Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2020 16:07 - Съда велик и окончателната присъда над звяра и лъжепророка
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 2745 Коментари: 19 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Обвинение и потвърждение от Съда велик на присъдата над сатана и неговите пленени съсъди от Вавилон, над звяра и лъжепророка. Окончателна присъда без право на обжалване

11/07/2020 Елизабет Бориславова

image

КЪМ ВАВИЛОН И ЗВЯРА:

”А сега, ела ти, Вавилон духовен, седнала си на папския трон в царство ти Ватикана. И казваш: ”Седя царица, не съм вдовица, скръб и печал не ще видя!“ да! Но дали е така? Запомни, че всички тез твои утешения като язви зли в миг само един ще те постигнат на Земя (Откр.17-та гл.)! Защото още димят кървавите пари от арените и кладите твои, още скърцат ножовете в инквизициите, рязали главите, още се носи прахът от походите ти кръстоносни. И най-пресните ти зли дела от Втората световна война – Рим – Берлин, ос една. Макар и да те раниха, раната ти бързо заздравя. И ти над нея чрез тоз папа с короната трикатна се увенча в беззаконие над всичките си мерзостни дела. Сега вий двама със звяра Сатана готвите Трета световна война. Но ти, Вавилон, ако и да се пременяш, ти все една и съща си! И Ний, Съдът велик, те осъдихме по Книгите на делата твои като (една) неразривно свързана с образа втори – звяра, змей червен, който на плещите си те е понесъл! По тез същите дела те осъдихме ние, Съдът велик, пред Закона на правда велик без Генералния Законодателен Лик. Ти обсебена си от духа лукав и охраната твоя – войнство ти кардиналско, завладяно от падналите Сатанински войнства. И сега вие сте му убежище на злите духове и носите белега му червен, мантията – ваши дела, а той – змей червен!

Свидетелите вселенни свидетелстват истините, единни с наблюдателите всемирни, потвърждават делата ти зли. А планета Земя е арена бойна, която стене и диша твоите дела. Рим, блудница Вавилон духовен, осъдена навек си ти, че си коронясала чрез човек Сатана, врага на всяко добро дяло законно, гонител на живота земен и вечен, духовен, запомни това! Вавилон – Рим – Ватикана с трон и трикатна корона, под кото се крие чрез човек сам Сатана. А свидетели небесни са цяла Вселена, Всемир и земни, целият Новозаветен век в Откровение свидетелства истинни от святия Божи човек Йоана.

Днес, ний, Съдът велик, потвърдихме блудническия католически лик чрез религията ти. А делата ти на нечестие от кърви и петна на невинни светии и деца са обагрили мантията твоя. Разстлала си се по цялата Земя. Оплете човека в мрежата твоя на коварство, жадна за власт, духовна и светска, да си ти глас коварен пред Нас, Съда велик, но делата ти лични твои ви осъдиха вас двамина със Сатана. И на вас е в определение строго в хилядагодишното запустение над земната плеща в съвместното ви изгнание завсегда, червеят ви не ще умре, ни огънят ви ще угасне – никой не ще ви спаси вас двамина със Сатана. Това е потвърдената ти присъда, съдба осъдена, заедно Рим и Ватикана – трона, корона и жезъла, който ги водеше и води в Трети Армагедон – наградите твои ще получиш ти – седем язви зли, в единство с този, който ги измисли. Той сам ще ти разкъса месата, защото е Сатана, змей, звяр червен и ти си му на плещата. И едва във второто възкресение ще се явите и ще видите какво сте изгубили.

Но сега запомни добре, че чрез-Глас съдебен е изявена вашата присъда. Вавилон, духовна блудницо, католическа черкво, ти, която и сега се готвиш да завладееш под папския жезъл – глас Сатанински целия християнски свят, за когото носиш отговорността, за неговата душа. Туй Слово е от Нас, Съда велик, произнесена окончателна присъда без право на обжалване. Минало ти е времето за покаяние. (Но душите отрезвени и те порицали, и името Божие призовали, спасени ще са!) Присъдата е осъждение, потвърдена от Съда велик за блудницата Вавилон (Откр.17.18): католическата черква е потвърдена от Съда велики, за нея и войнството й от кардинали с духовния й глава папата. Осъждението на Вавилон Ний, Съдът велик, го връчваме в десницата на Войнството като въоръжение на Ангела от Откр.18:1-4, което определя Неговата мисия към Вавилон и е въоръжение съдебно, което трябва да изяви коя е блудницата Вавилон – римокатолицизма, Ватикана с черквата негова. Дялото на Ангела от Откровение 18:4. единен с Гласа от Небето, е дяло велико, съдебно. Гласът е съдебен на Дух Святи! Той е задължен да изяви тез съдби и да предупреди Земя за Вавилон – коя е тя и кой дух я владее. Мисията на Ангела четвърти и Гласа съдебен е всенародно провъзгласяване, да се чуе над цялата Земя и се разкрият делата на ”червения звяр” със седем глави, който е носил блудницата Вавилон (Откр.1З.17) и са се опивали в кървите невинни (католическата черква и Сатана) по цялата планета Земя.’

