е, че папа Иоан Павел ll с възкачването си на папския трон реши да коригира грешката на Пилата, като ревизира дялото съдебно на Христа, и го оправдае след изтекли две хилядолетия! Това дяло не е случайно, без знание на Небето. Съдът небесен бе вече разгледал дялото на Спасителя и Го беше оправдал.

Но това дяло на папата беше една измама, за да може чрез него Сатана да заблуди мнозина и да ги обвърже здраво във веригата на осъждението. Сатана водеше решително борба чрез папската власт, за да може да събере под знамето си на осъждение всички религиозни оформления, черкви, деноминации с цел да ги включи в отговорността Земята при изпълнение на личната му присъда.

Така се води непримирима борба между Сатана – злото, смъртта, с доброто – Христа, живота!

Съдът велик решава със съвършена строгост съдбите на всички. Оправдание и осъждение нямат нищо общо помежду си.

И така, колкото и невероятно и неприемливо да е за мнозина, но действително е факт, че Бог Отец, Синът и Дух Святи са реалност – те съществуват. И като Творчески Лик – единствен в Три Лица, Троица Свята, води борба за спасение и изкупление на Своето земно творение като Законодател и Съдия.

Но реален съществуващ е и творецът – причинител на злото, злият дух на Сатана, който воюва и води голямата борба за завладяване на планета Земя. Целта му бе да я владее завсегда чрез смъртната коса в неговата ръка, до век.

Без сила и смисъл е човешката съдба – Съдът небесен е неизменен, и в последната борба ще се яви ужасът под име световна война. Защото Сатана е успял и е завладял света на човека и със своята нечиста власт го употребява, и заплашва света с ядрена война.

Но нека ясно различим двете воюващи страни: Бог воюва в Правда, а Сатана води борба в неправда.

Не е далеч денят, когато злото открито ще се яви, и всеки оцелял ще се увери, че Сатана съществува и той е причинителят на всички злини, действащ чрез човека, завладян от духа му лукави в злина и измама.

Има много още светове, планети населявани, но те не са паднали в грях, подобно на паднала планета Земя.

И днес човекът ги дири, за да ги открие, но не ще успее, защото те са от съвсем друго естество. Те не са смъртни, материя като нас.

Но Сатана ще се опита да завладее свой съсъд – човек и чрез него да избяга на друга планета, за да избегне изпълнението на присъдата своя – седем язви зли. Огънят, който накладе, в него сам той ще изгори, с всичкото завладяно от Сатана небесно и земно войнство, в едно с греха и смъртта. А завладяното земно войнство в старозаветното служение беше една трета свещенство израилево и целият Синедрион. А в новозаветното изпълнение Сатана завладя цели религиозни общества, включени в блудницата Вавилон, т която в лицето на католицизма завладя пак една трета червени кардинали, и още много до скончание.

До тук се засягат само някои от земните събития, които съпътстват Съда небесен велик. А Рим представи блудницата – духовен Вавилон! Ватикана изяви царството на Сатана, неговото земно възцаряване в беззаконие, с корона и скиптъра папски на управление с трон. А папата представи Сатана, охранен от своето завладяно кардиналско войнство.

Ясно се изявяваше връзката между блудницата Вавилон духовен, любима на червения звяр (Откр. 17:1-17), облечена е също в червена одежда, сочеща на кървите на невинните жертви, пролети на Земята още от Христа, арените пищни със зверовете хищни, и огнените клади. 





Гласувай:
5



1. blagovesteliseev - Кога е приключил Страшния съд?
21.03.2021 23:03
През коя година за да разберем и за събитията около него?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 644692
Постинги: 912
Коментари: 1022
Гласове: 2559
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031