Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2020 15:15 - Блудницата Вавилон
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 205 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 08.07.2020 14:14


 Коя е блудницата Вавилон?
"Словото в Откровение 17-та глава ясно говори за блудницата Вавилон. Но никой никога не е дал точни обяснения за нея. Блудницата Вавилон има своята древна сянка - града Вавилон, сред него е и кулата Вавилонска, която е срината преди още да бъде готова. Но най-добрият източник на исторически сведения е Библията. А и кой е дръзвал да даде ясни сведения за нея без да е съгрешил? Градът Вавилон е съществувал в древността и този факт е известен на всички в Макета и по-късно в Старозаветното време. Но днес само споменът е останал за неговото съществуване и жалките му руини. Но всичките му минали и настоящи съдби показват на осъдените духовни вавилонски стени и град, сочещи на духовната блудница Вавилон.
А сега в скончание на дните, след разглеждане на делата на блудни вавилон от Съда велик пред Закона на правда, ние ясно разбираме коя е тя, какви са делата й блудни и какво е съдържанието на чашата, която е държала в ръката си. Словото в Откровение ни разкрива кой е звярът - змеят, на плещите на когото стои тя. Открива се и времето, в което се изпълняват нейните съдебно отсъдени съдби. Особено се разкрива тайната за духовната и физическа Армагедонска война. А всичките тез въпроси не е възможно да се изяснят без святото откровение в действие на Святия Дух.
Блудницата разстлана, градът, който седи на седем хълма "В Откровение, 18-та глава, стих четвърти се чува Гласът, Който ясно определя, че Вавилон е духовно общество: "Излезте, люде Мои от Вавилон", за да не приемете нейните наказания! Вавилон е препълнила чашата с неправди и Господ Бог я съди! 
Освен небесната й присъда тя трябва да претърпи въздаването за нейните неправди от тия, които тя е водила в погубление: "С каквато чаша е черпила, с такава я почерпете!" Тук Гласът съдебен разкрива нейното състояние. Забележка: Според древната сянка Вавилон ние виждаме какви са съдбите съдебни, които се налагат над духовния новоерен Вавилон! Древен Вавилон е бил велик град - всемирна столица. Но днес само споменът за него стои и жалките му руини! но, коя е тя днес, Вавилон? И сред кой народ се крие тя? Решените съдби над осъдения Вавилон Гласът небесен ги оповестява. Духовният Вавилон в Новоерно и Съдебно време е ПАПСКАТА ДУХОВНА ВЛАСТ - Римокатолическата черква, блудницата разстлана, градът, който седи на седем хълма - Рим, господствувал над много народи и племена. Но цялостните съдби на Вавилон включват папската власт - духовна и светска, Ватикана с трон, скиптър и корона! Папата, охранен от личния си антураж - кардинали със свещенството и калугерството, е с претенции на заместник Божий на Земята! Завладеният от него трон с трикатната корона и скиптър на управление над много народи и племена всява страх и ужас. 
А сянката на римокатолицизма е подобието на Стария Израил с цялостни сянкови съдби. Забележка: Древните сенки на Вавилон със стените му показаха съдбите на духовния Вавилон. Но в сянковото приложение, чрез свещеното служение над Ерихонските стени като сенки, показаха на новоерните същини!"
"



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 653983
Постинги: 915
Коментари: 1028
Гласове: 2584
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930