Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2020 18:13 - Огненото кръщение
Автор: elizabethborislavova Категория: Бизнес   
Прочетен: 1625 Коментари: 13 Гласове:
4

Последна промяна: 08.07.2020 18:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Какво представлява огненото кръщение, за което говори Матей 3:11
Аз ви кръщавам с вода за покаяние; а Оня, Който иде след мене, е по-силен от мене, Комуто не съм достоен да поднеса обущата; Той ще ви кръсти със Светия Дух и с огън.
 
9/1 "Тъй и сега Бог готви един духовен народ, обрязан в Дух Святи, кръстен с огненото кръщение, с белега на езика на уста за свидетелство на невярващия свят, за да бъде олтар свят на служение в храма на Дух Святи, Който ги подвижва свидетелствено. Те са духовни юдеи и те ще срещнат Царя си и Господаря си, Вожда свой в облаците при Неговото славно явление.  

При огненото духовно кръщение Святия Дух не може да влезе в храма Свой без кръвната цена, която очиства сърдечния храм в скинията неръкотворна на Дух Святи при запечатването. Затова каещият се грешник при кръщение призовава кръвта Христова за очистване на храма. Тоз именно процес е най-много охулен от адвентистите.

А при кръщение, когато идва голяма сила, може да реагира и плътта, и поради това явление те /адв./ ги нарекоха друсари.   В ръка им свещена тръба стои, те чакат знак да се даде от близнак. И в удостоение да затръбят и се чуе Глас съдебен на победа на Дух Святи. Те в пълнота са въоръжени, над Юда духовен е свише благословение. Всички са обрязани в уста, кънти езика небесен в хвала. Сред тях е ковчегът на завета - съдебните решения в ответ на всемирната църковна вест. Те сватбари са Христови - били са на сватбата с Христа, като Вожд техен и канара. Те, факли озарителни, поели пътя над планета Земя, да я озарят за вечността.

За туй дяло е невъзможно да се яви свещеник новозаветен без кръвния подвиг на обрязан в Дух Святи - огнено кръщение в чин Ангел четвърти, не, не, не е възможно! Нито съсъд на почит, необрязан в чин Юдино кръщение - петдесятно оросение! Той не може да приеме Гласа на Дух Святи в двойна сила на действие във формируващия четвърти Ангел. Как тогаз Вайт ще е весталка и в същото време и "Ангел четвърти", след като се е опитала първо да внесе най-страшната хула против Святия Дух и да се яви, внесе чужд огън в свещено служение с обикновено слово на наставление и съвети. Затуй не са приели нейното настояване за въвеждане на четвърти Ангел. Всички тогавашни ръководители са прозрели голямата заблуда. Туй велико дяло на Ангела четвърти е единно, неразривно с Гласа на съдебната духовна небесна власт на решения съдебни над целокупния земен процес. Особено е прозряна заблудата и неприета чрез книгата "Великата тайна на оправдание". Тя не е била реално приложена от самата авторка, а светлина за 144000 абсолютно няма, даже и не я е прозряла. Затуй се вмени чужд огън внесен в олтара. Дялото на Ангела четвърти е единно с Гласа - свещено дяло, служение, а когато е готово, то навлиза в чин първосвещен, за да приключи съдебния процес, да се решат всичките съдби и тез на самата планета Земя, което служение днес се покрива с цялото изпълнение.

Затуй именно тез съдби са страшно велики, могъщи и никой не е могъл правилно да ги обясни, особено ако не е кръстен, обрязан в Дух Святи. Но и да е бил кръстен в Дух Святи, тоз дар на изявление чрез сила двойна на Дух Святи е специален съсъд - приемник на Гласа съдебен и той се яви едва в скончание чрез Съда.

Туй е огъня на Святия Дух от небето, огъня олтарен в храма Му сърдечен, свален само чрез чина пророчески - съдебен пророк в чин "Илия" на Кармил.

Как тогаз ще бъде тя последна реформация, отхвърлила кръвта на Господа Исуса Христа...

