Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2020 17:00 - Същинският ред на събитията
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 578 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 05.04.2020 17:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Трябва да сме наясно с няколко важни неща за да знаем какво да искаме от Бога и какво да очакваме от Него. Ще ги номерирам:
1. Великият небесен съд е минал. От това следва:
1.1. Че сатана е осъден и свален заедно с милиардите си подчинени на него паднали ангели, на земята. По този повод Бог казва: Откровение 12:12 Затова, веселете се, небеса и вие, които живеете в тях. Но горко на вас, земьо и море, защото дяволът слезе у вас много разярен, понеже знае, че му остава малко време. Представете си милиарди паднали дяволи около нас, които могат да творят само зло - духовно и физически.
1.2. Исус Христос е оправдан и застава в царския си чин. Откровение 17:14 те ще воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете; тоже и ония, които са с Него, ще победят, които са звани, избрани и верни. ОТ това следват тежки последствия.
1.3. Понеже Исус вече не е Ходатай, а Съдебната вест е ходатай ситуацията е доста променена, а именно че грехът по-бързо се наказва. Нямаме ходатай на небето, а Съдебната вест е ходатай.
1.4. Пускат се язвите. 1 И чух из храма силен глас, който казваше на седемте ангела: Идете та излейте на земята седемте чаши на Божия гняв. 2 И първият отиде та изля чашата си на земята; и появи се лоша и люта рана на ония човеци, които носеха белега на звяра и които се покланяха на неговия образ. Язвите са различни от досегашните бедствия по земята, преди Съда, както по мащаб, така и по последствия.
1.5. Възкресението е много близо.

2. Живеем в краткия промеждутък между приключилия Небесен Съд и възкресението. В него основни са две неща:
2.1. Язвите, за които вече писах. Ето какво казва Бог за една от тях:  Първата язва се явява проказата и венерическите болести, които обхващат мащабни владения над Земята. Туберкулозата и ракът също се включват в тези язви! Но след тях, дори предшестващи, са: наркомания и тютюнопушене, които ще завладеят особено младото поколение!
2.2. Разнасянето на съдебната вест

3. Съдебната вест, наричана още Скрита манна, Късен дъжд, Сватбена вечеря, Светлината, Огъня от олтаря е свалена на земята на български език. Най-важната задача е разнасянето на тази вест. Ако някой иска да направи нещо добро то на първо място е да се ангажира с разнасянето на благата съдебна вест, наричана благовестието на Царството. Казва така: Матей 24:14 И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по цялата вселена за свидетелство на всичките народи; и тогава ще дойде свършекът.

4. Бог оттегля присъствието си от църквите. Казва ни така: Матей 18:20 Защото, гдето двама или трима са събрани в Мое име, там съм и Аз посред тях Това значи че сме в максимално тежко време на максимално изпитание и трябва да търсим Бога, както никога досега. Само че не в църквите, чрез посредници, а директно. За това е писано още в Битие. В седмия църковен период, днес се случва грандиозно събитие: Битие 8:12 След това той почака още седем дни, и изпрати гълъба; но той не се върна вече при него. Това значи, че Святият Дух е извън църквите и чува всяка молитва. Търсете го, молете се, пряко, лично директно със съзнанието, че язвите са пуснати и няма да спрат и че Надеждата ни е жива, възкресението наближава, а Бог чува, както никога досега!Гласувай:
5
11. elizabethborislavova - ето същото от друг ъгъл
06.08.2020 21:15
Ето каква е последователността:
- Започва седмия Лаодикийски период - Откровение 3 глава. Покана към Лаодикия, адвентни и петдесятни да се яват в единство на Дух и закон и да се подготвят за сватба - Съдът
- Започва Съдът - Откровение 4 глава
- Отварят се книгите на делата - Откровение 5
- Осъжда се сатана и неговите последователи
- Оправдава се Исус и Неговите последователи
- Решават се съдбите на умрелите по времето на Съда и на живито по това време
- Пускане на язвите
- Разнасяне на Съдебната светлина - Откровение 18:1 1 След това видях друг ангел, който слизаше от небето, имайки голяма власт; и земята се просвети от неговата слава.
- Възкресение - Откровение 20 - 21
Съдът е приключил и неговите решения са свалени като огън от олтаря в България - Откровение 8:5, в което се казва: И ангелът взе кадилницата, напълни я с ОГЪН ОТ ОЛТАРЯ и хвърли огъня на земята; и настанаха гръмове и гласове, светкавици и трус.
През 1982 г. е престанало даването на Съдебната светлина.
Ние сме най-щастливите хора на света, защото Бог е избрал България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 64855
Постинги: 195
Коментари: 688
Гласове: 810
Архив
Календар
«  Март, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031