Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2020 19:31 - Сатана се крие под маската на духовно лице. Пилат, Нерон, римокатолицизма
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 1642 Коментари: 8 Гласове:
-1

Последна промяна: 22.12.2020 20:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Сатана се крие под маската на духовно лице. Пилат, Нерон, римокатолицизма.

17/12/2020 Елизабет Бориславова

image

Наистина Сатана се явява като светъл ангел и воюва под маската на християнски благодетел. Но неговите дела са записани в Книгата на делата зли! Той обсебва една трета от новозаветните Божии служители и представя дялото си като религиозно общество християнско.

Сатана се крие под маската на духовно лице, но иде ден и дошъл е, когато тя трябва де се смъкне и да се открие сатанинската мерзост, като Сатана, след като е бил тежко ранен, отново чрез своя съсъд въстава да обедини всички осъдени отхвърлени християнски общества от новозаветната християнска общност. И Сатана се разкрива чрез делата си, които е вършил чрез блудницата, на която е пълнил чашата с мръсоти – злини, а звярът я носи на своите плещи!

Съществуват безчетни исторически доказателства за онова ”християнско” общество, което е проливало кръв без мяра на Божиите избрани и на огнени клади е изгаряло светиите Христови, ”на кръст ги е разпъвало, на колове ги е побивало.

Още от първите стъпки на Христовото дяло Сатана е намерил убежище под царската корона на ”един народ“, който му е дал ”царствен подслон”. Но сега Сатана желае да се увенчае с Трон и корона и да приеме поклони от земния човек, ненаситен на земна власт и управление. (Но не се намери сред славянските народи!)

Още след кръста Голготски Сатана със страшен нагон за власт и господство подгони семето на жената. Той реално водеше борба с първите християни, скрит хитро под короната на един народ, господствуващ още в дните на апостолското служение (след Христа).

Чрез Нерона лично Сатана се яви и чрез оня народ – Рим. Сам той, в чин ”Робовладелец“, владееше роба – човек от собствения му народ, макар и да владееше над Израилевата земя.

Сам Сатана се яви в образ на звяр и в пищните арени разкъсваше със зъби и нокти невинните Христови последователи майки с деца на гърди, младенци и зачатия в утробите убиваше.

О, Сатана се опиваше в кървите невинни, а тоз народ пируваше и в похот нечиста се наслаждаваше на страшните картини душепогубващи, докато Сатана кръвта им – живота изпиваше и плътта им изяждаше пред очите им. Сам Сатана чрез съсъда си Нерон запали Рим, за да яви огъня на осъждението и да се наслади. Ужасите, явени чрез тоз народ, скърбите и болките, нанесени на ”Христовото тяло“ църквата Христова, надминаваха всички човешки представи за злини! Цели векове не стихваше нагонът му жесток да пролива невинни човешки кърви, седнал под трикатната корона папска. И да се охранява с окървавени от невинна кръв кардиналски войнства.

Воюваше Сатана в първите векове на новата ера и искаше да сломи силата и Мощта на Небето чрез апостолите, а Небето в отбрана водеше борбата чрез тях. А с кървите невинни записваха по стените и земята, вярата си подчертаваха и с песен във вярност и преданост на Христа умираха. Не ги сломиха огнените клади, ни арените със зверовете хищни, но с песен на уста, духа си жизнен предаваха на Христа.

Сам Сатана устройваше тез пищни оргии на кръвопролитие и инквизиции, и походи кръстоносни устройваше, за да разпростре над цялата Земя своята неправда и злина.

И Сатана наистина се увенча чрез човека на греха и короната папска положи на своята глава, и се обяви за Богозаместник сред Земя. И сам принуди тоз народ да му се поклони в подчинение. Но всичките му злини са записвани в Книгата на делата. И днес, когато Съдът велик ги разгръща, на Земята се явиха техните лични дела, които кат гнусоти пълнеха чашата на блудницата Вавилон. Във Втората световна война звярът прие силата на Сатана и подаде ръка с блудницата, която го яхна с цел една – да завладяват света в чин ”Звяр” и робовладелец, а целият земен свят да бъде негов покорен роб. И в нашествие позорно над Зет те накладоха ожени клади чрез камерите – огнени пещи за човешки съдби. И като дърва горяха ги, в наслада на звяр и блудница окървавена.

Историята ще свидетелствува как звярът биде ранен и пак пое съдба, като охлюв пълзящ скри си двете рога. Но щом утихнаха огньовете на войната, той отново показа си рогата и в сила двойна на звяра яви с под папската корона и се зарече, че в чин на Благодетел под таз маска ще владее света и в кървавите реки на Армагедона ще прием поклоните на народите вси. На сенките най-древни на Ерихона – стените му вековни на Вавилон, градините му висящи, във времената и дните днес рият в ровините, за да ги открият. Такава е отредената им от Съда съдба да бъде навек Вавилон куп развалина – и днес ще я приеме кат духовен. Това е съдбата на Вавилона, изработена от личните му дела съвест и ръка сред планета Земя.

И в дните на Съда, след като сам Сатана два съсъда – папи унищожи, то третия папа подкрепи, под властта своя го приюти, с корона на звяра го украси и пое път в ”благодеяние и измами” сред Земя да броди. А сред племената на Исмаила козелът, пуснат в изгнание, сам Сатана, издири и яви го пред вселенни очи, за да се увенчае сред кървави реки, дано се до насита упои и наслади. Но в каквито и форми да се яви Сатана, съдбата му отредена, все една и съща, от Съда велик решена в сетен залез победен, да се свие вързан с веригата на осъждение на Земя ще е, да събира Гога и Магога за последния си бой, да се яви той като победител и герой. Но окървавените си ръце, одежди и трофеи сред земната арена не ще ги скрие пред свидетели вселенни и всемирни очи. Нито ще има сила да подкрепи закостенялото религиозно съзнание на осъденото създание – негово наследие! Че осъден е за во век Мохамед и Лъжеучителя му – Корана като вгорчена вода над планета Земя и не ще се намери нигде веч сатанинската му измяна.

