Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2020 22:00 - Трите печата, без които никой не може да се спаси
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 2243 Коментари: 33 Гласове:
6

Последна промяна: 25.06.2020 22:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всички религиозни общества търгуват с най-ценното - обещават спасение и вечен живот. Какви са критериите по какъв начин Бог решава кой да се спаси? Едни хора казват, че ако имат добри дела ще се спасят, други, че няма никакво значение делата, а е важно да са избрани и така нататък. Представяме на Вашето внимание откъси от Късния дъжд, описващи как става запечатването. Знанието за печатите е изключително важно, защото дава ориентир коя църква наистина може да осигури живот, гарантиращ запечатването.

 "-    И тъй печатите са три в тройна сила и мощ, а не един, както твърдят някои проповедницина Божията милост. Те откриват Тройния Образ на Троицата Свята - Бог Отец, Син и Дух Святи, изявени сред планета Земя в три времена на изпълнение плана спасителен! 18/2

-   Печатите са три: Творческият първи печат е 10 заповеди или закона морален. Святият дух запечатва храма сърдечен до деня на Съда, но Святият Дух е в едновременна съвместна дейност на очестване и запечатване с кръвта на завета нов, печат на изкупление. И третият печат - съдебен печат е решенията съдебни в чин "вестта запечатваща" на Генералния Законодател и Съдия в Третия Си Образ на Святия Дух - Глас съдебен, словото е печатът (Йоан 1: 1-4) . 125/ 1 
 -
     ....и се явява тройния печат. Първия е на сътворението четвърта заповед втория - кръвта на изкуплението, а третия - съдебния на Дух Свети съдебните решения, печат на Дух Свети. 

-    Тъй "Мария" представя църквата с решени съдебно съдби и запечатана с тройния печат на Троицата в Троен Лик на действие. Без този единен печат тя не ще е грабната, а камо ли да се яви в небето пред входа на съдебния Трон велик. 107/9

-    Без печата троен църквата не може да бъде грабната в небе и да мине през Орионова врата, която е входът за съдебната зала. Амин! 44/2

-   печата общ на изкуплението е троен - на Бога Отца, Сина и Дух Святи. Той е паспорта за небето в дена на голямото и първо възкресение 85/3

-   Но Христовият печат за личното Му войнство е лъв и звезда, духовния печат. А на Сатана е звезда и полумесец, пророческа лъжа с пелин звезда. 85/ 1

под влиянието на звяра от земя тъй като приемат и почитат белега негов - неделния ден  205/ 5
-   И така, печата на изкуплението е троен.

 -   Те са всемирна църковна вест на Христовата новозаветна църква и затова се явяват като вест всемирна запечатваща с печата троен: това е съдебния печат, печата творчески и печата кръвен им е в ръка. ... Затова веста е сетна, запечатваща валидна в действие до Архангелска тръба..."




Гласувай:
7



1. dobrodan - И аз съм виждал да слагат три печата,
26.06.2020 10:32
един на гърдата, един на коремчето и един на задната бузка. Ти имаш ли такива?
цитирай
2. elizabethborislavova - Тези печати са други
26.06.2020 11:06
Сатана поставя печати на челото и на ръката. А тук говорим за това какъв е механизмът за спасение, важащ за всички хора от Адам до сега, от всички раси, религии и така нататък. И за теб важи.
цитирай
3. elizabethborislavova - Първо
30.06.2020 00:12
Първия абзац ни казва, че печатите са три в тройна сила и мощ, а не един, както твърдят някои проповедници. Те откриват Тройния Образ на Троицата Свята - Бог Отец, Син и Дух Святи, изявени сред планета Земя в три времена на изпълнение плана спасителен - стария завет, новия завет и съдебното време, откровението.
цитирай
4. elizabethborislavova - второ
30.06.2020 00:13
Вторият и третия абзац обясняват в какво се състоят печатите.
Първият печат е творческият - 10 заповеди или закона морален, с които свързваме Бог Отец. Това е печата на сътворението и почивката на Твореца в седмия ден. Това е закона и белега на закона съботата. Значи който приема и пази закона има един от печатите, необходими за небето.
Вторият печат е печата на изкуплението. Това е вярата в Исус Христос и неговата пролята кръв. Който вярва в Него бива запечатан с втория печат, печата на очистването и изкуплението. Този печат се поставя от Исус.
Третият печат е печатът на Святия дух. Това е печатът на съдебните решения, съдебната вест в чин вест запечатваща. Това означава, че който приеме съдебните решения, свалени от небето каот късен дъжд в България получава третия печат.
цитирай
5. oia - Кому е нужна кръв за изкупление ??? ...
30.06.2020 16:57
Кому е нужна кръв за изкупление ??? На Бога ли ??? Какво знаете за Белия печат и кой по ред е той. Спасението е заложено априори във всеки от нас.
Бога не се занимава избирателно с този, онзи или трети. А Сатаната е система
от набор алгоритми, с предназначение за отклонение от еволюцията--но облечен умело в образ на козел. Обърнали ли сте внимание как са конструирани 10-те Божи заповеди ???
цитирай
6. elizabethborislavova - Кажете какво имате предвид за десетте заповеди
30.06.2020 20:12
Без кръв няма изкупление. Кръвта е живота. Вие можете ли да живеете без кръв?

