Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2020 18:07 - Белег на опрощение и освещение на човек
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 2343 Коментари: 25 Гласове:
3

Последна промяна: 10.09.2020 14:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Що е белег на опрощение и освещение на човек?

 

image

Нека ясно разберем, че белегът на опрощение като Божие явление не са покрива с дялото на освещение в човека! Като начално духовно явление в човека се явява опрощение, последвало след покаяние с вяра в кръвта на Агнеца пасхален – Господа Исуса Христа, при което се получава реален отговор от Небе чрез залога на духа Свети, идващ след опрощение, минава през сърдечния олтар като очистител чрез Христовата кръв (в реално изпълнение на олтарно очистение) в скинията неръкотворна на човешкото тяло. И като уверение за покаялия се грешник (също за неповярвалия), му се дава белегът на опрощение като свидетелство за духовно обрезание незнайния език в устата на човека, повярвал в кръвта жертвена на Христа! Този процес на действие на Святия Изкупител не е освещение, а е реално опрощение и очистение на скинията неръкотворна – олтара сърдечен на опростения, обърнат към Христа грешник. Той поднася с вяра сърцето си за олтар на Христа, а Христа го посещава чрез Духа Святи.

Едва след обръщение, искрено покаяние и очистение на сърдечния неръкотворен храм с кръвта на Господа Исуса Христа, грешникът навлиза с помощта на Духа Святи в освещение духовно Римл.7:14. Защото знаем, че Законът е духовен и ние сме под Духовния закон!

”Сега прочее, няма никакво осъждение на тия, които са в Христа Исуса, които ходят не по плът, а по дух“ – Римл.8:1. И така само онези, които минават през духовного новорождение чрез вода и дух, след обръщение те могат да навлязат в освещение, подкрепяни от Дух Святи.

Но един грешник, който продължава да тъпче кръвта на Господа Исуса Христа, омаловажава я като цена на изкупление, не може да се облече в мантията на освещението духовно! С дух на озлобление той потъпква могъщата действаща Сила на новорождение – кръвта на Христа като очистител на сърдечния олтар! Понеже това, което бе невъзможно за Закона поради това, че бе отслабнал чрез плътта, Бог го извърши, като изпрати Сина Си в плът подобно на греховната плът, за да се изпълнят изискванията на Духовния закон в нас, които ходим не по плът, но по дух!

Не може едно нереално обърнато в новорождение сърце да навлезе в освещение, а приема само осъждение на непокаян грешник! Такива човеци са облечени по форма в благочестие, гробници варосани, а отвътре пълни с мъртвешки кости! Изпълнени със злъч, хула и клевета спрямо Божията свята Истина! Облечени в мантията на съдии, надменно реват, както реве бичът на хулата, които държат, заглушават зова на Истината свята като съвет, даден чрез Словото, което ги осъжда. Те не знаят, че освещението е плод на смирение чрез Дух Святи! Но не е дадено на човека да мери Неговата святост, нито да се рови в Неговата тайна на действие за постигане целта – спасение, защото нередното за човека е редно за Бога! Истина е, че освещението на човека е свят подвиг с много голяма цена за притежателя, обърнат към Христа, новороден, богат на искреност и смирение! О, нека поревнуваме и подирим духовното освещение с искрени сърца! да разумеем правилно духовното освещение, да се пазим от чувство на озлобление и съдийство със страх от изобличение.

Нека духовно погледнем на Библейската истина и оставим своето гордо ”Аз”, да съблечем мантията на горди съдии, които надменно реват и камшика на хулата държат спрямо Божията промисъл, и искат да заглушат святото освещение чрез Дух на изпълнение на живия Бог, Който чрез Святия Дух Божий говори в Словото и пророците!

