Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2019 15:31 - След избълването на Лаодикия, последната и най-съвършена църква става част от Вавилон
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 194 Коментари: 1 Гласове:
-2

Последна промяна: 10.07.2020 17:10


  "Тъй седемте обиколки на Ерихон с ковчега Господен чрез служения посочиха Седемте църковни новозаветни периода и Съда небесен. А в седмия ден - Седмия период седемте обиколки посочиха на Скончание, когато пред ковчега - съда небесен със Закона на правда ще им се решат съдбите, ще рухнат стените на Вавилон - Ерихон пред Съда небесен.
Тази древна сянка ясно показва на Вавилон духовен съдбите и че дялото й е всецяло в ръката на Сатана, и чрез осъждението на Вавилон се осъжда Сатана. А решения съдебни се вземат едва в Седмия новоерен период, както на сянковото изпълнение, тъй и на Новозаветните същини.
Духовният Вавилон се оформя в пълнота след съдебните решения над Лаодикия и приема под своята осъдена съдба всички религии и общества, като се включват изпълваните и непокорни лаодикийски светила. Това е времето, когато вече Гласът съдебен в чин "Вест съдебна" се носи на свобода! Вавилон приема под своя знаменатъл всички духовни свещенства в духовни чинове, осъдени от Съда и се включват в числото на осъденото й войнство.
Но да кажем ли, че всичко във Вавилон е осъдено? Не! В дните на Съда минава сито духовно, което пресява, отделя чисто от нечисто чрез Съдебния процес над мъртвите! А над настоящите живи действува Вестта: "Излезте, люде Мои"! Ако чуят Гласа и се закоравят, настоящи и бъдещи съдби, то те сами се определят за осъждение. А за пръснатите общества под вавилонско-папска власт, сред които има чисти и святи люде, които ще чуят Гласа на Вестта, ще излязат от Вавилон и ще се спасят. Но това се отнася за настоящите и бъдещи люде Божии, които Бог Всемогъщи кани чрез Вестта "Излезте люде Мои!"
А Лаодикия не е Вавилон! Но след като се разнесе Вестта над Земята и лаодикийските светила - водачи не я приемат и възпират душите да не излязат от нея, те минават под знака на осъдения Вавилон, който приема в себе си всички осъждения. Но папската власт представя духовен и световен Вавилон, която с участието си във Втората световна война се представи като блудний Вавилон, държаща в ръката си чашата на омайване и опи се в пира Валтасаров на своето поражение и осъждение!"Гласувай:
1
31. elizabethborislavova - Седем обиколки - седем периода
03.06.2020 10:24
Последната, седма поред църква се нарича Лаодикия. Тя включва адвентни и петдесятни общества, най-общо пратестанството. Поради тази причина Бог е давал голямо благословение на всички държави, в които протестантството е преобладаващо. Америка има знаме с 50 звезди - това е част от Лаодикия, петдесятното движение.
Само че: през 1954 година започва Страшният съд. Неговите решения се дават в България на български. За да започне Съда Лаодикия е била призована да се яви без петно и бръчка. Тъй каот това не е станало Лаодикия е избълвана. Оттук започва и оттеглянето на Божията благодат от тези държави.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 64829
Постинги: 195
Коментари: 688
Гласове: 810
Архив
Календар
«  Март, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031