oia написа:
Кому е нужна кръв за изкупление ??? На Бога ли ??? Какво знаете за Белия печат и кой по ред е той. Спасението е заложено априори във всеки от нас.
Бога не се занимава избирателно с този, онзи или трети. А Сатаната е система
от набор алгоритми, с предназначение за отклонение от еволюцията--но облечен умело в образ на козел. Обърнали ли сте внимание как са конструирани 10-те Божи заповеди ???

цитирай
7. oia - Най-напред не можете да съществ...
30.06.2020 22:14
Най-напред не можете да съществувате без кръв, а не да живеете. Кръвта е биологичната плазма, която поддържа и съществуването и живота. Проливането на кръв е кощунство, което е храна за сатанистите. Във физическото тяло на човека, кое съществува и кое живее. Според Вас, каква е ролята на така нареченото изкупление ? Проливане на кръв, или и още нещо. Кръвта на кое ниво е представител ?????
цитирай
8. dobrodan - Въх мари, майка :):):)!
01.07.2020 00:15
Вампири срещу върколаци :):):). Ох, на бати специалистките :):):)!
цитирай
9. oia - dobrodan, май ти е трудно да се ар...
01.07.2020 03:30
dobrodan, май ти е трудно да се аргументираш с кое не си съгласен---
Какво е за теб ,,изкуплението с кръв,, Та това е кощунство.
Въх мари, майка---когато не си наясно със себе си---явно другите са виновни
цитирай
10. elizabethborislavova - Да, да бъдем конструктивни
01.07.2020 09:03
Нека всеки да се аргументира защо смята така или иначе.
цитирай
11. dobrodan - С прискърбие Ви уведомявам, че някой от нас наистина
01.07.2020 09:25
не е наясно със себе си, но се боя, че това не съм аз.
Веднага се аргументирам - човек вярва само в неща, за които знае, че не са верни :). Така го е казал един много умен мъж. Един също невероятно умен мъж пише: вярата изключва доказателствата. Не може едновременно да знаеш и да вярваш в едно и също нещо :):):)!
Следствие: при първото доказателство, че бог съществува, той ще изчезне. Ситуацията е абсолютно същата при поведението на елемнтарните частици. Те се държат по един начин, когато има наблюдател и по съвсем различен, когато няма такъв. Богосведущите магарета сте в позицията на организатора на експеримента с котката на Шрьодингер - не знаем дали е жива или мъртва, докато не отворим кутията. Бог има само ако не знаем дали го има или няма :).
Добре е човек да ходил на училище, скъпи дами, и да не е бягал от часовете.
Търговията с кръв е официално забранена. Не е отменена обаче :).
Та, по колко я изкупувате тия дни?
цитирай
12. oia - dobrodan, с още по-голямо приск...
01.07.2020 10:14
dobrodan, с още по-голямо прискърбие моля да направиш разликата между
ВЯРА и ВЕРА. Вярата изключва доказателствата, понеже не са и необходими.

