Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2020 13:35 - Великата, съдебна реформация: обяснение за Ангела четвърти и за лъжливата реформация
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 409 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 06.12.2020 22:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Обяснение за Ангела Четвърти (Откр.18-та гл.) и за лъжливата реформация

 

Тъй казва Верният Свидетел: ”Амин” за верния Си остатък.

Не трябва да го брулят усойните ветрове, що веят в усоите като грехове, а верен, свят и чист пред Христа, то той трябва да застане в пълнота на Великата реформация, що сам я води великият небесен Баща. Една велика Реформация за народа Божий на Земя в последни времена сред охладнялата Лаодикия, за да се приготви в Дух и Истина и да запламти в пламъците на чудната Светлина, що излъчва Ангел четвърти от Небеса, но не и празни теории на Земя, а дела могъщи за дялото на Отца. Една Реформа, съвършена в Дух и Истина спрямо всичко онова, що е пречело досега за напредъка на дялото Божие на Земя.

Реформа – новорождение в силата на Духа и Истината и да застанат в съвършена Светлина, обсипвана кат пурпур от небесната страна над верния остатък на Земя, сред скрежа на охладнялостта, кото завладяла е човешката душа. Неверие цари сред духовните среди, неверие спрямо духа, и хула. Хлад покрива Божиите пчели, а лед сковава техните крила и не отлитват от дола на мрака към ярката Светлина на Могъщата реформация на Земя за Правда в Христа и спасяваща човешката душа. Реформа в последни времена, водена от великия небесен Баща сред Своите Си на Земя. Реформата чрез Духа Святи ще изведе израилевите избрани овци от мрака на неверието и ще ги доведе в лъчезарната страна на Небесната светлина в Христовото Лице.

Ето затуй сега таз велика Реформация поема сам Христа чрез Дух Святи на Земя. ”Амин” сред верния остатък, народ верен на Отца за Правда и Светлина и високо ще издигнат поруганата Му чест, потъпкана под крака от Неговите светила. Но вдигната ще е по-високо, отколкото досега, амин, водена направо от Божия Син Реформа в ярката Светлина на могъщия Четвърти ангел на Земя – Късните Роси за последни дни, за да реформират и осветят поруганата чест на Отца – четвърта заповед от падналия Трети ангел. И да извлече изпод неговите нозе потъпкания досега Дух Святи и да освети олтар за Отца, да въоръжи с още Светлина, а не да мъждеят както досега. А в ярката пълна Светлина да пламнат в огън неугасим на Земя в една Реформа в пълнота. Реформа в Дух и Истина. Ето, погледни, огън буен веч гори в сърцата на искрените души, що в единство Христово са сплотени и ще ги извлече от дола на басни и от усоите на мрака, и ще ги въведе в лъчезарното поле на росните цветя с багри жарки на Христа, за да запламтят още от Земя в святата Светлина на Ангела четвърти от Небеса.

И сега ето, ще изявя що е Реформа една за сетни времена, водена от могъщата ръка на великия Бог от Небеса в Дух и Истина на Земя.

От Вайт досега не е имало реформа. Всичко е било фалш и лъжи, тичане в гордост за първенства от претендиращата църква реформация, тъй като тя е дремала досега под сянката на падналия Трети ангел на Земя чрез неверието в Духа Святи във всичките библейски истини, потъпкани и изопачени досега. Но ето ден пламва, с крилата на зората лети и заблудата тяхна ще изяви, и ще ги унищожи в собствените им лъжи. Тъй като Четвъртият ангел от Небеса е сетната Светлина за Земя, то пита сам Отца: В що са се реформирали претендиращите за Четвърти ангел на Земя и то датиращи от преди век досега, ако не със заблуди и лъжи, в същата слепота да потъпчат на Земя сетната Светлина? Затъващи без Вестта, що Третия ангел изтърва.