Освещението е плод на смирение, дяло на Духа Свети в новообърнатото сърдечно духовно служение! То не се заменя с ярост и злоба на непокаялия се човек, презрял кръвта Христова като цена на изкупление. Тая бляскава зора, злато пречистено (огън ), горнилото на изпитните, освещение, е свело в смирение човешката душа като бляскаво украшение и не ще го опетнят себелюбиви мнения на горди хулители като съдии и учители, държащи бича на хулата и беззаконието. Такива дирят само първенство сред народа Божий – Божиите стада! Те не разбират, не желаят да разберат що е покаяние и новорождение, духовно обръщение и освещение за един грешник пред Небето.

”Покаянието е гроб, новорождението е възкресение от греховния живот след опрощение и оправдание чрез вяра в кръвта на Христа! Тез, що преминат през тия съдби, ще бъдат Мой род, за да се прослави чрез техния живот Бог! Да – казва ви само Словото Мое – кои са поканени на сватбената вечеря, и кои са удостоените – не ли хромите и куците от пътища и кръстопътища? Да – казва ви сам Дух Святи – тез, що се смиряват и чуват Гласа и се сплотяват единни на вечерята около Светлината! Те ще водят борбата с непокорността, с хулителите на премъдростта Моя, чрез която Бог благославя в избавления. Те ще изведат Божия род от мерзостни басни на хулителите вси, що хулят дялото на духа Свети и казват без страх от греха, че е от Сатана и отричат събота свята – четвърта заповед от Закона на Отца! И казват те: ”Съботата е под нашите нозе – на кръвта Христа я прикова, ний сме свободни от Закона!“ О, да, беззаконници сте вие, наистина не ви познавам вас, що вършихте беззаконие! Махнете се от Мен!

А ето, горди и надменни, книжници и фарисеи, що ровят из Словото Мое, изопачават и казват: ”Първо Коринт. 14-та гл. не съществува, о, ний сме мъдри, разнасяме светлина, учение на плътта и сме от общества! Марка -16:17 е лъжа, ние сме святостта. Езикът е от Сатана – те Петдесятните са прости, ний сме мъдри. Пазете се от тях!”

И що? Реват взаимно надменно те, но чуй що казва Словото Мое в Първо послание към Коринтяните, 1-ва гл., от 27-ми до 29- и стих: ”Бог избра глупавите неща на света, за да посрами мъдрите! Също, избра Бог немощните на света, за да посрами силните. Още долните и презрените неща избра Бог на света и ония, които ги няма, за да унищожи ония, които ги има, за да не се похвали ни една тмар пред Бога”. Да, реват избълваните. Саул е отхвърлен, а Давид – помазан! И още по-жестоко ще зареват, след като разберат, че отхвърлена е тяхната мъдрост! Да, зли и неверни раби, подкрепяхте непокорниците вси, злорадстват те сега, че ще унищожат Божията Светлина! Те търсят своята хвала, съскат кат ехидни настрана доволни, че бият верните Божии слуги, които чакат вярно Господаря си, сплетени в единство на вяра, заповед и любовта в корена Христа и черпят сокове на благословение, за да издържат в жестоката борба. А вам, непокорници, триж горко ви от Отца, ще получите вие заплатата своя, заплата на непокорността – заплата на греха!

Но ти, верни Мой остатъче, знай и бори се, както се бори Давид със Саул! С тебе е Христа и води те чрез Духа Света! Над теб стои благословеното помазание на Отца, излято чрез Глас от Небеса! Благоволявам в твоите дела! Благословен си ти в Моята ръка! Върви и крий се в канари, докато Саул вилнее на Земи чрез непокорните вси. И знай ти сега, докато си онеправдан на Земя, над теб е помазанието на Дух Света! Докато непокорните хулят настрана, те отслабват, а ти крепнеш в благословенията вси. И ще мине време и ще те въведа в дома Господен, ще те увенчая с Правдата Моя! Ето безмълвно води борба! Не благоволявам над Саулови слуги – Лаодикия избълвана от устата на Верния Свидетел

Бори се, остатъче Мой Давиде, за Правдата Моя! Над теб е благоволението Мое Божие, върви напред през бури и беди, сплотен с Христа, единен бъди в Моята светлина! Вей високо Знамето на правда и святост! Амин!