Интересно как изчезва Бога. Доказателството, че съществуваш, съответно и живееш, значи Бога съществува. Явно не четеш, или не проумяваш Който
приема изкупленията с кръв, най-малко е невеж. Ами хайде да видим какво е УМ, и съответно кой е УМЕН Само не отговаряй с клиширани отговори, защото наистина ще докажеш, че си от Богосведущите .................
БОГ Е И ПРОЦЕС. ПРОЦЕС, КОЙТО ВКЛЮЧВА ВДЪХВАНЕ НА ЖИВОТ В СЪЩЕСТВУВАНЕТО. Нищо лично. Не поучавам, но тона с който опитвате да
комуникирате е резултат от нисш интелект. Кой, до колко и как ще приема присъствието на Бога е резултат от свободната му Воля, но това с изкупленията чрез кръв е извън всякакви нормални обяснения. Повтарям---това е кощунство--за мен, за другите не знам. Отново нищо лично.
цитирай
13. elizabethborislavova - Някой май не е ходил в часовете по логика
01.07.2020 10:25
А темата е от важна по-важна.
- Печатите са три: Творческият първи печат е 10 заповеди или закона морален. Святият дух запечатва храма сърдечен до деня на Съда, но Святият Дух е в едновременна съвместна дейност на очестване и запечатване с кръвта на завета нов, печат на изкупление. И третият печат - съдебен печат е решенията съдебни в чин "вестта запечатваща" на Генералния Законодател и Съдия в Третия Си Образ на Святия Дух - Глас съдебен, словото е печатът (Йоан 1: 1-4) . 125/ 1
- ....и се явява тройния печат. Първия е на сътворението четвърта заповед втория - кръвта на изкуплението, а третия - съдебния на Дух Свети съдебните решения, печат на Дух Свети.

Тя е свързана с това как ще се спасиш. Как си представяш нещата.
цитирай
14. oia - Нещата всеки може да си ги представя ...
01.07.2020 10:50
Нещата всеки може да си ги представя по много начини, но те се случват само
по един--визирам спасението, което не се придобива, защото е заложено априори
Любовта също е заложена априори---и тя е основата за последващи действия,
включая и спасението, което няма да изкристализира, до като личността не постигне
чистотата на любовта. Съдията са делата на всеки един и за всеки един
Заедно със сътворението, неизменно върви и разрушението---не унищожението
И за една капка кръв пролята за измислени изкупления---се застава срещу Старейшините, които не съдят, а само утвърждават. Пък по-натам, кой както иска---според свободната си воля
цитирай
15. dobrodan - Относно интелекта, драга моя, не познахте :),
01.07.2020 10:59
oia написа:
dobrodan, с още по-голямо прискърбие моля да направиш разликата между
ВЯРА и ВЕРА. Вярата изключва доказателствата, понеже не са и необходими.

Интересно как изчезва Бога. Доказателството, че съществуваш, съответно и живееш, значи Бога съществува. Явно не четеш, или не проумяваш Който
приема изкупленията с кръв, най-малко е невеж. Ами хайде да видим какво е УМ, и съответно кой е УМЕН Само не отговаряй с клиширани отговори, защото наистина ще докажеш, че си от Богосведущите .................
БОГ Е И ПРОЦЕС. ПРОЦЕС, КОЙТО ВКЛЮЧВА ВДЪХВАНЕ НА ЖИВОТ В СЪЩЕСТВУВАНЕТО. Нищо лично. Не поучавам, но тона с който опитвате да
комуникирате е резултат от нисш интелект. Кой, до колко и как ще приема присъствието на Бога е резултат от свободната му Воля, но това с изкупленията чрез кръв е извън всякакви нормални обяснения. Повтарям---това е кощунство--за мен, за другите не знам. Отново нищо лично.