Това е дялото на осъждение – на козела, пуснат сред пустинята Земя в изгнание, днес решил да дири своето ”признание” да коригира човешкото съзнание. Но един е над вси – във велики съдби Съдът небесен стои и на всички отсъдил е реални съдби според делата им сред Земята, приели духа зловещи на Сатана. Позволили си да извършат неговата воля и под маската на християни са се борили и мохамедани, дано заблудят целия свят и го подчинят на сетния печат, носен от звяра, полаган на ръка и гърда. Но навеки осъдена е тяхната съдба, никога не ще успеят Божиите съдби да завладеят, нито спасение ще приемат. И в последния Армагедон пак кръв невинна ще леят – на ръце си окървавени дела под вихъра зловещ на осъдения за во век Сатана с една трета завладение от Божието творение – човек.

Но сега, в последния му събор на смъртния му нагон, жаден за власт и трон, скиптър и корона, ще се яви и чрез папския чин ще се увенчай със смъртта и греха, като му се поклонят и делата му зли одобрят и рекат: ”Кой е като тоз звяр, с таз сила голяма?” И тогаз сетно печата на осъдени съдби ще приемат като награда на невежеството си. А след като се открие реалното му дяло на унищожение (на Сатана) – духовно и плътско, тогаз сам Сатана ще подири убежище чрез човека на греха да се пресели на друга звезда и там да пренесе смъртта!

Но отговорът му е дало Небе чрез Авдия: ”Ако гнездото си поставиш на звездите, и от там ще те сваля!”

Тия Слова са изречени от Небеса и са записани в Библейската история – чрез воювания духовни и физически ще иска да избегне осъждението Сатана. Но ясно е едно: че над Земя два духа са воювали – на добро и зло. И като знае Сатана, че малко време му остава на Земя, ще дири колкото може повече създания Божии да измами. Целта му е била в Четирите ерни времена – Макет, Сянка, Същина и Съдебно време да воюва с Христа и да завладее планета Земя!

Четвъртото съдебно време е включено в третото – то е време благодатно, време когато ще се разнася Вестта в оповестяване на решенията на Съда.

А според Вайт раната, нанесена на звяра от Бертие, е грешка в изявленията на Третия ангел, но раната, нанесена му във Втората световна война – духовна и физическа е таз, нанесена му от славянския народ. Но тя ще заздравее и тогава звярът в по-голяма сила и власт ще се укрепи, за да учуди всичкия земен свят.

Кой се крие под папската корона със строеното си войнство (кардинали), с мантия багрена, ще приложи нова духовна и физическа власт, за да се яви във власт на запечатваща сила над всичкото земно осъждение?

Ако някой се откъсне от фанатизма, заблудата и слепотата и като се покае, не приема белега и печата на звяра, може да намери спасение на душата си! Но трудно ще се откъсне от ръцете на Сатана такава душа, оплетена в папската заблуда.

На тоз народ, завладян от блудницата Вавилон духовен римокатолицизма, сочеше народът осъден, който посегна на Христа; като сянка се явява на духовната същина Вавилон. Мерзостите им са записани в Книгата на делата зли и са явени пред цялата Вселена, Всемир.

А Книгите на делата добри и зли се водят по строг План на спасение до времето на Съда велик. А след Съда Ходатаят на човека Христа е напуснал Съдебната зала – Светая Светих и Земя с целокупното земно творение е оставено без ходатай. А Съдът велик се изявява чрез последната църковна Запечатваща вест, която е съдебно въоръжение на църквата с всемирно решени съдби, която Вест е Печат съдебен, с който се запечатва целокупното изкупление от Земя.

Тя е силата и мощта съдебна сред Земята и каквото върже в снопа на спасението, запечатано и вързано ще е, а каквото остане извън нея сред Земя, то се включва в кордона на осъждение.

Това изявление не е преувеличение на истината, нито средство за заплаха, но нека ясно се знае, че Вестта съдебна запечатваща е в действие до Архангелска тръба. Тя носи Светлина за строгото определение на оправдание и осъждение. А осъждението е запечатано с печата на Сатана, поверен от неговия създател в ръката на блудницата и звяра. Смъртта ще воюва с живота до последния миг на Земя.

А Бог е Дух и Истина (Йоан 4:24)!

Сатана също е дух, който сее лъжа и измама и обсебва човека на греха, за да го употреби в последния си боен поход в духовен и физически Армагедон.

Въоръжил е със сила на измама лъжепророка си и гони християните. Но дялото му е решено от Съда велик и не ще никога победи, осъден за навек, хилядагодишната си присъда в изгнание сред Земята ще я изтърпи, последван от падналите небесни ангели и земни завоевания.

Забележка: Пилат в чин на робовладелец, а Израил – роб, в единство, завладени от Сатана, посегнаха на Христа, който в чин на Пасхален Агнец прие и понесе кръстна смърт.

А чрез Пилат навлезе съдбата на осъждение над народа, който той представяше. С неговото употребление от Сатана се постави началото на верига на осъждение от една трета пленение от тоз народ – макар че биде християнизиран, но той пое пътя на Вавилон и чрез него се откри победата на Сатана, водеща началото си от Каина. Чрез измама и лукавство Сатана върза една трета от макетната съдба и в потопните води ги унищожи по дух и плът. Чрез Фараона и войнството му следваше второто пленение от една трета. И тъй реално показа, че набира своето пленение от четирите времена – от Създание до Скончание.

Потопната драма и таз в Червеното море посочиха на две съдби. Червеното море сочеше на спасението на роба на греха – освобождение, а за робовладелеца – греха – осъждение. Червеното море сочеше още на кръвта Христова при един духовен изход на душата – изведена от греха, материята в свободата на духа към Небето. Кръвта на Христа, пролята от Сатана, е силата и Мощта за избавление на оправданите чрез вяра, а наказание за тез, които я отхвърлят. От дните в пустинята бунта на Корея, Дотан и Авирона и от еврейския народ, употребен в посегателство над Христа, Сатана осъществи плена на третата третина осъждение. От кръста, от християнския свят, Сатана осъществяваше четвъртата една трета пленение.

Нека всеки знае, че борбата се води не само за материя – земя, плътта, която е взета от земята и отива в земя в тление, но за жизненото дихание, което изхожда от Бога и се прибира при Бога. Не става дума за Святия Дух, а за човешкия дух.