Невъзможно е преди Съда да се яви каквато и да е светлина. Затуй именно, таз тайна велика на оправдание чрез вяра в кръвта на Господа Исуса Христа е велика, защото и самата кръв пролята - живота земен, взет от земята, се удостоява с небесен и е печат на запечатваща съдба чрез Съда велики - словото - светлината, меча райски, въртящи пред райските врати на Дух Святи решенията съдебни, дадени в чин "Вестта църковна" с всемирно решени съдби, вест запечатваща за днес вси съдби.

Затуй в туй дяло не може някой да вземе чин свещен или първосвещен, без да е първо обрязан в Дух Святи и реално да е белега на устата му. Но даже и да е, ако е съгрешил, то той се е уподобил на мед, що звъни и кимвал, що дрънка през време на носещата се вест. Може ревностно да се явят и да я подемат и носят, даже и необрязани, тя вече е готова формирана и в сила сама за себе си се носи, също и спасяемата душа, в един миг извиква и се спасява. Но не и ръководещи дялото.

     



Гласувай:
4



1. dobrodan - Рожбенце, знаеш ли, че
08.07.2020 23:36
има доста места, където жените също ги обрязват?
Много ви е сдухана църквата, честно. Веднъж светлина, втори път не може със светлина, огъня почитате :):):). Всички са обрязани в устата....какво ще рече това?!
Женени за христа..... и мъжете ли бе:):):).
Това е бълнуване на опасен луд, дето го пишеш.
Да не кажеш после "никой не ме предупреди".
Адвентисти, нали? Отиде ти къщата или каквото там имаш.
Съжалявам за което.
цитирай
2. elizabethborislavova - Да, обрязването с огън е и за мъже и за жени
09.07.2020 07:25
Квалификациите ги запази за себе си. Аз не съм те питала например кога си пиеш лекарствата и какво пиеш.
Така и ти ако имаш по същество коментари давай да коментираме.
Темата тук е кръщението със Святия Дух. Това е нещо уникално. Бог, който хилядолетия е бил извън човека след Голгота раздира завесата. Дава се възможност при определени условия Бог, като Святи Дух да влезе в сърцето на човека. Преставяш ли си? Както дявола винаги е влизал безпрепетствено в човека и го е движил за лоши дела така и след Голгота и Петдесятница се създава възможност Бог да обитама в човека. Човекът става храм. Няма нужда от това да ходи на черква, защото църквата, храма е той. Само че 2000 години сатана продължава да води завладените от него църкви по старому.
цитирай
3. dobrodan - Ти май наистина вярваш в тия безумия :):):)?
09.07.2020 09:12
Бе как ще ми влиза някой в сърцето, бог да не е сърдечен хирург?
Дяволът, да речем, не че ми е къс, повече ми е дебел, ама влиза по жени, не по всички хора. Вашата църква може да има и по-различни схващания, знам ли?
Сега ти се полага една малка тайна. Сатана е САТАМ, един от създателите на човешкия род такъв, какъвто е днес. Нищо божествено няма в цялата работа, ами люта е@@н е падала докато станем каквито сме.
Кой тоя дето обрязва с огън, да му обрежа сфинктера с поялник, неговата.....
По същество: лъжи, лъжи и пак лъжи. Безинтересни отгоре на всичко.
Ще се сетиш някой ден, дано да не е късно.
Никакви дарове на тъпите мастии, дето сте ги зяпнали в очите!
Как пък сте толкова лесни всичките, ум не ми го побира......
ДОКАТО ИМА ГОВЕДА, ЩЕ ИМА И КАСАПИ!!!
цитирай
4. elizabethborislavova - Как да ти обясня като не си кръстен
09.07.2020 09:54
Все едно на абориген да обясняваш за космоса. Ако имаш нещо да кажеш изрази го смислено.
Голямо чудо е това, което се случва на Петдесятница. Бог влиза в сърцето. Чудесно и чудно нещо.
цитирай
5. dobrodan - КАКЪВ КОСМОС ИЗРЕЧЕ?! ТАМ ГОРЕ НАЛИ
09.07.2020 10:57
е божието царство, Земята е център на света и е плоска, Слънцето се върти около нея, а звездите са нощните лампи в спалнята на бог?
Богохулничиш :), направо на кладата отиваш :)::):)!!!
Отде си сигурна, че не съм кръстен?