Докато вилнее непокорността, ти смирявай се сред Канара. Иде ден на победата Моя. Ще пребъде Тронът Давидов завсегда!

Аз съм Утринната звезда и по примера Давидов от Юдино коляно, Вождът на остатъка – Израил ще в»ши волята Божия и вее Знамето на правда, святост и вярност в Истината Моя – заповеди Мои и на Отца! Чрез вяра в Христа благословен си ти на ранина!

Ороси те, остатъче, Късната Роса и те огря ярката Светлина на Откровение 18-та глава. Тъй казва ти сам Христа, благословен си ти от Отца и те водя за ръка!”

Амин! 13.10.1952 г.




Гласувай:
5



1. elizabethborislavova - Приятно съм изненадана от теб
10.09.2020 10:45
Остава да знаеш и кой е този да Винчи.
В публикацията се говори за големи работи - за освещение. Чувал ли си за опрощение и освещение. Практическото разграничаване на двете е от голямо значение.
Ти например опростен ли си и осветен ли си?
цитирай
2. dobrodan - Първо, пише се да Винчи, а не както си го изтипосала.
10.09.2020 11:59
Осветен съм от електрожен веднъж за по-дълго и сега ми се връща.
Усложнен съм, опростени са само попадиите, като им измерят колко са им дълбоки греховете.
Между двете неща няма прилика, тя разлика ще ми търси.....
Впрочем........знам неща, които не подозираш, че съществуват и съм забравил повече, отколкото някога ще научиш.
Големи работи - колко да са големи? 55 см или отгоре, че си грейнала като тиква по Хелоуин?
цитирай
3. elizabethborislavova - Наистина е приятно да се общува с интелигентни и осветени хора
10.09.2020 14:46
Ще поправя Да винчи с да Винчи, благодаря за бележката.
Аз отдавна подозирам, че си осветен и ето, че се потвърди. Макар и с електрожен ти си осветен.
В този откъс от Съдебната светлина, късният дъжд, даден в България като скрита манна в периода 1947 - 1982 г. Бог обяснява тайната на механизма на освещението:
"Едва след обръщение, искрено покаяние и очистение на сърдечния неръкотворен храм с кръвта на Господа Исуса Христа, грешникът навлиза с помощта на Духа Святи в освещение духовно Римл.7:14. Защото знаем, че Законът е духовен и ние сме под Духовния закон!"
Ти си осветен с електрожен, а това е духовно освещение. Първо е вяра, покаяние, призоваване на кръвта на Господа Исуса Христа за очистване на сърдечия олтар, защото сърцето е олтар. Едва после следва духовното освещение.
цитирай
4. dobrodan - Както виждам, се каниш да ме къпеш в кръв? Била тя и Христовата?
10.09.2020 15:16
Интересни вуду ритуали си имате в тая църква...
Нищо духовно нямаше в електрожена :):):):):). Може да съм се осветил по време на някое чеверме, или на казан за ракия :):):):):).
Сърдечен олтар са имали маите. Режеш, вадиш....при някои племена са изяждали жив пожертвания, че да му почитат костите. Исата обувките им да лъска с дръгливия си кръст и трънен венец.
Мисля, че ще бъде подходящо за вас да се татуирате с дърворезачки. Ще говорите чужди езици с години наред после.
Ако искаш, можеш да идеш да се осветиш до някой светофар нощем. Свети, мига.....силата божия излиза от него.
цитирай
5. elizabethborislavova - Да, Христовата кръв е пролята за това - тя е скъпоценна. Само Христовата кръв чисти грях.
10.09.2020 21:51
Представяш ли си? Имаш черен грях, миеш с червена кръв и става бяло? Как така става? Без Христовата кръв не може нито едно сърце да се очисти и да стане олтар.