КЪМ САТАНА:

”А сега, враже лукави, нека всеки знае, и за лъжепророците ти да узнае! В Древност чрез лъжепророка си Ваал и жреците му се проявяваше ти, чрез Ендорската гледачка и вражарите вси, на фараона слуги, ти света мамеше и в идолопоклонство го въвличаше. Целта ти бе една: да заблудиш целокупното създание Мое, да приемаш в жертва поклони, дори и чoвешки – деца в жертвоприношение. Тъй в делата ти зли се включват всички измами твои като Сянка на Същини новозаветни под едно название ”лъжепророк” с лъжеучител – предвещатели зли, вражари твои. Над теб падна отговорността, враже лукави, че ти ги води с лъжедуха си лукави.

А сега къде ти е чинът свещен, към който се стремиш да се доближиш? Нали сам си позволи и правото си присвои, за да измамиш творението Ми? Ето Ние, Съдът велик, те питаме пред цялата Вселена, Всемир за делата ти нечисти, записани в Книгите на делата зли твои. Кой подведе Каина и с какъв чин го употреби, за да принесе пред Мен плодовете ти земни? Кой ти позволи да ги принасяш в жертва неприета? Или диреше повод, за да се сам провъзгласиш за свещеник с Каиновия олтар? Не! Не ти принадлежи чинът свещен, не ти е позволено свещенодействие! Ти на Кармил в дискусия се яви чрез Вааловите жреци, но тяхната съдба ще приемеш ти, те са натоварени на твоите плещи. А сега отговаряй пред нас, Съда велик, коя е таз паднала звезда Пелин, вгорчила всички земни изворни води? Не си ли ти в падението си? Да! В Новата ера ти диреше кого да погълнеш и ето, озова се сред рода на Исмаила. Ще отречеш ли това? Как се в ”ангел светъл” яви в чина на Гавраила и Мохамед, лъжепророка откри? Защо воюва в надпревара с духа си лукав, за да отречеш Новозаветния план, чрез Словото Мое явен като Нова ера? Защо? Не искаш да си отговорен за това дяло и да отречеш чрез Мохамед още веднаж живота и правото законно на Бога твой – Твореца твой!

Ти чрез Мохамед отрече Новата ера – Завета нов на Христа и самия Син Божий не зачете! Днес и това дяло ти се прибавя на плеща! Ето питаме те, отговори, колко църкви има над пет континента земни? Тя една е само Христова, Новозаветна. И една е Новата ера, когато Завет нов на мир Небе склочи със Земя чрез жертвата Христова. Отговори! Питаме те Ние, Съдът велик пред Закона на правда, кой ти позволи да напълниш света с лъжи и измами? Имаше ли право, дадено от Небеса да въвеждаш всичките тез лъжи, заблуди сред Земя и да използваш невежеството сред човешките племена, за да ги водиш към осъждение? Целта ти бе една – да заблудиш целия християнски свят чрез твоята лъжа, чрез пророка лъжлив с лъжеучителя си Корана и своя нова ера да наложиш на Земя сред Исмаиловите племена. А Каабето ти и каменното ти сърце – черно, ледено, осъдено завсегда. Всичко това ти е от греха и сееш семето на смъртта! Но всичките ти победи в Новия завет са най-тежко осъждение за твоите лъжепророци и лъжеучения и в едно осъдено дяло се вменят – Новозаветно: Мохамед лъжепророк и Корана му – лъжеучител (Откр. 16:13). Присъдата ти е язвата зла, в която сам ти ще гориш сред Земя. А ето и сега, в дните на Съда, пак тоз народ се избра, за да се яви от него осъденият съсъд в чин ”козел” – свещен, всичкото лъжливо свещенство на Мохамед с Лъжеучителя Корана, че е позволено и води в осъждение. (Козелът беше пуснат сред планета Земя в изгнание, но се върна в земята си, за да безчинства. А той е човек, защитил твоето покривало, с което да зачерни като покров на осъждение черквата на Мохамеда и да яви осъдените му съдби над женските плещи! А това е А.Х., явил се в чина на осъдения козел – Сатана и приел присъдите Мохамедови!)