Но ето сега идва Четвърти ангел и Светлина в пълна слава на небесната страна и ще изяви всички грешки и заблуди, и ще възвести още по-силно истините вси, и волята на Отца ще изяви на Земя чрез Дух и Истина. Четвърти ангел – дяло на Дух Святи – Реформация за последни времена, водена от Дух Святи чрез дар от Небеса, що е Глас от благодатния Престол на Отца, за да изнесе всички заблуди досега. И да изтръби всичката Светлина, носеща се от небесната страна чрез Четвърти ангел на Земя; дяло реформаторско в пълнота сред Лаодикия, що ще изтръби волята Ми, помни, като велик и могъщ Баща на Своите чада. И ще отвори всички врати на омагьосани кошари, и ще изведе овците, оваляни в басни.

Ето сега Глас тръби от Небеса под ярката Светлина на Четвърти ангел на Земя и зове людете Мои: ”Излезте, люде Мои от нея“. Откъде, ако не от заблудата? Ето защо сред скрежа на Лаодикия гният много светила, неизявени досега, а във фалшивостта на Вавилон мъждеят и на загасване са ангели на Христа, достойни светии за Истината Моя, изявява ви сега Верният Свидетел Христа. И зове Своите овце от усоите на падналите ”крила” да излязат сега и се наредят под Знамето на Христа, що е поверено веч на Земя в ръката на благословения остатък, и да се приготвят за олтар свят на Христа в дух и Истина на Земя!

Тъй като време е дошло и веч превалят Късните Роси, то сал тръби Отца чрез Глас от Небеса да изведе людете Свои към Светлината на Истината (библейска). Ето защо сега изявява Духът на Истината, че веч на Земя е дадена Светлина и е изявена волята Моя – казва ви сам Отца чрез Глас от Небеса – за една велика Реформа на духа сред охладнялата Лаодикия. И да поведе верния остатък на Христа към кошарата Негова. Амин. И така ще ги води сам Христа с прободената Си ръка, окрилени на Земя с велика Светлина – Славата на небесната страна чрез Слово вдъховено на Земя от Духа Света за сетна Реформация и ще ги сплоти Христа кат рой от пчели в един кошер, във вярна една Светлина на Дух и заповеди от Отца. И така ще нареди вси Свои, и ще ги въоръжи с вси стрели против врага Сатана, и ще озари земната кора. Амин!

Реформа велика на Земя в последни времена в Дух и Истина, не и басни от горди и надменни за първенства. Ето сега – пита ви сам Христа вас, фалшиви водачи на реформацията, що се реформирахте досега – о, само в лъжа, в охладнялостта на същата Светлина, що държи Лаодикия на Земя: Кажи, светило ли си на Христа, претендиращо с Небесна светлина – Ангел четвърти? Ето покажи какво ръка ти държи, где е таз Светлина, благословение от Отца за последни времена, или що вършиш на Земя, въоръжи ли се със сила от Небеса, необходима за последната борба, която ще води остатъкът на Земя? Питам те, фалшив ангел четвърти, претендираш за това, кажи, дали е така? Ето ида в сила и слава на могъщия Съдия и ще те осъдя в мерзостта, що ти сам се потопи в лъжи. Аз велик съм Съдия, Свидетел верен за людете Си на Земя и ще изявя, че си фалшив на Земя, фалшива реформация!

Не за Христа, а от гордост за първенства разделихте людете Ми на Земя. Не си пратеник на Христа с Небесна светлина на Късната Роса, нито пък силата Моя те води за ръка в благословения към победа. И сега изявявам: не си ”Ангел четвърти” на Земя, а Трети, спазил повече точки в Здравната реформа, но същата Тройна вест е разделена в твоята ръка. Затуй ето сега страшно предупреждение приеми, фалшив четвърти ангел на Христа, и се покай на Земя за всичката си мерзост досега, че не си натоварен от Небеса, а само раздели стадото на Христа за юрист и блага, от жажда за първенства, но не носиш небесна Светлина за последните времена, която ще залей земната кора. И сега зове те Глас от Небе чрез Моята тръба – страж на Земя, поставен от Отца за Реформация, сетна Светлина, дарба в сила на Духа Света, за да събере людете Мои. Покай се и приеми Духа Ми Святи, но не тез басни, а Светлината на Късната Роса и застани в редиците на верния остатък от Христа – дяло реформаторско на Земя, въоръжено с Духа на Истината, но не и лъжи, а свята Светлина – Късната Роса.