В стария завет и днес в мухамеданството продължават да правят олтари от ламарина, на която слагат да се пече някое животно.
А истинският олтар е човешко сърце, в която е влязла христовата кръв и го е умила.
След това при покаяние идва белега небесен ангелски език. Това е уникална дарба - изведнъж човек започва да говори на езика на ангелите.
Но това с електрожена е уникално освещение. Преди колко време се освети?
цитирай
6. dobrodan - Госпожа, далтонизмът при жените е изключително рядко явление,
11.09.2020 10:26
можеш да влезеш в учебниците. Елементарна оптична физика ще ти даде бяло от смесването на син, червен и зелен цвят. Черното е отсъствие на всякакъв цвят.
Сега с кръвопреливане ли се захвана :):):):):)?
Христос отде разполага с цял океан собствена кръв?????? Вампир или фабрика??????
Що не го оставите да си умре човека спокойно, ами му точите кръвта за щяло и нещяло??????
Не прави с електрожена като мене, няма да станеш светица по тоя начин. Виж, на попа спокойно можеш да препоръчаш такъв трик. После ще ядеш доста бой, но той ще е осветен :):):)! И ще му спасиш душата на облака :):):)!
цитирай
7. elizabethborislavova - Да, точно - червената кръв прави черния грях бял
11.09.2020 22:14
1 Петрово 1:2
избрани по предузнанието на Бога Отца, чрез освещението на Духа, за да сте послушни и да бъдете поръсени с кръвта Исус Христова; благодат и мир да ви се умножи.
1 Йоаново 1:7
Но ако ходим в светлината, както е Той в светлината, имаме общение един с друг, и кръвта на Сина Му Исуса [Христа] ни очиства от всеки грях.
цитирай
8. dobrodan - "Подземен свят" гледа ли го?
13.09.2020 07:44
Или "Заразно зло"?
Изтъркана тема.
Пуснете на попа малко кръвчица така, да се почувства като Христос... Ма няма да я ближете, че знае ли се от какво точно ще излезе болен.......
Гледай сега. Това да ям тялото христово и да пия кръвта христова е абсолютно гнусен и прастар ритуал. Хората са ядяли други хора откак има хора.
Вземете да попрестанете, а?
За тебе от тялото христово коя точно част оставиха ? :):):)
Правите същото, което правят пиявиците и комарите. Значи сте умни колкото тях :).
цитирай
9. elizabethborislavova - Тогава би ли обяснил механизма на опрощаване на греховете
13.09.2020 09:29
Например твоите грехове как могат да бъдат опростени? Имаш ли друг механизъм?
цитирай
10. dobrodan - И какви точно са ми греховете, как смяташ?
13.09.2020 11:23
Изброй няколко, пред кого са, в какво се състоят, да видим?
цитирай
11. elizabethborislavova - Ти си знаеш, грях е нарушението на десетте Божи заповеди
13.09.2020 11:36
Грях е и хулата срещу Святия Дух. Атеизма например и нарушение на първата и втората заповед. Ето ти грях. От разговора ни това мога да ти кажа - в грях си порази атеизма и хулата. А хулата е смъртен грях.
Също и онанирането ти е грях, макар и несмъртен. Той се свързва с прелюбодейството.
цитирай
12. elizabethborislavova - Благодаря за интереса
13.09.2020 19:10
Аз съм от тези:
Йоана 4:23 се казва: Но иде час, и сега е, когато истинските поклонници ще се покланят на Отца с дух и истина; защото такива иска Отец да бъдат поклонниците Му. 4:24 Бог е дух; и ония, които Му се покланят, с дух и истина трябва да се покланят.
Ще се радвам да коментираме това.

