Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2020 11:39 - Късният дъжд не е изливането на Святия Дух
Автор: elizabethborislavova Категория: Новини   
Прочетен: 1140 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 28.02.2020 11:43


 В този откъс от скритата манна Бог обяснява каква е разликата между реформацията по времето на Исус и Съдебната реформация. Тя идва с голяма сила. Обяснява се кои днешни деноминации се включват в избълваната от Бога Лаодикийска църква. Изключително важно е това, че изливането на Святият дух не е Късният дъжд. късният дъжд е съдебното Слово, дадено в България, а изливането на Святия дух е действие, което способства за приемането на съдебната вест.

"Чрез апостолите действуваше дара на знамения и чудеса плътски, но сега идваше със сила на преустройство реформация за приключване. Туй дяло е очакваната голяма духовна реформация на Ангела четвърти с Гласа, която озарява със слава Божия земята и приготвя пътя на двойната елисеева сила за преображение възкресение.    То сега и двете - петдесятни и адвентни, са еднакво повинни пред Бога с равен недостатък - едните отстъпиха от Духа Света, а другите - от заповедите на Бога. И сега ето изявявам, казва ви Христа, че тез две деноминации на земя образуват Лаодикия, към която е предупреждението от Откр. 3:15-18.  
Всички реформации, които се отделят с точки в тройната ангелска вест не са реформации Божии.
Реформа сред Божия народ значи да мине той от заблуда в светлина, в съвършена истина, в пълна хармония на словото. И тогава ще залее земята светлина в пълнота....   Но ето, една заблуда по отношение на четвъртия Ангел от небеса, че е Сам Святият Дух. Дух Святи е даван от петдесятница до днес и никога не е бил спрян, нито е преставал да действа, но винаги е бил сред ония, които са Го искали в чин "Обрезател на сърдечния неръкотворен храм" до деня на Съда, така че късният дъжд не е изливането на Святия Дух, но е светлина на последната истинска реформация на Христа и то предимно сред Лаодикия."



Гласувай:
1



1. elizabethborislavova - Но тук говори за друго - за късният дъжд, който е различен от изливането на Святия Дух
05.03.2020 20:34
През вековете след Христа е имало много реформации, които са малки сами по себе си. Сега сме в ввремето на Голямата, истинската, последната, Йоановата реформация. Предстои възкресеинето, а то може да дойде, само ако се изпълни писаното, че Бог трябва да обясни кое е правилно и кое истинско и да изправи кривите разбирания. А религиозните разбирания са тотално изкривени. Нито една църква няма връзка с Бога.
цитирай
2. elizabethborislavova - Здравей, Няма опасност, за каквато ...
20.03.2020 08:50
Здравей,
Няма опасност, за каквато говориш. Това, което е в публикацията е Божие Слово.
След Съда няма църква, която да соти пред Бога. Има само малък остатък. Хората са освободени от оковите на църквите с техните изкривени разбирания и имат разрешение да се обръщат към Бога индивудиулно - двама и трима в Мое име, казва.

Тук в този откъс от Съдебната светлина темата е друга. Тя е какво е Късният дъжд и какво е изливането на Святия Дух. Масово това се бърка.
Ти как мислиш какво е Късният дъжд?

kossef написа:
Това за църквите... споделям го. Те са системи, съществуващи за да оцелеят като системи... Но да се отклоним от тях не означава, че ще постигнем резултат без натрупания им житейски опит дори и като брутални ереси във схващанията им за Бог Господ. Ако схващанията им противоречат на нашите /субективни/, без да ни убиват, биха могли да бъдат трамплин-познание за нравствено духовен отскок... Но да бъда по-кратък. В предишния си коментар споделих опасността от празнотата, безсмислието на емоционалната претенция за Истина. Дори, по вътрешно убеждение, спусната свише. Безброй са такива свише спуснати "истини". Които могат да доведат до... параноя. Могат да отключат съблазни. Могат да съкрушат души... Та за това до категорични изводи по отношение Богопознание, правилно тълкувани Богоповеления / Божии заповеди/, Божии пророчества и т. н. е по добре да си остават за лична употреба /по пътя ни към съвършенството или падението ни/, без да ги натрапваме другиму. Защото е опасно и за нас и за другите, ако не сме в Духа... Преценката за такова състояние /в Духа Господен/ е най-най-трудната и... безценна преценка. Струва мнооого усилия, неволи, тежки физически и психически изпитания... Мнозина са призвани, малцина са Избрани(те)… Отново с уважение.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 654325
Постинги: 915
Коментари: 1028
Гласове: 2584
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930