Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2021 09:58 - Сливане на обективната и субективната реалности ("Звънецът бие за всички!")
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 493 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.06.2021 10:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Сливане на обективната и субективната реалности

23.06.2021, Отец Абсолют, канализирано послание; Обзор на О.А.
 

 

Здравейте, мили мои любими деца!

  Днес бих искал да обобщя поредицата от моите послания за обективната реалност на събитията, които се случват на Земята сега.

Защо реших да ги разгледам именно в този план?

  На първо място, защото сега малко зависи от желанията на тази или онази група хора или не-хора, живеещи на вашата планета.

Земята неотклонно се движи по новия си път в енергийното пространство на Петото измерение.

И това вече е обективна реалност за нея.

 Човек, намиращ се в триизмерната матрица, продължава да живее в своя свят – в своята субективна реалност, дори не подозирайки какви глобални промени се случват на неговата планета.

Но сега – на кръстопътя на две епохи – тези две реалности неизменно ще се „сринат“, тъй като вече не могат да съществуват едновременно поради огромната разлика във вибрациите.

И те ще се „сриват“ за всеки човек по свой начин, в зависимост от нивото на неговото съзнание и осъзнаване на случващото се.

Така че за непробудените хора контактът между техния собствен свят и обективната реалност ще бъде много болезнен и дори трагичен.

За тях целият им обикновен живот ще рухне и ще им се струва, че земята си отива под краката им.

Тази метафора ще се превърне за тях в реалност: старата Земя наистина ще се изплъзне от тях в нищото, а на новата, поради ниските си вибрации, те няма да могат да стъпят.

  Какво ще стане с тези хора?

Повечето от тях ще напуснат планетата чрез физическа смърт и душите им ще се превъплътят в други светове от третото измерение.

Те ще се сбогуват с планетата Земя завинаги или поне за много дълго време.

Остава малка част от онези души, които все още ще могат да „скочат в последния вагон на заминаващия влак“, наречен „Възнесение“.

„Шоковата терапия“ на Разкритието, което ще се проведе в близко бъдеще, ще стартира механизма на трансформация на тяхното съзнание, подобно на това как сърцето на умиращ човек се задейства от електрически импулси.

И тук много зависи от това кой ще бъде близо до такива хора, които потенциално са готови за Прехода.

Ако в тяхната среда има само непробудени хора, тогава тяхната паника, страх и ниски вибрации ще повлекат тези, които току-що са се „събудили“ заедно с тях.

Ако имат късмета да са близо до събудените души, които ще могат да им обяснят фино, деликатно и мъдро дълбочината и неизбежността на процесите, протичащи на Земята, убеждавайки ги, че всички промени са в тяхна полза, тогава тези хора ще имат шанс да премминат на новата Земя.

И тук много зависи от възрастта на душата, което означава способността й да се трансформира.

По правило младите души нямат необходимата гъвкавост, тъй като поради ниските вибрации тяхното съзнание е силно податливо на чуждото влияние и възгледите на триизмерния свят.

Ако една древна и чиста Душа поради житейските обстоятелства се окаже в неблагоприятни условия на живот, се потопи във високите вибрации на Земята и най-добрите представители на човечеството, тогава тя ще запомни коя е тя и защо е въплътена в този уникален период в историята на вашата планета.

Затова, скъпи мои, отново ви призовавам внимателно да наблюдавате обкръжението си, за да не пропуснете нито една човешка душа, която може да бъде спасена, като навреме й подадете ръка за помощ.

Сега вашата работа е подобна на работата на спасителите, които сред хиляди давещи се хора трябва да намерят онези, които сами искат да „отидат на брега“ на обновената Земя.

И „спасителният пояс“, който можете да им хвърлите в последния момент, са вашите знания и способността ви да ги предадете на другите, така че те наистина да станат спасение за тях, а не да ги плашат, като по този начин ги лишават от последния им шанс да направят Прехода.

И аз ви благославям за това!

Отец-Абсолют, който ви обича изключително много, ви говори

Получено от Марта на 14 юни 2021 г.

Под линия: Моля, разпространете това, нека да не чакаме последния момент!






Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658159
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031