kaliban3 написа:
elizabethborislavova написа:
Бъди възпитан и коментирай по темата.
Чети коментарите след публикациите и ще видиш за какво става дума. Не ставай негов авер, а търси покаанието и мира. Отмахни от себе си агресията и простащината и търси Божия мир.
kaliban3 написа:
Жалко. Толкова млада и вече опростена и осветена!


Ти от коя деноминация си,?

цитирай
13. kaliban3 - Ясно. Ти си от кръщаваните с дух, не с ...
14.09.2020 07:27
Ясно. Ти си от кръщаваните с дух, не с вода.
цитирай
14. elizabethborislavova - Не, кръщаването с вода е задължително.
14.09.2020 09:06
После е кръщението със Святия дух.7дд678
kaliban3 написа:
Ясно. Ти си от кръщаваните с дух, не с вода.

цитирай
15. dobrodan - Аз кръщавам с нефритения стълб.
14.09.2020 16:48
Обаче кръщаваната трябва да няма язви :). После попът може да поеме малко от мирото със собствения си език, да говори на ангелски по-лесно.
цитирай
16. elizabethborislavova - Ехаа, много езотерично звучи
15.09.2020 09:58
Да не си египетски жрец?
цитирай
17. dobrodan - За може би двадесети път ти обяснявам,
15.09.2020 19:26
че не вярвам в никой и никакъв бог. Гинко Билоба му е майката, по едно на ден. От по-малката доза, може да бъде опасно дори и за 28-годишни божии невести, ако прекалиш.
цитирай
18. elizabethborislavova - И аз десетки пъти обясних, че атеизмът не е безобидно нещо
15.09.2020 19:41
То е заставане на страната на дявола. В духовната борба няма средно положение. Атеистите са на страната на злото, против Бога. Не си мисли, че си просто така, настрани.
Но кажи за Нефертити и нефритения ти стълб.
цитирай
19. dobrodan - "Нефритен стълб" китайците наричат еректиралия мъжки пенис
15.09.2020 23:25
, а Нефертити според възстановката не ми изглежда дотам красива.
Така. Значи атеистите са на страната на дявола, така ли?
Преди пет дена запитах един друг клетник - мнооооого набооооожен - в блога следното.
Понеже се прави на "натакован гургул", ще ти цитирам въпроса си.

10.09 12:45 - Имам един въпрос, "сервитьоре божи",
нали ролята на Сатаната е на оня свят да прибира злите и лошите при себе си и да ги измъчва вечно?
Следователно........Сатана е добър.......
Бог ги е осъдил на ВЕЧНИ МЪКИ и огън долу в ада при Сатаната.........Бог тогава......добър ли е?
Цялата ви света книга не струва и хартията, върху която е напечатана, ако не ми дадеш публичен отговор на тоя въпрос.
Чакам.

Ти, като една така по-гъста с господя, можеш ли да отговориш на тоя ми въпрос, защото спецът по библията мълчи, сякаш е глътнал жива жаба?
И моля, усукваници в стила "ама идва съдния ден", "божия дъжд се е излял" и "България от бога избрана" да ми ги спестиш.
Имаш зададен конкретен въпрос и чакам отговор точно на него!
цитирай
20. elizabethborislavova - Разбира се, че мога да ти помогна
16.09.2020 09:29
Въпросът, който те мъчи, като последовател на дявола, тоест атеист е:
"нали ролята на Сатаната е на оня свят да прибира злите и лошите при себе си и да ги измъчва вечно?
Следователно........Сатана е добър.......
Бог ги е осъдил на ВЕЧНИ МЪКИ и огън долу в ада при Сатаната.........Бог тогава......добър ли е?"