горе-долу 14 точки не ми достигнаха, за да бъда приет за член на МЕНСА България, така че :):):).
Не знаех до изумителния разговор с Вас, че в момента на вдъхване на живот на децата ми някъде до мен (или в стърчащата от мен телесна част) се е намирал бог?
Да, вярно е, че съм чувал в подобни ситуации да ме наричат "бог", отдавна беше, вече не съм млад.
По мое време логика не се изучаваше. Виж, по философия имам най-заслужения отличен в целия поток, така каза професорката.
За съжаление светът се подчинява на определена логика, доста различна от нормалната човешка. И нямаща абсолютно нищо общо с богопохвалните ви словоизлияния :). Продължавайте, сладурани, веселете ме :)!
цитирай
16. oia - Относно конструирането на така ...
01.07.2020 11:02
Относно конструирането на така наречените 10 Божи заповеди. Най-напред Бог не заповяда. Принципите на Вселената не почиват на заповеди, а на закони,
които се ползват, чрез свободната воля от всеки един земен. Като ги има тези заповеди---защо човечеството стремглаво върви, а и е стигнало пропастта. Който знае принципа на Вселената, ще разбере и недомислието заповеди, които в никакъв случай не са от Бога, но и това с времето си.
цитирай
17. oia - dobrodan, далеч съм от мисълта да ...
01.07.2020 11:14
dobrodan, далеч съм от мисълта да поучавам. Ама хайде обяснете съдържанието на формата интелект. Какво е едното и какво е другото. Това, че си начетен, не значи, че си УМЕН. Нищо лично---това е принцип, който е в ЛОГИКАТА.
А логиката е функция на кое......................... Всеки случай не спорим за религиозни глупотевини.
цитирай
18. dobrodan - По-скоро си задайте въпроса кой е умен според Вас
01.07.2020 14:04
и кой е глупав. Искате да Ви обясня накратко нещо, с което учените се занимават от столетия ли? Разбира се, може да се даде кратко определение, но тестът на Тюринг е в състояние да опровергае всякакви определения за интелект, разум, мислене и т. н.
Познавам доста хора, които няма да го издържат успешно :).
И, как да кажа, минавам за начетен човек, а аз самият знам колко много не знам и няма да мога да науча. Дори успявам да осмисля наученото и да го проверя, колкото е възможно.
Това не ме прави умен, не. Стар еврейски въпрос: като си толкова умен, къде са ти парите?
Чисто лични ментални качества не са ми позволили да имам толкова пари, за да мина за умен по еврейски тертип :). Но същите тези качества са ми позволили да живея без особени лишения, да бъда този човек, който искам да бъда, и да съжалявам, че не мога да се отнеса жестоко с хората, които го заслужават.
Госпожице? Светът е пълен с недоказани луди. Тепърва има да го разбирате това, така мисля. Теософски и реторични умения занапред нещо не ми се доразвиват. Светът се подчинява на набор от закони и правила, а не на божия воля.
Не знам кой и кога ви е налял в главата божиите дивотии, но няма да спра да се подигравам на всеки, който смята, че бог мисли за него и се грижи за него.
Печати, песни, петрови проповеди.....щях да кажа нещо нецензурно с "п", ама нейсе... Та ще ви подигравам и ще ви се присмивам до последен дъх.
Забравете и за свободната воля. Това пък е най-голямата човешка илюзия.
Аз избирамммммммм......да падне Луната! Я....тя не пада!
Аз избираммммммммм.......момиченце! Да, ама то пораства и води снаха! Аз избирамммммммм.......бял хляб с прясно сирене. Горе-долу дотам се свежда човешкият избор на свободната човешка воля. И пак не е сигурно.
Нещо да излъгах дотук?
цитирай
19. oia - dobrodan, парите не са притежание ...
01.07.2020 19:52
dobrodan, парите не са притежание на умните, а на алчните. Умните не притежават, а управляват. Този, който притежава консумира---не си ли съгласен, че това са точно евреите. Не разбрахте ли, че не коментирам Бога, като религиозна принадлежност, а религиозните проповеди да си ги блъскат в главите. Как беше---по-добре пръв на нивата, нежели в църквата. Знаеш ли отговора за УМ се състои само от две думи. Има и още нещо,
което ще напиша така; МНОГО СА ФИЛОСОФИТЕ, НО ДАЛИ СА ИМ ВЕРНИ СТРОФИТЕ. Спорила съм с начетени философи, с професорски титли, а и не само с такива , след, което получавах предложения за писане на книги в
съавторство. Това с подиграването и с присмиването го правят , хора с беден
речник. Нямам самочувствие, като теб, защото не ми е необходимо. Можеш
ли да представиш човека, като обикновена дроб, и след това и като координатна система. Това не са религиозни тъпни. Да наистина минавате за начетен човек, като много други---и може да представите човека като координатна система---нали ???? Относно така наречената свободна воля, тя