Пилат откри пътя на осъждение, премина през Нерона и чрез римокатолицизма Сатана прие радушния си подслон и под короната папска се скри. И чрез папите за заместник Божий се обяви, с войнствения си антураж от кардинала се окръжи. И облечен в сила на власт човешка земна, той се насочи към живите християнски струи верни последователи на Христа изби, в кръвта им невинна се опи. И в ненаситния си нагон за поклони и трон, Сатана обвиняваше Божия народ във всичките злини, които сам чрез съсъдите свои причиняваше. А папата благославяше кръвопролитията и с жестокост налагаше своята духовна и физическа власт над целия земен свят. Потекоха кървави реки и браздяха земната снага от безчинства католически, огнени клади, арени пищни, стълбове горящи, казани с масла врящи и трупове човешки застилаха земната плеща и свидетелство бяха за жестоката измама на Сатана – в името на Христа да налага своята власт коварна и оскверняваше храма жив неръкотворен чрез живогорящите светиеви тела, и вонята се издигаше до светлите Небеса.

И в таз страшна борба Сатана воюваше с измама, с цел една дано провали Плана на спасение! Но той го не познаваше, а само отчасти долавяше и в кървави оргии се опиваше, походи кръстоносни повдигаше и под благоволението и благословението папско косата смъртна размахваше над човешките същества и като отава ги покосяваше. Бури и урагани свистяха, като камшик над телата на светиите се извиваха! Черна тъма надвиснала бе над мрачната Земя и като граблив орел Сатана се извиваше, с католическата трикатна корона се надигаше, жаден за власт и господство набелязваше отдалеч жертвите си и ги поглъщаше. И чрез папизма приел власт и сила земна, промени времена и закони съботната почивка, заповед Божия неизменна, в неделя постави, Словото Божие изопачи и с наглост една душите с пари купуваше.

Но и Божият Дух не преставаше да буди верните Божи мъже, реформатори духовни излязоха и явно сочеха неправдите – Джон Виклиф, Ян Хус, Йероним, Лютер и много още знайни и незнайки мъже и жени на вярата в Христа, пробудени и подвижени от Дух Святи, воюваха открито с неправдите. И повдигаха се народните маси против блудний Вавилон, окървавена блудница, поела в ръка чашата на Сатана, пълна с гнусота, възседнала звяра – Сатана.

И продължи в новозаветна съдба да беззаконства черквата католическа, приела корона, жезъл и трон, разпростря се над цялата Земя и като царица в светска власт се изпълни и своето седалище във Ватикана изгради.

Във Втората световна война, когато Рим и Берлин си подадоха ръка, звярът положи гърбицата своя, а Вавилон блудницата окървавено го възседна. Окичи си тя гърдите с печата звяров, който запечата осъдените съдби. Но все още не бе попълнено числото му, нито пък бе преляла чашата. А в последната борба на духовния Вавилон и физическия Армагедон звярът Сатана – смъртта ще се увенчае чрез папската корона с маска на благодетел, обединил всички духовни религиозни общества с измама. Целта е да се сложи печатът Каинов смъртта, представил я като миротворна пред вселенни, всемирни очи. Той трябва да запечата и останалото една трета от осъдените съдби от Втория завет – четвъртото, Съдебно лаодикийско време в скончание на съдбите земни.

В това число влизат всички отхвърлени от Съда велик осъдени съдби, които в последния му поход на благодетел ще му подадат ръка в едно обединение религиозно под папската власт на мерзостно благословение.

И става ясно, че християнският свят се дели на две съдби: оправдани чрез вяра в кръвта на Господа Исуса Христа пред Съда велики, и осъдени без вяра, със зли дела пред Закона на правда християни и нехристияни, от кръста Голготски до Скончание, взели участие във всички злодеяния на врага, от всички народи и племена, езици и колена.

Но народът спасяем сянков, с дела от вяра до кръста, сочеше (посочи) на славянския народ като Същина.

А осъденият еврейски народ, който посегна на Христа, в чина Му на Месия, показа на една трета от езическия народ, който попада по дела в осъдения римокатолицизъм.

Започнал още от Ирод, Нерон… Антихрист е скрит под маската на християнин, със зли дела, равностойни на посегателство над невинни светии Христови, в кръвопролития за власт светска и духовна – папска, католическа.

Това не означава, че не ще има души спасяеми от католицизма, които от невежество в измамата на католицизма са стояли – те с вярата си чиста в Христа са вършили дела добри, те ще приемат дара на спасение в деня на преображение. А много от славянските народи, ако и над тях да е било благоволението Божие, ще бъдат осъдени по делата им зли, записани в Книгата на делата.

Затова в Четвъртото, съдебно време, в Лаодикийския период, когато Съдът небесен на правда се явява и земните съдби решава, явява се и строго определено употребление на земното население.

България е избрана да послужи пред Съда велик, показала дела добри на вярност към Бога, записани в Книгите на делата, явени пред закона на правда: употребени са верни синове и дъщери нейни пред Съда велик и Закона на правда, като право приели да изявят съдби, одобрени пред Съда велик със Закон на правда.

България е избрана да посочи на добрите дела и да бъде употребена по време на Съда. Но да не се заблудим и приемем, че целият целокупен народ български ще се спаси! Ще има такива души, които не ще приемат Светлината чрез Гласа съдебен. Те ще попаднат под мярката на Словото съдебно и осъдени!

Забележка: Защо Ерусалим бе разделен на две – във владение на два народа? Ерусалим показа на Правда и Съд – оправдание и осъждение! В същото състояние се яви и Берлин.

Тез два града послужиха на двама господари, но както в единия, и в другия ще има спасени и осъдени.

Във Втория Армагедон Хитлер посочи на звяра с, печата си на пречупения черен кръст.

А Рим посочи блудницата Вавилон с чаша на мръсоти в ръка.

Кръстът пречупен на звяра е печатът, който полага на ръката и гърдата си.

Това са съдебно решени съдби във време на Съда велик пред Закона на правда.

Но след приключване на Съда небесен Сатана се скри под короната папска, дал силата си на звяра за действие в едно единство с блудницата Вавилон духовен, за да се увенчае сред цялата Земя като духовен водител, който под маската на благодетел пожела да обедини духовния земен свят: да го събере под знамето на осъждение смъртната коса. И чрез това знаме ще запечата последната си земна жетва – осъдена съдба. И във време на язвите Земята дава една трета от себе си за осъждението.

