Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2019 15:17 - Капки на късно оросение в чин Късна Роса
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 137 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.06.2020 11:07


 ПОВТОРЕНИЕ НА ДЯЛОТО НА ЙОАН КРЪСТИТЕЛ В СЪДЕБНОТО ВРЕМЕ. 12 БЪЛГАРИ УПОТРЕБЕНИ КАТО ЖИВИ КАМЪНИ ОЛТАРНИ. ИЗКРИВЕНИТЕ РАЗБИРАНИЯ КАКВО Е БОГ СЕ ИЗПРАВЯТ ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ ВЪЗКРЕСЕНИЕТО. ДАРЪТ НА ЗНАМЕНИЯ И ЧУДЕСА СЕ ДАВА САМО ТРИ ПЪТИ НА ЗЕМЯТА. СКРИТАТА МАННА. 

" Сам Аз, Вседържителят разпечатах данаилови съдби и скритата от Йоана манна, която в корема му се вгорчи.  Днес тоз "корем" се изля в късните "роси", защото благодатта ороси последните блюда. 232/3  А запазената свидетелствена манна, къде е била тя? Къде е словото, което не се разреши на Йоана да запише?  Къде е то било? Не е ли тази манна - въплатена в олтар златен съхранена и чрез стража Мой, олтарна скиния неръкотворна, храм на Духа Святи с олтар на денонощно служение кат кадилница златна пращала в небеса молитвите, постовете и сълзите и приемала чрез жезъла ааронов в чин първосвещен и свещен тази манна от небеса не е ли бил съсъда в чин пророчески на земя? 28/6  Йоан е символ на реформацията. 251/3 

 Дарът на знамения и чудеса, чрез силата Моя казва ви Сам Отца се дава сал три пъти на земя за да приготви пътя за Божията правда. В древността пророк Илия и Йоан Кръстителя а сега в последни времена дарът на знамения и чудеса за изливане на живите слова, сетна светлина за цялата земна кора да са водачество на остатъка тръба що има връзка чрез Гласа на Отца направо от небеса от Престола на благодатта. 187/ 6 

 Лаодикия, убояна да не се види голотата й и се отнеме правото за корона на главата, похули всички действия на Дух Святи. Не позна росните капки на късно оросение в чин Късна Роса, в освещение и ги охули, оплю и приписа на Сатана.

 Когато Лаодикия се опиваше в хладкостта си, а времето наближи в изпълнение, яви се Ангелът на завета Христа в чин "Крадец" и възкреси мъртвите кости на плътта, въздигна блюдата златни и ги употреби с олтари сърдечни, обрязани от Дух Святи в юдейство и светилници препълнени с елея - сила на Дух Святи. Те приеха всички награди в чин "Благословения Отцови" като живи представители на съдбите. И като камъни олтарни, живи представители на дванадесетте племена, се вградиха в олтар на служение - дяло на Ангела Четвърти, единен с Гласа в чин "Борец пети" в едно велико реформаторско дяло и изпълниха волята Божия. Това дяло реално показва, че Христа сам пое ръководството на дялото Свое в ръка в едно теократично управление. Дялото на Ангела четвърти в чин "Малко Даниилово духовно възкресение" се яви още като могъщо Йорданско течение на водното кръщение, то е повторение на дялото на Йоана Кръстителя - дяло Христово по строг План на Спасение"



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 645294
Постинги: 912
Коментари: 1024
Гласове: 2560
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031