Тотално си се объркал. Представите ти за живота и смъртта, за смисъла на живота, за това какво става след смъртта са тотално пограшни и затова и въпросите, които те мъчат са такива. Да започнем.
"Ролята на сатана на оня свят" - ОТГОВОР: НЯМА ОНЯ СВЯТ И ОТТУК МИСЛИТЕ ТИ СА ТОТАЛНО ОБЪРКАНИ. ИМА ПЛАНЕТА ЗЕМЯ, НА КОЯТО ЕДИНСТВЕНО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА ИМА ГРЯХ, СМЪРТ И ЖИВОТ В МАТЕРИЯ И ТЛЕНИЕ. ВИЖ КОЛКО МЕСЕЦИ ОТДЕЛИХ ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ, А ТИ СИ НА НИВОТО НА ТЕКЕЗЕСАРСКИ АКТИВИСТ. ТА ЗНАЧИ НЯМЯ ОНЯ СВЯТ. В МОМЕНТА ОНЯ СВЯТ СЕ НАРИЧА НЕБЕ ИЛИ РАЙ И НИЕ НЕ СМЕ ЧАСТ ОТ НЕГО. САТАНА Е ИЗГОНЕН ОТ ТАМ И НЕ ПРИСЪСТВА В ОНЗИ СВЯТ. ТОЙ Е САМО ТУК НА НАШАТА ПЛАНЕТА ЗЕМЯ. ЗАТОВА БИБЛИЯТА КАЗВА ЗА ДНЕШНОТО ВРЕМЕ - ГОРКО ТИ ЗЕМЛЬО.
ЗНАЧИ НЯМА ОНЗИ СВЯТ.
ВТОРО САТАНА НЕ Е ТАМ.
ТРЕТО ТЪЙ КАТО НЕ Е ТАМ НЕ МУ Е ОТРЕДЕНА НИКАКВА РОЛЯ.
ЧЕТВЪРТО НЕ ПРИБИРА НИКАКВИ ДУШИ НА ЗЛИ. КОЙ Е ЗЪЛ СЕ РАЗБИРА ЕДВА НАКРАЯ ПО ВРЕМЕТО НА СЪДА И ТЕЗИ ЛОШИТЕ НЕ ВЪЗКРЪСВАТ.
СЛЕД 1000 ГОДИШНОТО ЦААРСТВО САТАНА И ВСИЧКИ ЛОШИ СЕ УНИЩОЖАВАТ.
ЗАТОВА И ИЗВОДЪТ ТИ Е ПОГРЕШЕЕН - САТАНА Е ЛОШ.
цитирай
21. dobrodan - АМ КЪДЕ Е ОБЛАКЪТ, СТРИНО??????
16.09.2020 11:13
НА КОЕ НЕБЕ, НА ГРЕШНОТО ЗЕМНО ЛИ?
ЗНАЧИ АД НЯМА, АМИ ЩО РЕШИ, ЧЕ ИМА РАЙ????
КОГА СТИГНЕШ НА МОЕТО НИВО ПЪРВИЯ ЕТАЖ, АЗ ЛИЧНО ЩЕ ТЕ ПОЗДРАВЯ!
КОЙ Е САТАНАТА НА ЗЕМЯТА? ЕГН, АДРЕС, ТЕЛЕФОН?
КЪДЕ ТИ Е ЖИВИЯТ БОГ? У ВАС НА ТЕРАСАТА ЛИ? ДАЙ ДА ГО ВИДИМ?
ПОВТАРЯМ: КЪДЕ Е ОБЛАКА ВИ? В ОСМОТО ИЗМЕРЕНИЕ, НАЛИ?
НЕ СЕ ПРАВИ НА ЛУДА!!!!!!! АД НЯМАТ САМО ЕВРЕИТЕ!!!!!!!!!
АМ БАРЕМ ЧИСТИЛИЩЕТО ВИ КЪДЕ Е?
НЕ ОТГОВОРИ НА НИТО ЕДИН ОТ ВЪПРОСИТЕ?
БОГ ИЗОСТАВЯ ГРЕШНИЦИТЕ В ЗЕМНИЯ АД, БОГ ДОБЪР И ВСЕМИЛОСТИВ ЛИ Е?
ЧАКАМ?
цитирай
22. elizabethborislavova - Обясних ти пределно ясно
16.09.2020 11:16
Искаше отговор - дадох ти го. Ако нещо не ти е ясно питай. Отговорих ит на всички въпроси.
На разположение съм ако имаш други неясни теми. Формулирай въпросите си ясно и логично и ще ги обсъждаме колкото трябва.
цитирай
23. dobrodan - Ясен и логичен въпрос:
16.09.2020 16:11
ти скоро на лекар ходила ли си?
Втори въпрос: като пишеш за библия, ти библияТА чела ли си?
Трети въпрос: наистина ли смяташ, че казваш истината или става дума пак за едни пари?
Четвърти въпрос: защо смяташ, че всеки на света е луд, а само ти не си?
Пети въпрос: поне средно образование имаш ли?
Шести въпрос: някога ще се научиш ли да отговаряш на това, което те питат?
цитирай
24. elizabethborislavova - Досега не е имало въпрос, на която не си получил отговор, затова не бъди агресивен. Казах ти как да намаляваш напрежението
16.09.2020 17:35
ти скоро на лекар ходила ли си? ДА, ВЧЕРА