А това е цялата земна повърхност с тлеещи трупове от флора, фауна и човек – това са съдби сред паднала в грях планета Земя, в Третия, духовен и физически Армагедон, който вече е започнал. А той ще се яви не само сред един народ, нито пък Сатана ще яви печата си на осъждение чрез един народ.

Двата народа – на Германия и Рим във Втората световна война показаха съдби в дела лични на звяра и блудницата, чрез които дела откриха образа си и на какво са били способни: арените със зверове, живите горящи факли, огнени клади, инквизиции, които се повториха чрез модерните камери, където в чин Антихрист“ звярът гореше живи трупове на старци и деца, майки и бащи като сухи дърва. Това са записани в историята човешки дела!

Защо във Втората световна война Сатана посегна на еврейския народ? Сатана имаше дял с него още при сковаването на кръста Христов. Пилат прие на себе си осъждението, нищо че уми окървавените си ръце.

А клетвата изречена: ”На нас и над нашите деца да падне вината!” – това беше дяло на Сатана, който обсеби с духа си лукав тоз народ и го доведе до състояние да посегне на Месия – Христа.

Едва в камерите приключваше клетвата, която изрекоха техните прародители. Но в тези огнени изпитни те преминаха очистени и претопени и мнозина от тях по дух са спасени.

В борбата Сатана употребява цели народи и трупа жар, в който сам ще гори цяло хилядолетие.

А чашата на блудницата Вавилон е пълна с делата й кървави над невинните нейни жертви в борбата между двата духа, воюващи в Правда Христова и неправда Сатанинска Сатана се яви в образ на звяр в Рая и пося плевела на неправдата – греха.

Изгонен от Рая, яви се чрез човека на греха – Каин и с братска кръв човешка напои земята.

А грехът и клетвата от Рая се явиха сред Земята и развяха знамето на смъртта чрез човека на греха. И той пое път сред Земята, воюващ чрез смъртта.

Сам Сатана подбуди еврейския народ да простре ръка над Христа и да го разпне! На Голгота Сатана се опи в победата си и сам камбаната гробна би. И едва след възкресението на Христа врагът разбра своето поражение, че победен бе. И чрез ”онзи” (Рим) народ подгони Христовите последователи. В арените сам в образ на хищен звяр се яви и човешка кръв пи, и тела човешки яде. И през цялото новозаветно време продължи да воюва с Христовите светии като употребяваше всеки, който му се подадеше.

Това е дялото на Сатана, който носеше блудницата Вавилон на своите плещи и пълнеше чашата й с гнусоти, които в хилядагодишното си изгнание ще понесе като лични негови дела.

И всички свои дела Сатана открито вършеше пред цялата Вселена, Всемир чрез човека на греха без разлика на народ сред планета Земя.

И кръвта невинна пролята е гаврата на Сатана в чашата на блудницата духовен Вавилон – дяло на католицизма. Черквата католическа, държаща Библията свята в ръка, е вършила най-страшните дела, за които историята човешка ни осведомява. Сатана явно си е служил с нея като чрез ръцете на нейните служители е поднасял в гавра символа на Завета нов. А това служение е неприето като мерзостно дяло пред Божието Лице.

Вършейки делата на мерзост чрез символа на Завета причастието, Сатана е воювал духовно и световно сред арената бойна Земя. Но всяко е записано в Книгите на делата, особено делата на римокатолическата черква, държала в ръка чашата на причастието в чин ”Свещенство”; но този чин не е даден от Небето и служението й черковно не е прието – тя се явява под сянката древна на Корея, Дотан и Авирон, Саул и Охозия. Народът обаче, който с вяра е приемал чашата от тяхната ръка, заради чистотата на вярата се е спасявал. На душите се вменя за ”символ на Завета нов”, но на тия, които са я давали с измама, ще се вмени за чаша на осъждение – за чаша на осъдената блудница Вавилон. Това Слово е дяло на Съда, предавано от Святия Дух чрез съдебния Глас: ”Папата е достойният заместник на Сатана сред планета Земя. А кардиналите му – заместници на Земя на падналите небесни ангели.”

А тронът, царски скиптър и корона на управление чрез папската духовна и светска власт са сатанинско царство чрез Ватикана сред тоз народ, таз Римска държава.

Забележка: В старозаветното изпълнение се ширеха безчислени измами, церемонни идоли, божества в безсрамни оргии.

В Ендорската спиритичка се осъдиха всички спиритични общества, съществували в онова време. Ваал приема всички пренаименования на ”Вил”, ”Мардук”, ”Дагон”. Всички съществуващи идоли на народите се вменят за Ваал, капищата – за кула Вавилонска Те са Сенки на Новозаветна същина. След Христовите подвизи и жертва, след апостолското свидетелство за Христа и християнизиране на целия земен свят се явява, според Словото, падналата ”Пелин” звезда – лъжепророкът на Сатана Мохамед, който отрече единството на Троицата в три Лица – Бог Отец, Син и Дух Святи; като отрече Сина Божий – Господа Исуса Христа и жертвата изкупителна, дадена за целия свят, за цялата Земя. Мохамед промени времената, постави нова ера, ново летоброене, по подобие на Христа. Също извлече много Библейска светлина, която изопачи и приписа на себе си. Тук Сатана се представи за светъл ангел в чина, който присвои на Гавраил! Но яви и лъжеучение Корана, а които носят таз измама, вложена в Корана, се наричат лъжеучители. А още по-важно е, че в Новия завет само Мохамед се яви като Същина на лъжепророк. А неговата старозаветна сянка е Ваал.

Падналата звезда Пелин и неговото учение Корана вгорчи всички останали течения – учения. А Сатана чрез Мохамед, имитиращ Христа, яви печата свой – звезда-полумесец.

А кръстът Голготски е съдба велика и е дяло на Сатана – на Лжепророка; затова и печатът на звяра се явява ”пречупен кръст“ и запечатва по подобие на Христа войнството свое. Сатана, за да успее, подражава във всичко на Христа.

Лъжепророкът се явява като звезда Пелин, която отравя всичките води – течения и той е сам падналият ангел – Сатана. Неговият печат за запечатване , осъдените съдби от всички народи и племена, взели участие в духовната борба в духа лукав на Сатана сред Земя е наподобяващ тройния печат на Небеса.