В този миг Ний, Съдът велик, произнасяме присъдата му без участието на Генералния законодателен лик, в правда на Закона велик! И това е за да се не оскверни святият Му Лик от делата ти нечисти, помни това! Ний, Съдът велик, единни с вселенни свидетели и всемирни наблюдатели, потвърдили делата ти зли, заявяваме, че Мохамед и дялото му чрез лъжеучението му Корана осъдихме завсегда и новата му ера на погибелта отхвърлихме! Всичко е осъдено завсегда! И на козела дялото в неправда и злина за таз война, за всичката пролята кръв на невинната душа! И те натоварваме чрез него (съсъда ти) като жив твой съсъд. Тебе с неговите дела на мерзости! И новоерните измами чрез петричката врачка като същина на Ендорската гледачка – сянка старозаветна и чрез нея всички новозаветни измами. Натоварваме техните дела пак на тебе, Сатано! Оправдай се сега за таз мерзост сред човешките племена, сред флора и фауна и цялата Земя! До мантията земна мерзостта ти стигна! Но тя е непробиваема, помни това, и крие ядрото земно от твоята мерзостна ръка. Ти напои Земя с кръв и с воня я настла и днес Ние, Съдът велик, ти ги натоварваме като твои зли дела. И в огъня, който сам си наклал, ще изгориш и ти завсегда. И прахът ти ще се извее, за да се освободи ядрото земно в чин ”Нова звезда”!

Това са твоите злини, натоварени ти на плещи като присъди съдебни от Нас, Съда велик без Генералния Законодателен Съдебен Лик, единни с цялата Вселена – свидетелствен лик! Натоварени ти са личните твои дела, извършени чрез духа ти лукав, нечист. И заедно с жилото на смъртта, греха, ще горите в огъня завсегда. А всемирният лик с мъка ще трепери и чака освобождение на оправданото земно ядро след хилядагодишното царство на мира, докато ти се потвърди присъдата и Земя се освободи! И наново, като Нова звезда планета Земя ще заблести сред Новото Небе с новоизкупеното нейно селение от флора, фауна и човек за вечността. Амин! Амин! Амин!“

Това слово е изречената присъда от Съда велик небесен към Сатана и неговите пленени съсъди. То се изля в дните на Неемановата проказа, в очистение на всички спасяеми души от духовната проказа на лъжепророчески учения, измами сатанински, сред които се намират и „горящи главни” – спасяеми души сред планета земя!” Амин! (след целонощно бдение Словото се изля в зори!)

7.03.1981 г.




Гласувай:
7



1. lexparsy - ...
27.11.2020 21:53
Макар че теоретично се съгласявам с това обвинение, но понеже имам едно такова много сложно за обяснение мнение, към поведението на някой обвиняеми и даже имената им... може ли да уточниш първо кой го написа това на дата 7.03.1981 г.?
   Лекс
цитирай
2. blagovesteliseev - Все по интересно ми става
29.11.2020 22:55
Яко, не се цепи басма. И опасно.
цитирай
3. elizabethborislavova - Никой не го е написал, а само записал
30.11.2020 14:36
Библията казва, че в края ще се излее така нареченият късен дъжд.
Това нещо вече се е случило. В периода 1947 - 1982 г. в България са свалени от небето решенията на Първи, небесния или наричан още страшния съд.
Това е чисто Божие Слово, което се дава на човек в духовно изстъпление и е записано.
Чрез кой е дадено има една отделна публикация, предишната, преди тази в блога ми. Благодаря ти за интереса.
Това Слово е натоварено на всички нас, със задачата да го разнесем по света. То носи надежда и справедливост.

lexparsy написа:
Макар че теоретично се съгласявам с това обвинение, но понеже имам едно такова много сложно за обяснение мнение, към поведението на някой обвиняеми и даже имената им... може ли да уточниш първо кой го написа това на дата 7.03.1981 г.?
   Лекс