Втори въпрос: като пишеш за библия, ти библияТА чела ли си? ДА, ЧЕЛА СЪМ Я И НЕПРЕКЪСНАТО ЧЕТА. НО КАКТО ЗНАЕШ ТЯ Е ЖИВА. НЕ ВСЕКИ, КОЙТО ЧЕТЕ РАЗБИРА. НЕ НА ВСЕКИ Е ДАДЕНО. НЕ ВСЕКИ Е ЗАПИСАН В КНИГАТА НА ЖИВОТА.

Трети въпрос: наистина ли смяташ, че казваш истината или става дума пак за едни пари?

ДА, СПОКОЙТО ПРИЕМИ НАПИСАНОТО В БЛОГА МИ КАТО 100000000% ЧИСТО БОЖИЕ СЛОВО, ЧИСТА ИСТИНА. ТО ИДВА ДИРЕКТНО ОТ НЕБЕТО. КЪДЕ Е ПИСАНО В БИБЛИЯТА ЗА НЕГО ПИШЕ В НАЧАЛОТО НА БЛОГА МИ. ПОВТОРЯМ - НИЩО ОТ ПУБЛИКУВАНОТО ОТ МЕН НЕ Е ПИСАНО ОТ МЕН. АЗ БЛАГОВЕСТВАМ БЛАГОВЕСТИЕТО НА ЦАРСТВОТО. В БИБЛИЯТА ПИШЕ, ЧЕ ПРЕДИ ВЪЗКРЕСЕНИЕТО ТОВА БЛАГОВЕСТИЕ ЩЕ СЕ РАЗНЕСЕ ПО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ.

Четвърти въпрос: защо смяташ, че всеки на света е луд, а само ти не си?
НЕ, НЕ СМЯТАМ ВСИЧКИ НА СВЕТА ЗА ЛУДИ. СТАВА ДУМА ЗА ДРУГО. САМО В БЪЛГАРИЯ В ПЕРИОДА 1947 - 1982 Г. Е ДАДЕН КЪСНИЯТ ДЪЖД. СЛЕД ОЩЕ 35 ГОДИНИ ИДВА ВРЕМЕТО НА РАЗНАСЯНЕТО НА ТАЗИ СВЕТЛИНА ПО СВЕТА. В ТОЗИ СМИСЪЛ В МОМЕНТА СМЕ МАЛЦИНА, КОИТО СМЕ НА ТАЗИ НИВА. НО В СЪДЕБНОТО ВРЕМЕ БОГ РАБОТИ ПО ДРУГ НАЧИН, А НЕ ПО НАЧИНА, ПО КОЙТО СИ СВИКНАЛ ДОСЕГА.

Пети въпрос: поне средно образование имаш ли?
ИМАМ ДОСТА НАД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ.

Шести въпрос: някога ще се научиш ли да отговаряш на това, което те питат?
ДОСЕГА НЕ Е ИМАЛО ВЪПРОС, КОЙТО ТЕ Е ВЪЛНУВАЛ И ДА НЕ ТИ Е ОТГОВОРЕНО. ЗАТОВА МИ СЕ ИЗВИДИ ЗА АГРЕСИВНИЯ ТОН. ЗНАЕШ КАК ДА ОТНЕМАШ НАПРЕЖЕНИЕТО ЧРЕЗ НЕФРИТЕНИЯ СИ ЖЕЗЪЛ.
цитирай
25. elizabethborislavova - Има хора, които не са записани в книгата на живота
16.09.2020 22:34
Не на всеки е дадено. Ще бъдеш добре, ако правиш като мен. Повярвай, обичай родината си и се присъедини към мисията, която имаме. АЗ мисля, че всъщност доста неща научи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 644903
Постинги: 912
Коментари: 1024
Гласове: 2559
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031