Неговият трети печат е смъртта – череп и кости. Тя е дяло на осъдения паднал ангел. И който е приел печата на Сатана, приел е и самия Сатана. А след приключване на Съда велик и изнасяне на Вестта запечатваща, приема печата на Сатана по плът, с пълно съзнание. Това са духовни съдби на запечатване, с които Сатана е действал в троен образ на просветление в своите победи, навеки осъдени съдби.

А какво означаваше обсебения свещен чин от Сатана чрез бунта на Дотан, Корея, Авирон и как доведе народа Израилев до поклонение на телето, което сам Арон направи?

Стремежът на Сатана винаги е бил насочен към свещения чин на Христа, даден на човеци на Земя и с тази цел той повдигна народа и плени свещения чин чрез Аарона. От този момент датира и грехът посегателство на чина свещен, което се яви при Саула, при Озия, но наказанието като проказа се яви. Всички сянкови явления на подобни нарушения ясно сочеха на същините новозаветни, където се реализира планът на Сатана в мащабно проявление. В новозаветното изпълнение не се водеха родовите линии на служение, а се изявяваше чинът свещен като Войн свещен – това са приелите Христовата жертва, свещеното дяло на Агнеца пасхален Господа Исуса Христа в спасителното му дяло.

Сатана не притежава този чин свещен, нито му е позволено да свещенодейства и ако успее да го завладее, осуетил би новозаветния План на спасение. Но в страшната борба в Новозаветното време на изпълнение на Плана спасителен, Сатана успя и завладя всички самозвани свещенства; както и в старозаветного изпълнение плени една трета еврейско свещенство – целия еврейски Синедрион и го доведе до падение като сам чрез тях посегна на Месия в свещенодейно служение.

Самозваните новозаветни служители черковни станаха също пленници Сатанински – от Кръста до Съда велик. Така и в Новия завет пленението на свещенството Сатанинско е пак една трета осъждение. А останалото му пленение от заблудения народ от лъжесвещенството се явява като плява – злак, която служи докато ”зърното” узрее и харманът – Съдът го овършее. И в новозаветното изпълнение всички поставени чинове в християнските общества единствен Съдът им решава съдбите – осъдени или оправдани според делата им на избрани.

А има и много самозвани, но показали дела от вяра, се приемат и признават – Христа ги оправдава, със Своята Правда ги облича А много от избрани, подали се на измамата на Сатана и показали дела на неправда, се осъждат от Съда велик.

Дялото на изкупление и спасение е велико и изисква вярност в свещеното служение като велик подвиг в дълга на воювание за честта на небесната родина, на Вожда Христа, в отбрана на чина Му първосвещена жертва! А то е дяло велико на добро за спасение на целокупното създание Божие и самата планета Земя.

Става известно, че една трета паднало пленено свещено еврейско войнство – чинове сянкови сочеха на една трета новозаветни свещени чинове – същина новоерна и приемат еднакви съдби на осъждение. Пленението на свещения и първосвещен чин, начнало от Авиатара, води в осъждение и пленение и пророческите чинове съдебни, които влязоха в употребление като Пет неразумни, поведени от Козаря, в неразум употребени сред планета Земя.

Тук става дума за двата козела, представящи двамата вождове, въведени в служение в годишния цикъл на сянковата церемония при очистване на светилището. Единият козел, чиято жертвена кръв се внасяше в Светая Светих, сочеща Съдебната зала, пред Закона на правда сочеше на Христа и Неговата служебна мисия. А вторит козел, натоварен с греховете на израилевия народ, жив пуснат сред пустинята Земя, посочи на Сатана. Макар и свободен, пуснат на Земя, той прие осъждение от Съда и пое на себе си греховете на целия земен свят, с които се връзва като верига на осъждение сред пустинята – Земята запустяла. Тоз козел, представящ Сатана, пуснат в изгнание, е жив осъден и натоварен с греховете на всички оправдани чрез вяра в Христа, Който е носел тези грехове до деня на съдебното Му оправдание. И в дните на Съда Сатана сам представи сред Земя съсъда свой чрез човек – бил в изгнание, религиозен представител на Исляма, на Мохамедовия Коран, който се бори за земна власт

Исак чрез съдбите си – жертва, изискана от Отца му, представи Христа, а Яков представи дванадесетте племена; и в новозаветното покритие – дванадесетте апостоли.

А Исмаил – синът на незаконната Агар представи дванадесет князе, родоначалници на арабските народи, сред които радушно бе приет лъжепророкът на Сатана Мохамед и лъжеучението му – Корана.

Сатана чрез своя избран съсъд, фанатизиран последовател на Мохамеда, се бори реално за земна царска власт под маската на възстановител и благодетел сред исляма. Сатана в настоящето време сам се явява чрез тоз религиозен мохамедански вожд – последовател ревностен на лъжепророка Мохамед, с цел да поведе тоз народ към още по-задълбочени измами и да приеме власт над всички ислямски народи – исмаилтяни!

Неговият съсъд (Х.) се яви след своето изгнание сред пустинята Земя в чин ”Свещен козел”, водач на кози! И той ще събере под осъдените си крила (власт земна) само осъдените по дела от Съда велик.

Но трябва да допълня, че много люде, потомци на Исмаила, приели Христа за спасител и свой Изкупител, ще се спасят според делата си добри!

Всички тез Слова сочат на съдби духовни и земни, влезли в изпълнение на служение в определени съдби, реално изпълнени духовно чрез народи и племена, езици и колена и сред трите пояса земни от флора, фауна и човек сред планета Земя.

Сянковият план сочеше на Новозаветните духовни същини, които се покриват във времето на Съда и се изявяват съдебно.

Това са белезите на осъдените съдби, които историята на народите документира реално, които са потвърдени и разяснени от Словото библейско и Съдебната светлина.

В новозаветното изпълнение на служение големите първосвещени и свещени чинове са дяло и право само на юдиния народ – духовно обрязани от дух Святи. Апостол Павел ясно говори за това: ”Не е юдеин тоз, който е такъв по плът, а оня, който е обрязан по дух”.