Застани и последно предупреждение приеми, и се покори на волята Ми ти! Днешната реформация от името на Четвъртия ангел е фалшива, тъй като тя излиза със Светлината на Тройната вест и действа с името на Четвърти ангел, но без всякаква Светлина небесна. Тъй като Трети ангел падна, то четвъртият е фалшив и не се е явил с власт от Небе, и не изобличи двата недостатъка на Лаодикия, нейната слепота и голота, и сам няма още светлина, то не може и да има четвърти ангел. Той се появява, но със Светлината на Третия, като чрез с.Вайт е дадена само Светлината на Тройната ангелска вест, но не и разбрана и изпълнена и е разделена, като приготвя пътя на Четвъртия да изяви падението на Третия – хладкостта на Лаодикия и да даде сила Светлина на Тройната ангелска вест. А Високият вик е апелът страшен от Бога към Лаодикия, предупреждение чрез Четвъртия ангел. И сега не може с Тройна вест да се явява Четвърти ангел.

Четвъртият ангел иде със сила и слава голяма – Ангел строг от Отца, придружен със силата Илиева, за да изяви хладкостта, недостатъка на Лаодикия и да даде сила на Третата вест. Амин!




Гласувай:
2



1. blagovesteliseev - А нали наскоро се честваше 500 години от реформацията?
14.12.2020 14:44
Как се съчетават двете неща?
цитирай
2. nkf - Не, не чета писанията ти, ако изк...
15.12.2020 19:46
Не, не чета писанията ти, ако изключим обстоятелството, че прокарвам от време на време бърз поглед по първия ред-два на съответния текст. Аз нали съм ти казал, че не съм хитриянин и не ме вълнуват хитриянските ви глупости. Иначе за реформацията съм по-запознат с всичките ви пастори взети заедно. Въпросът за реформацията мога да го формулирам така: това е едно страховито престъпление, породено от другото голямо престъпление - официализирането на една от най-идиотските религии в света - хитриянството - за официална държавна религия на римската империя, сиреч-държавна идеология. В последствие - и налагането ѝ и над останала Европа и света. На сметката на тази античовешка религия тежат насилствено отнетите животи на милиони хора в Европа и по света; унищожаването на древни култури и цивилизации и знанията, които са носили; провеждането на системен геноцид, културна разруха. Хитриянството е чудовищно престъпление и всеки, който е хитриянин е съпричастен с това престъпление. Престъпленията обаче не остават без отговор. Ето защо, вие и вашата античовешка, престъпна религия, сте пред тотален колапс. Може и да го знаете, може и да не го знаете, но със сигурност постоянното ви треперене пред някакъв съд е показателен, че поне усещате, че все някак ще плащате голямата сметка.
цитирай
3. elizabethborislavova - Трябва да сме много щастливи от това, че последната, съдебната реформация тръгва от България
27.12.2020 17:58
Не обичаш ли родината си? Защо така? Защо омраза към народа, в който Бог е благоволил?
nkf написа:
Горкичката! Смяташ, че ще ме ангажираш с вашите глупости? :) Смятам, че съм ти казвал не веднъж - но, хайде, сега ще кажа пак,- аз съм запознат с хитриянството около хиляда пъти по-добре от теб. Достатъчно добре съм се запознал и достатъчно добре съм разбрал какво представлява тази измама. Аз съм чел 4 пъти бибелята от кора до кора - ти не си я чела. Аз съм чел история на христищнството и на църквата - ти не си чела такова нещо; аз съм чел за реформацията количество книги-ти не си отгърнала и страничка; запознат съм отлично с богословските възгледи за властите, ти - и идея си нямаш за тези неща и т.н. Минал съм почти всички тайсътва на църквата, а някои от тях като евхаристията - години наред. Така че, моето момиче, не си въобразявай, че с някакви нескопосани брътвежи-писания на някаква луда женица, ще ме "просветлиш" и "впечатлиш" на ползу "бога" хехе. Аз съм разбрал какво представлява хитриянството и близнаците му - юдаизъм и ислям, и съзнателно съм му обърнал гръб и съм се отказал от него-плюл съм върху тази измама. Ти си тежко необразована и тежко немислеща!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 644676
Постинги: 912
Коментари: 1022
Гласове: 2559
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031