Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2021 12:33 - Кой е лъжепророкът и лъжеучителят
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 1049 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  СЪДЕБНАТА СВЕТЛИНА КЪСНИЯТ ДЪЖД И СКРИТАТА МАННА Кой е лъжепророкът и лъжеучителят

Лъжепророкът и лъжеучителят се явиха чрез Мохамед и Корана и като учение то бе откраднато в изопачение Словото Божие, Библията. То воюва, за да обори новозаветното Слово Божие – Евангелието, отрича Христа и поставя себе си в чин ”Пророк Мохамед“ след Бога.

Това пагубно учение е дело Сатанинско, съпоставено със Словото, то е дело на падналата звезда Пелин – Мохамед, която вгорчава много водите като учения сред народи и племена. Мохамед е лъжепророк и чрез неговата лъжа Сатана отрече Христа и цялото новозаветно Слово, новата духовна ера и постави своя, нова мохамеданска вяра, и издигна своя ”Библия” – Корана – Сатана. Чрез употребление на човека на греха Мохамед постави нова пророческа ера, а като лъжеучител издигна нова, фалшива светлина – Корана. Той завладя рода на Исмаила и в това напълно успя. Но срещу Словото на живия Бог никой не може да противостои. Той не е лъжец, а е вечна съвършена Правда. Обявен от Съда велик за лъжепророк и учител, Мохамед събира под покрова на своето измамно учение Корана всички жреци, лъжепророци Ваалови на Сатана и тяхната, в единство с Мохамеда, сетнина е езерото огнено на осъдена съдба. Това, какъв е приносът на мохамеданското лъжеучение и лъжепророчество, то е плява и приема своето вечно осъждение.

Лъжепророкът и лъжеучителят нямат дял с изкупващата живота кръвна цена на Христа. Той отрича реално таз велика истина и себе си поставя на по-висок пиедестал от Христа Исуса. Чрез лъжепророка Мохамед Сатана въвежда страшната измама, като вмъква в нея името на Гавраил – Духа Света. И тъй успя да заблуди множества. Ето едно духовно учение, вгорчено от падналата звезда Пелин – Сатана, което воюва, за да присвои правото на Христа да владее планета Земя. И събира своята жетва на осъждение.

И други учения има, които с лъжа и измама отричат Христа, но те са само спиритични течения. Но това учение на Мохамед се бори с Новия, Христов завет и го отрича и то е потвърдено от Словото на Съда велик като Сатанинско дело на лъжепророк, а учението му лъжеучител, и осъдено е в реалния Небесен съд.

07.06.1978 г.




Гласувай:
4



1. dobrodan - Кажи сега, чедо, по какво се различават
31.01.2021 12:58
яхвето ви и аллаха?
В исляма сатаната е шайтан, нали така беше?
Разликата е само в описанията на послесмъртния свят. Ристиените ще плющите мляко и мед докато умрете от затлъстяване, а мюсюлманите вдигнаха мизата на шейсет или повече? девици.
Всички вие лъжете по най-подъл начин за пари.
цитирай
2. elizabethborislavova - Добра логика, но ако може по-малко да афишираш подсъзнателното ти
31.01.2021 13:09
Представата за Йеова / Аллах/ Отец е една и също. Христовата вяра, като истинска и най-пълна, освен в Отец/ Йеова/ Аллах вярва и в Бог Син и Святия Дух.
Целта на сатана, с духовната борба, започнала още в небето, е да отрече Бог Син и да заеме Неговото място.
Затова МУхамеданите вярват в Отец - Йеова - Аллах, но отричат божествеността на Сина Божий.
dobrodan написа:
яхвето ви и аллаха?
В исляма сатаната е шайтан, нали така беше?
Разликата е само в описанията на послесмъртния свят. Ристиените ще плющите мляко и мед докато умрете от затлъстяване, а мюсюлманите вдигнаха мизата на шейсет или повече? девици.
Всички вие лъжете по най-подъл начин за пари.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 657972
Постинги: 916
Коментари: 1030
Гласове: 2588
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930