Плътския белег на обрезание го носеше целият израилев народ. А в Новия завет – двете племена Юда и Израил духовни са устно изявени чрез двете деноминации в Лаодикийския седми църковен период – Адвентни, пазещи четвъртата заповед от Закона морален съботния ден. Те се явяват като втори Духовен новозаветен Израил; а Юдиното племе се представя чрез духовно обрязания народ Петдесятни, които носят белега на своето юдейство в духовно обрезание – езика незнаен.

Те са приели кръвните Христови съдби на Юдиния Вожд, но поради беззаконието са загубили милостта Му и са отхвърлени.

А изваденият от двете общества остатък, приел духовно обрезание и десет заповеди Божии, се явява като ”свят Господу“ народ – те са Личната гвардия Христова, затова и приемат белега на своя Вожд Юдин – Лъв и Звезда! Те са реални пътници за Новия Ерусалим – Нова планета Земя, запечатани от Христа и са дяло ръководно – Ангел четвърти на Църквата новозаветна със съдебно решени съдби. Те са нейното ”живо сърце” и носят реалния печат, белег – Лъв и Звезда, положен на челата им, сочещ на високия им ранг – духовно Юдино племе от Юдино коляно. И чрез тяхното изпълнение на служение, Христа поема лично ръководството на своето дяло в църковни съдби! И в чин ”Ангел четвърти” чрез тях лично изведе Тройната ангелска вест от огнената пещ, според сянката на чиновете ”Седрах”, ”Мисах” и ”Авденаго”. Те носят белега Юдин, а отделно получават Печата троен творчески при изхода духовен под Архангелска тръба. Защото при решение на земните им лични съдби те са лични представители пред Съда, стояли за земното ядро, над което са и реално внедрени за вечността (чрез съдебно решение) за след Хилядагодишното царство на мира.

Този е белегът на общото голямо число на оправданите с решени съдебно съдби, очакващи Христа да се яви на облаците. Те всички получават печата троен на Вестта църковна запечатваща, с всемирно съдебно решени съдби, въоръжени с Тройния печат в чин ”Знаме църковно” – печат. И таз Вест запечатваща е поверена в техните ръце. Те са в духовни реални чинове свещени, първосвещени и пророчески, съдебен атрибут. Сред тях е Войнът кръвен – жестът Христов в реален чин ”Причастие” – символ на Завета нов – наровият сок в дните на Съда, посочил на наровидните звънци по първосвещената одежда. Те са князе и царе духовни на Вожда си – сам Господа Исуса Христа, пътници за Новата планета Земя – бъдещия нов свят за Хилядагодишното царство.

Останалите не могат да възкръснат и никой от спящи и настоящи не възкръсва, ако не са приели покрова на Вестта запечатваща, въоръжени с Тройния съдебен печат на Творческата Мощ – единни Бог Отец, Син и Дух Святи – Творци могъщи в чин ”Законодател и Съдия”. Ето защо Духовният Израил носи белега на четвъртата заповед от десетте заповеди на Закона Божий като народ Божий, а Юда носи белега на Петдесятницата новозаветна в реално изпълнение на Христово обещание.

А сто четиридесет и четири хиляди са строени от Съда до Свършека, те са запечатани и на чела им грее Звезда и Лъв, защото носят една Велика вест запечатваща и озаряваща планета Земя – сам Господа Исуса Христа в чин ”Син Божий”. Ангелът четвърти изведе Тройната ангелска вест от огнената пещ (от дялото на хулата и беззаконието) и като велико дяло на Христа, запечатано и удостоено в чин първосвещен – Ангел четвърти, те носят на чела си звездата на Ангелския сан; и те са носители на Вестта запечатваща за народа Божий – трети Духовен съдебен Израил като спасяема душа – народ трети. Сто четиридесет и четири хиляди – Войнство Христово водят войска с белите руби и клонки зелени в ръка чрез вяра в Христовите съдби. Те са Личната гвардия на Христа.

Но след прозвучаване на Гласа съдебен и разнасяне на Вестта, никой не трябва да се яви Богоборец, или да оспорва нейното право на запечатване изкупващите се съдби.

Забележка: Какво е това дяло на сто четиридесет и четири хиляди и кои могат да бъдат в неговото ръководство?

Това дяло е великото Малко Даниилово духовно възкресение, явило се във времето на Съда велик с призвани поименно съсъди, поведени чрез Гласа от Небето (Откр. 18:1-4). След като се чуе Гласът на тръбата, прозвучи Вестта и покани душите спасяеми да излязат от Вавилон, които са ”народ Божий“ и никой не може да влезе в него (числото), ако не е обрязан от Дух Святи и не пази Закона, включително и четвъртата заповед. То е дяло ръководно, дяло на работници Божии. А съботата е белегът между Бога и тях, че са работници Божии и носят Вестта запечатваща на озарение. Те са свещеници Богу и влизат в числото на Гвардията лична на Христа, призвани в служба на свещеници Богу, и да приемат белега на Юда – кръстени в Дух Святи.

Нека се знае, че само духовно обрязани – Юда, са свещеници сред Израиля – народа Божий и по белега на обрезанието се познават Духовно обрязани Юда имат позволение да свещенодействат, въоръжени със Запечатващата вест. А Израил е народът Божий.

А царство и господарство е дадено на Юдиното племе, от което е Цар Давид и Соломон – отец и син.

Цар Соломон представи бъдещия Цар с царство на вечността Господа Исуса Христа с Царски Трон, със скиптър Юдин на управление над дванадесет духовни племена – народа Божий. Сам Христа биде представен от Соломон – Сина и в чин ”Цар на вечността” от корена Давидов, Лъва от Юдино коляно.

Тъй скиптърът Аронов, който процъфтя, посочи на чина ”Първосвещен”, единствен в ранг на Христа като Цар Юдин на вечността. Тоз чин ”Първосвещен” е самият скиптър на управление в царството Юдино в ръката на вечния цар Юдин – Господа Исуса Христа в управление над духовния народ – Трети Израил. Ето за тоз ранг Христов се бори Сатана, за чина Му, за царството Му вечно, над които няма право, ни има дял. Борбата му бе неуспешна и победен беше.

Сатана като творение няма право над чиновете свещени и първосвещени на Христа, но с измама и коварство искаше да постигне победа, но победен се яви!