цитирай
4. blagovesteliseev - Може ли накратко какво е Вавилон?
01.12.2020 11:02
Нали е изчезнала тази империя и този град е в развалини? Защо тук се говори за Вавилон.
цитирай
5. elizabethborislavova - Вавилон е църквата на сатана
04.12.2020 16:34
През всички години от Адам досега сатана е полагал усилия да завладея църквата, която представлява Бога на земята и осъществява връзката между небето и земята. Още в Битие е описано как исполините - падналите дяволи - влизаха при човешките дъщери - църквите и объркваха вярата, която се проповядваше. Днес Вавилон е църквата на сатана, в която влизат всички, подчертавам всички религиозни общества и групи по целия свят. Не само християнски. За жалост и протеставтството вече е във Вавилон и има само един малък, истински остатък.
цитирай
6. elizabethborislavova - Пишете по темата
07.12.2020 22:01
Дори не знаеш смисъла на думата двулична, но хайде, любов и мир да има.
Публикуваното тук е нещо, което земята е чакала от преустройството си. Даже ангелите са надничали да прочетат от него при даването му.
Ето откъс:
КЪМ САТАНА:

”А сега, враже лукави, нека всеки знае, и за лъжепророците ти да узнае! В Древност чрез лъжепророка си Ваал и жреците му се проявяваше ти, чрез Ендорската гледачка и вражарите вси, на фараона слуги, ти света мамеше и в идолопоклонство го въвличаше. Целта ти бе една: да заблудиш целокупното създание Мое, да приемаш в жертва поклони, дори и чoвешки – деца в жертвоприношение. Тъй в делата ти зли се включват всички измами твои като Сянка на Същини новозаветни под едно название ”лъжепророк” с лъжеучител – предвещатели зли, вражари твои. Над теб падна отговорността, враже лукави, че ти ги води с лъжедуха си лукави.
nkf написа:
И като триеш, какво? - Ще промениш факта, че лъжеш и си двулична?

цитирай
7. blagovesteliseev - Всички ли църква са във Вавилон
09.12.2020 11:18
Дори и православната?
elizabethborislavova написа:
През всички години от Адам досега сатана е полагал усилия да завладея църквата, която представлява Бога на земята и осъществява връзката между небето и земята. Още в Битие е описано как исполините - падналите дяволи - влизаха при човешките дъщери - църквите и объркваха вярата, която се проповядваше. Днес Вавилон е църквата на сатана, в която влизат всички, подчертавам всички религиозни общества и групи по целия свят. Не само християнски. За жалост и протеставтството вече е във Вавилон и има само един малък, истински остатък.

цитирай
8. elizabethborislavova - Д, и тя. Особено.
09.12.2020 21:56
nkf написа:
blagovesteliseev написа:
Дори и православната?
elizabethborislavova написа:
През всички години от Адам досега сатана е полагал усилия да завладея църквата, която представлява Бога на земята и осъществява връзката между небето и земята. Още в Битие е описано как исполините - падналите дяволи - влизаха при човешките дъщери - църквите и объркваха вярата, която се проповядваше. Днес Вавилон е църквата на сатана, в която влизат всички, подчертавам всички религиозни общества и групи по целия свят. Не само християнски. За жалост и протеставтството вече е във Вавилон и има само един малък, истински остатък.

Не, някои са в циганските махали, където им е мястото.

цитирай
9. elizabethborislavova - Благодаря!
09.12.2020 21:58
Матей 5:11
Блажени сте, когато ви хулят и ви гонят, и говорят против вас лъжливо, всякакво зло заради Мене;
nkf написа:
Бориславова, защо си такава лицемерка и лъжкиня?

цитирай
10. nkf - Матей 5:11 Блажени сте, когато ви ...
10.12.2020 00:06
elizabethborislavova написа:
Матей 5:11
Блажени сте, когато ви хулят и ви гонят, и говорят против вас лъжливо, всякакво зло заради Мене;
nkf написа:
Бориславова, защо си такава лицемерка и лъжкиня?


Успокоявай се; но това не променя факта, че си лъжкиня и лицемерка.
цитирай
11. elizabethborislavova - Лъжец и лицемер е бащата на лъжата сатана
12.12.2020 18:40
Искам да ти обърна внимание на този откъс:
Свидетелите вселенни свидетелстват истините, единни с наблюдателите всемирни, потвърждават делата ти зли. А планета Земя е арена бойна, която стене и диша твоите дела. Рим, блудница Вавилон духовен, осъдена навек си ти, че си коронясала чрез човек Сатана, врага на всяко добро дяло законно, гонител на живота земен и вечен, духовен, запомни това! Вавилон – Рим – Ватикана с трон и трикатна корона, под кото се крие чрез човек сам Сатана. А свидетели небесни са цяла Вселена, Всемир и земни, целият Новозаветен век в Откровение свидетелства истинни от святия Божи човек Йоана.