Изразявам го смислено - сектата ви е малоумна.
Поне разликата между чудно и чудесно знаеш ли каква е?
Чудното не винаги е чудесно.
Сега, ако някой успее да ти достигне чак до сърцето, няма значение отдолу, отгоре или отзад ще тръгне да ти влиза, наистина го смятай за бог.
То дори да го е срам да се изгаври човек с такива като вас. Една риба има повече мозък в главата си, много се наплодихте бе?!
На каква планета съм се родил само...
цитирай
6. elizabethborislavova - Ако имаш да кажеш нещо по темата кажи го
09.07.2020 12:07
Този блог с най-ценното послание от Бога към човечеството може да ти помогне. Бог може да реши всеки проблем. Сподели какво те мъчи. Струва ми се, че си отблъснат от жена.
цитирай
7. dobrodan - Проблем сте вие, набожниците, винаги сте били
09.07.2020 12:41
проблем и не само на себе си, ами на цялото човечество, винаги и през всички времена.
Измъчва ме въпиющата ви глупост и липса на собствено мислене по който и да било въпрос. Бог не създава проблеми и не ги решава. Той не може да направи нищо, защото такъв няма, не е имало, няма и да има.
Понякога ми се струва, че религиозните са душевно болни, което често пъти си е точно така.
Жените вече не ме интересуват така, както преди. В крайна сметка чак голяма разлика няма, просто биват повече или по-малко умни, обичам по-умничките.
Бог е самият проблем на вярващите. Чакат чудо......докато умрат. Защо са живяли - не знаят. Има ли смисъл да живеят? Да, за да служат на бога си...
Де го твоят бог, съкровище? Моят е в гащите ми, де е твоят?
Давам му цели 30 минути да ме умъртви. Марк Твен е дал много по-малко време на куция ви, тъп и смотан идол за същото.
Часът е 12 и 40. Чакам.
цитирай
8. dobrodan - 14 часа и 5 минути, аде бе?
09.07.2020 14:11
Егати утрепания бог, а?
Лизабетке? С хората се отнасят така, както самите хора искат да се отнесат с тях.
Като сте овце, ще ви стрижат, колят, доят, по някои места даже ги онождат овцете, без да ги целуват. Прав ли съм? Срещу обещание за вечен живот НЯКЪДЕ, НЯКОГА, НА ДРУГИЯ СВЯТ!
Пращайте си пастора там, като е толкова хубаво. После да се върне и да разказва :).
Никой няма моралното право да бъде чак толкова тъп.
цитирай
9. elizabethborislavova - Защо мислиш, че Бог ще се занимава с теб?
09.07.2020 16:03
Виж до какво води отхвърлянето от жена. Най-голямото наказание, което Бог може да даде е отнемането на вечния живот.
цитирай
10. dobrodan - А защо аз да се занимавам с него тогава?
09.07.2020 16:08
А защо ти трябва да се занимаваш с него тогава?
Защо изобщо някой трябва да се занимава с него тогава???
Женен съм така добре, че чак се гордея понякога :):):).
Кажи на бог, че съм ти подарил моя вечен живот и да си го търсиш като наследство!
цитирай
11. elizabethborislavova - Благодаря, приемам твоя вечен живот
09.07.2020 17:26
Откога си разведен?
цитирай
12. dobrodan - Не съм разведен, рожбо, и нямам никакво намерение да го правя :),
09.07.2020 20:55
довечера ще го покажа на жена ми това :). Все още е красива, само не сме млади :).
Питай си бога, ако не вярваш!
цитирай
13. elizabethborislavova - Не вярвам нито че си женен, нито че изобщо си правил секс
09.07.2020 22:14
Затова молбата ми е да коментираш по същество. Всяко мнение е важно. Темата е за огненото кръщение, кръщението със Святия Дух. Ако те интересува да разбереш какво е - питай. Ако смяташ, че не съществува такова нещо, макар че милиарди хора от Петдесятница досега са били кръстени пак кажи, че не вярваш.
Пиши по темата, без обиди. Имаш право да не си съгласен и да го изразиш. Очаквам така да върви комуникацията ни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 644997
Постинги: 912
Коментари: 1024
Гласове: 2559
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031