А старите Израилеви сенки са показвали съвършено ясно таз коварна борба и правото на Юдиното племе – корена Давидов, чина Соломонов, посочил на бъдещия Цар на вечността – Христа.

Осъдената съдба на Сатана също биде показана чрез Каин, първият Адамов син – първия израилев народ и първия цар Израилев Саул, а царството му биде показано чрез царството Ерихонско, Вавилонско, също плененото Израилево царство.

Възстановлението храмово и на стените Ерусалимски при Ездра и Неемия е победата Христова чрез Кир персийски и Асуир.

Сянковото изявление сочи на победата сетна над Навуходоносоровото царство и на Валтасаровата съдба.

По строг План на изпълнение сенките старозаветни сочат на развоя на бъдещите съдби, минаващи през четири времена в скончаещи реални съдебни съдби, решени за вечността.

В Естир е изявена най-страшната борба, водена за живот и смърт за юдиния народ, продаден за изтребление от Амана, което се изпълнява от Сянка в същина във Втората световна война! А победата е въведените в служение (в борбата) седемте Естирини девойки, посочили на Седемте духовни периода на църквата Христова! Те влизат в борбата като активно участвуват в единство с Естир в поста и молитвата.

Тез сянкови съдби посочиха на реалните Същини новозаветни новоерни съдби на един втори народ Божий сред планета Земя.

С това обяснение дотук се дава едно кратко озарение за съдбите, дадени чрез Сенките, покриващи се с Новозаветните същини. А Макетът посочи ясно на Съда Божий в Скончание, Който ще разгледа и отсъди далата земни и църковни.

В Словото ще се открие много още Светлина по този въпрос, но дано не се намери човек, който да търси път за опровержение, такъв се явява с духа на Сатана противоборец – Богоборец против Духа Божий. Ще се намерят такива, които ще обвинят Бога, че не е справедлив като не ги допуска да изопачат всичко добро и правдиво, дадено чрез Святия Божи дух.

Бог ревниво пазеше всички изявления и Светлина още отначало на повеждане на дялото чрез Гласа съдебен на Дух Святи и тръбеше Своите озарителни Слова, в противен случай все щеше да се намери някой, който да изопачи и въведе мерзостния план на Сатана и да се яви отново заблуда пред вселенни всемирни очи. Всички истини се разкриваха строго планомерно, докато Бог ни доведе до пълнотата на Божията Истина.

Силата и мощта на Божието дяло се яви чрез Всемогъщото действие на Дух Святи, водещ го чрез Глас, докато се яви в едно Малко частично духовно възкресение по чин ”Даниилово“.

То е дялото велико на живия Бог, явено във време на Съда велик в Небето. То носи още чина на Ангела четвърти, единен с Гласа съдебен на Дух Святи. Това дяло се явява още в чин Боен Сионов твърдел” в строената Сионова стена – военен щаб на самия Творчески Троен Лик долу на Земя.

То е образувано под воденето на Гласа съдебен, събрал Пет разумни девици, назовани още Сетива църковни. И в чин ”Сватбари”, а Христа – в чин ”Младоженек” ги въвежда в Сватба – Съда велик.

Това дяло има специално предназначение и то стои извън всички църковни стрехи във времето на Съдебния процес на Лаодикия църквата в Седмия период, която се избълва (в чин ”Астин”), а из нейното служение се извежда Тройната ангелска вест, която се натоваря на дялото съдебно на Ангела четвърти, единен с Гласа съдебен (Бореца пети).

Съставът на това дяло е съставен от чинове небесни – първо се призовава съсъдът, приемник на Гласът, в чин ”Илия”, следва чинът ”Първосвещен”, жив представител на Христа, единен с Гласа. След него се призовават дванадесет живи представители на племената духовни израилеви, след тях се представя ”живият свещен нагръдник” от реално строени дванадесет живи деца в чин ”Живи лични гвардейци на Христа“ – камъни скъпоценни – Урима и Тумим е сред тях – Гласът. Те всички са от Личната гвардия на Христа и предстоят пред Съда. Според изискването на служението пред Съда, приемат чинове в употребление. И при решение на съдбите на тях се натоварват свидетелствени съдби.

Това дяло е по строго изпълнение на Спасителния план, водещ в изкупление.

Това дяло е наречено още ”Сърце църковно” – ядро земно. То представи пред Съда велики в чин ”Ядро” ядрото земно, когато му решаваше Съдът велики съдбите, за след Хилядагодишното царство на мира. Те всички са в чинове свещени, първосвещени, пророци Божии. Това е дялото – Малко духовно частично възкресение, което се явява малко преди голямото реално възкресение на праведните. И то иде, за да послужи пред Съда велик, който урежда земните и църковните съдби, в приключване на Земния процес. Това дяло се натоварва с църковните съдби. То се явява като един олтар в чин ”Олтар Давидов на Орна” с примирителни жертви – постове и молитви за греха на Лаодикия, и след неговото служение Лаодикия бива избълвана от устата на Верния Свидетел.

Вестта тройна се извежда от служението на Третия избълван лаодикийски ангел и се поверява на новооформеното дяло на Ангела четвърти, а деноминациите продължават да функционират техните общества е народът Божий – Църквата новозаветна в средчин ”Лаодикия”, която носи своя белег и се представя от двете заветни свидетелства: Израил, пазещ четвъртата заповед – съботния ден, е народът Божий. А Юда, духовен народ, носи новозаветния петдесятен белег – кръщение с огнения Дух Святи. Тез две свидетелства ни откриват кои са те.

Това дяло е последното велико съдебно изпълнение сред планета Земя като велик духовен корпус, съдебен, въоръжено с всички съдебни решения от Земния процес. То е носител на църковните съдби и носи Вестта църковна, запечатваща земните съдби. Всички негови удове – съсъди носят чинове небесни и влизат в Личната гвардия на Христа. То е лично Христово новозаветно дяло. Нему е връчен жестът Христов, Голготски – кръвната цена в чин ”Символ на Завета нов”. Те са водени лично от Христа чрез Глас на Съдебната небесна власт на Дух Святи.

Но народът Божий се намира във всички новозаветни религиозни общества, дори и във Вавилон духовен.