Днес, ний, Съдът велик, потвърдихме блудническия католически лик чрез религията ти. А делата ти на нечестие от кърви и петна на невинни светии и деца са обагрили мантията твоя. Р
Разбираш ли за какво става дума? Питам те дали разбираш, а не дали вярваш, защото не на всеки е дадено и не всеки е записан в книгата на делата. Ако не разбираш, макар и да не вярваш мога да го обясня?
цитирай
12. nkf - Значи, без съмнение, следовате...
13.12.2020 00:18
Значи, без съмнение, следователно, ти си дъщеря на дявола. Аз съм наясно, че вие сте зло - отвратително лицемерно, лъжливо зло, въпреки че сте нагли до безобразие и се представяте за точно обратното, НО - вярно е, именно дяволът е ваш баща. Хубаво е, че все пак си признаваш това. :) Иначе, факт е, че си и лъжкиня и лицемерка.
цитирай
13. blagovesteliseev - Попитах дали и православната църква е във Вавилон?
14.12.2020 14:45
а че е във Вавилон значи ли, че не Бог а дяволът я ръководи?
цитирай
14. nkf - а че е във Вавилон значи ли, че не Бог а ...
15.12.2020 00:11
blagovesteliseev написа:
а че е във Вавилон значи ли, че не Бог а дяволът я ръководи?

Къде е гръкославната църква, не е моя работа, а и въобще не ме интересува. :)
цитирай
15. elizabethborislavova - Не си ли номинален християнин, хитрянин, както се определяш
15.12.2020 22:57
nkf написа:
blagovesteliseev написа:
а че е във Вавилон значи ли, че не Бог а дяволът я ръководи?

Къде е гръкославната църква, не е моя работа, а и въобще не ме интересува. :)

цитирай
16. elizabethborislavova - Ето, значи си номинален християнин, както ти писах.
23.12.2020 14:11
И твоята религиозна група е част от Вавилон. и ти си в него. Така че не може да казваш, че по абсолютно никакъв начин не си свързан с вавилонската религия. А дори и да си атеист пак си във Вавилон. Сатана се представя в три образа - атеизъм, беззаконие и хула.
цитирай
17. nkf - Не, няма номинални хитрияни: някой ...
24.12.2020 17:04
Не, няма номинални хитрияни: някой е или хитриянин, или не е, средно положение НЯМА! Ако има номинални хитрияни, то по същата логика, хората в миналото, преди да бъдат покръстени от държавата, са останали номинални езичници. Аз, освен това, за сетен път ти казвам, че нямам религия; още по-малко пък съм религиозен в смисъла, по който вие, хитрияните и другите евреи, разбирате религиозността и религията. Твоите представи, хитриянските представи са си ваши, не мои - и няма как да ми вмениш тяхната валидност - за мен са невалидни и нямат никакво значение. Аз гледам на света по друг начин. Вашите неща са пълна измислица, безумие и глупост; суеверия. Апропо, така нямам и религиозна група! Сатаната е литературен образ, който има своето значение в древните съдилища на юдея. Сатана значи противник, обвинител и това е било лицето, което в съдебните заседания някога е поддържало обвинението срещу подсъдимия; това прокурор. Така, че не ми обяснявай неща, които очевидно не разбираш.
цитирай
18. elizabethborislavova - Обясни как ти гледаш на света
26.12.2020 14:15
Защото от всичко написано излиза, че не вярваш в Бъг, в ангели, в духовен живот и в чувства. Затова логично е да няма надежда за такива като теб. Но интеесно как виждаш нещата, след смъртта?
цитирай
19. nkf - Твоята логика е сама по себе си аб...
26.12.2020 17:48
Твоята логика е сама по себе си абсурдна, така че не изтъквай каквато и да е логика. Със сигурност не ти е интересно как аз гледам на света, а просто търсиш начин да започнеш поредното "поливане" с хитриянска помия. Не ми се влиза в ситуация, в която някаква си лицемерна лъжкиня ще хвърля пасажи от идиотската библия или от още по-идиотските брътвежи на някаква психично болна жена, з ада ме опровергава или дори-наставлява. хех Освен това, ти не си в състояние да разбираш какво ти с еказва; не можеш да го осмислиш; не можеш да разсъждаваш; нямаш никаква познавателна и културна база. Така че- няма какво да ти обяснявам. Хитриянството пасва точно на най-долните от долните.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 644890
Постинги: 912
Коментари: 1022
Гласове: 2559
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031