Дялото олтарно на Ангела четвърти е с решени съдби, докато Гласът съдебен официално прозвучи. А на останалите в света то носи последната Запечатваща вест сред планета Земя. Таз последна Съдебна вест е поверена в ръцете на църковно-олтарните съсъди до деня на Архангелска тръба. Тя е Знамето могъщо – църковно на Гвардията лична на Христа. Друга Вест няма и не ще има, освен тази. Тя е мощта велика в последния поход срещу Вавилон в борбата с (духовен Вавилон) нея и със световния Армагедон.

Вестта е въоръжение – църковно пламът Сионов на земно озарение и Светлина в пояснение на целия Земен процес във великата борба, започнала от Небето, пренесена на Земята, сред Рая земен, сред човека, флора и фауна.

Борбата е свирепа, кровопролитна, водена от двата духа – в Правда жизнена на живот земен; срещу духа на измамата, греха смъртта, воюващи с живота, който се явява в отбрана. Амин!




Тагове:   Нерон,   съдът,   папата,   пилат,   лаодикия,


Гласувай:
3



1. mihala - Здравей,
18.12.2020 16:30
Много забавно пишеш и ако всичко е верно,къде е ролята на жената? Според корана тя не се признава за човек. Не знам много от стария завет, но знам,че съботата е част от Божиите заповеди.Това значи,че трябва всички заповеди да се изпълняват,което не е възможно в сегашно време. Исус е дошъл и е казал,че ще измоли от Отец друг утешител Святия Дух,когото ще изпрати на земята. Само на Юдеите ли се дава или на всички повярвали в Христа.Има много въпроси,които са завършени в Новия завет в сравнение със Стария завет, освен това Новозаветните повярвали в Христа са християни. Борбата е за Божието наследство на трона.Исус Христос е син Божий в сравнение със Сатана. България за нищо не е призвана, а всеки човек е отделна личност и всеки отговаря за делата си на съда Божий. Успшно писане.
цитирай
2. blagovesteliseev - Толкова много и толкова ценно
19.12.2020 22:57
За това ми трябват месеци да го схвана. Ще питам и аз поред.
цитирай
3. blagovesteliseev - Защо?
20.12.2020 23:46
След като Бог казва, че сатана обсебва църковните служители защо Бог не го спре?
цитирай
4. elizabethborislavova - Здравей
22.12.2020 20:13
Относно жената:
Жената в Библията е символ на църквата. Последният пророк на земята, чрез която са публикациите в блога ми, е жена. Една от последните публикации е посветена на нея, виж я, ако представлява интерес.


Относно съботата:
Да, съботата е една от десетте Божи заповеди. Тя е със същата значимост като заповедта не убивай, да нямаш други богове. В цялата Библия единственото, което лично Бог е написал с пръста си са 10 заповеди. Те са валидни и днес за всички хора. По десетте Божи заповеди живее в хармония цялото непаднало в грях небе.

Относно Святия Дух:
Кръщението със Святия Дух няма нищо общо с юдеите, плътските имам предвид. Кръщението със Святия Дух се дава за първи път на петдесятница, на 50-тия ден след възнесението на Исус. Има две кръщения - водно, Йоаново Кръщение за опрощение на греховете. Има и второ - огнено кръщение - кръщение със Святия Дух. При него се обрязва сърцето на човека и човек става олтар и храм на Бога. Аз съм кръстена със Св. Дух.

Относно мисията на България:
България е готвена и избрана от Бога за днешното време. В периода 1947 - 1982 г., според пророчеството в България се изливат съдебните решения. След още 35 г., тоест сега започва благовестие

[quote=mihala]Много забавно пишеш и ако всичко е верно,къде е ролята на жената? Според корана тя не се признава за човек. Не знам много от стария завет, но знам,че съботата е част от Божиите заповеди.Това значи,че трябва всички заповеди да се изпълняват,което не е възможно в сегашно време. Исус е дошъл и е казал,че ще измоли от Отец друг утешител Святия Дух,когото ще изпрати на земята. Само на Юдеите ли се дава или на всички повярвали в Христа.Има много въпроси,които са завършени в Новия завет в сравнение със Стария завет, освен това Новозаветните повярвали в Христа са християни. Борбата е за Божието наследство на трона.Исус Христос е син Божий в сравнение със Сатана. България за нищо не е призвана, а всеки човек е отделна личност и всеки отговаря за делата си на съда Божий. Успшно писа
цитирай
5. elizabethborislavova - Питай, наистина публикацията включва огромен обем информация от скритата манна
22.12.2020 20:23
blagovesteliseev написа:
За това ми трябват месеци да го схвана. Ще питам и аз поред.

цитирай
6. blagovesteliseev - Попитах горе
24.12.2020 10:54
Защо като Бог знае, че сатана прави това и е завладял църквите не се намеси?
elizabethborislavova написа:
blagovesteliseev написа:
За това ми трябват месеци да го схвана. Ще питам и аз поред.


цитирай
7. krumbelosvet - "(Но не се намери сред славянските народи!)"
27.12.2020 14:42
Не, намери се. Особено у поляци и чехи, където стана господстващ. Сега завладява Украина и Беларус. И у нас си имаше едно малцинство. И един български "свещенослужител" сред това малцинство, осъден на смърт за ДЪРЖАВНИ, светски престъпления, получи от сатаната звание на светия.
цитирай
8. elizabethborislavova - За съжаление е така
27.12.2020 17:56
На мен винаги ми е много мъчно като ходя в тези държави и гледам как сатана им е наложил католицизма.
Важното е, че Бог е избрал България като славянска държава за великата мисия в последното време, преди възкресението.
Вижте и този откъс за славянските народи:
"Това не означава, че не ще има души спасяеми от католицизма, които от невежество в измамата на католицизма са стояли – те с вярата си чиста в Христа са вършили дела добри, те ще приемат дара на спасение в деня на преображение. А много от славянските народи, ако и над тях да е било благоволението Божие, ще бъдат осъдени по делата им зли, записани в Книгата на делата."
krumbelosvet написа:
Не, намери се. Особено у поляци и чехи, където стана господстващ. Сега завладява Украина и Беларус. И у нас си имаше едно малцинство. И един български "свещенослужител" сред това малцинство, осъден на смърт за ДЪРЖАВНИ, светски престъпления, получи от сатаната звание на светия.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 645062
Постинги: 912
Коментари: 1024
Гласове: 2559
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031