не е резултат от свободия, а от нравственост. Всичко е форма и съдържание
Прието е, да се ползва само формата в разговорната реч, а не съдържанието. И така всеки натрупва обясненията си чрез форма върху форма, като мислят, че обясняват съдържание. А, че светът е пълен с идиоти и луди---тепърва ще се разбира. Какво е заложено в априорното знание, и какво в апостериорното такова. Надявам се не падането на Луната. Благодаря
за обръщението Госпожице, но годините ми със сигурност са повече от твоите. Ще почерпя.
цитирай
20. dobrodan - Ако става дума само за един човек, някои дори и десетичната дроб не ги хваща,
01.07.2020 20:52
можеш да опиташ да разделиш на нула две числа: 0 и 1. Произведението им е едно също и е равно на нула. Или пък на 1. Това в рамките на шегата.
Умните какво тогава следва да консумират, след като притежаващите консумират всичко?
Не търсете дълбок смисъл и мултивселенски замисъл там, където те не съществуват.
Когато съзнанието на човек угасне, то светът от негова гледна точка прекратява съществуването си. Има ли или няма свят тогава и нашите понятия не са ли твърде бедни, за да изразят света?
За какво му трябва на човека ДНЕС бог?
Какво следва да съберем в понятието "априорно знание" след като съществува мнение, че физичните константи са различни в различните дялове на пространството?
За годините - моите са над 50. Няма страшно.
Всъщност какво точно коментирахте, че започна да ми убягва посоката на разговора?
цитирай
21. oia - dobrodan, умните не консумират. ...
01.07.2020 22:43
dobrodan, умните не консумират. Нямам в предвид физическата храна за консумация, а консумирането на социума. Написала съм обикновена дроб, а не десетична. Това е универсален принцип, който не касае само един случай. Същото е и с координатната система. Априорното знание се обяснява само с една дума, както и апостериорното. Понятията, които се ползват, касаят само формата---и наистина са бедни, за да изразят света, който освен формата, има и съдържание .
цитирай
22. dobrodan - Като всяко апостериорно знание
02.07.2020 09:07
дотук опирате в опита да опишете съдържанието чрез външни признаци. Което декларирате, че не трябва да се прави по принцип...
Разлика между обикновена и десетична дроб по същество няма. Едната винаги може да бъде изведена от другата.
Разбирам, че Ви е известна някаква висша форма на познание или имате паранормални способности?
Между другото...човек може да живее и без своята кръв. Отдавна има изкуствен заместител, но все пак не е добре да се прекалява във времето с това.
И, хм, какво тогава правят "умните" според Вас? Какво отношение към социума имат?
Може да ми пишете на лични, обичам дъвка за мозък, държи ме буден. Благодаря предварително. Тия с печатите, сакралните и всезнаещи "пълни с идеи" вече ми губят интереса...
цитирай
23. oia - dobrodan, чрез външните признаци ...
02.07.2020 12:07
dobrodan, чрез външните признаци се описва само формата. Съдържанието не може никога да бъде описано посредством формата. Например, срещам някой / я/
с отблъскваща форма, да не използвам груб израз, но неговата вътрешна същина
не е на показ. Трябва да видиш съдържанието под формата. Опазил ме Бог
от пара--ненормални способности. Издивявам, когато срещна някъде, някои да се пънат и си кълчат езика да кажат нещо, което и те самите не го разбират. И такива съм наритвала---естествено с думи. Ето ти едно откровение---ИСТИНСКОТО ЗНАНИЕ Е В КРЪСТНОТО СЛОВО /което няма нищо общо с религиозните глупотевини и голготси кръст / КРЪСТНОТО СЛОВО ГО
НОСЯТ БЪЛГАРИТЕ. ТАМ ИМА ВСИЧКО И НЕ КАСАЕ РЕЛИГИИ. РЕЛИКВАТА НА ТОВА СЛОВО, КОЯТО НЕ Е РЪКОТВОРНА Е ОТКРАДНА ОТ ЕВРЕИТЕ, КАТО СА МИСЛЕЛИ, ЧЕ ЩЕ Я ПРИТЕЖАВАТ И ПОЛЗВАТ. нО ОЧУДВАЩО Е ЗАПОЧНАЛА ДА СЕЕ СМЪРТ СРЕД ТЯХ И ТЕ СЕ ОТЪРВАВАТ ОТ НЕЯ, КАТО Я ХВЪРЛЯТ В СЕВЕРНИ ВОДИ. Ще ти напиша нещо на лични, докато съм в София, че като се прибера на балкана там няма нет, И като дойда след това пак може да коментираме. Говорим за СЛОВО не за СЛОВА, и в никакъв случай за православие. В кръстното слово е и второто име на Българите. Ние не сме само с едно---второто е определящо мисията. До скоро
цитирай
24. dobrodan - Ако имате впредвид няколкото
03.07.2020 17:21
"КРЪСТНИ СЛОВА", които прегледах на сайта на православието ?! (не думай), не си правете труда. Мога да Ви дам дългичък списък с подобни технологично необясними от гледна точка на днешната наука изделия, някои от които с все още неясно предназначение, добре, че не всичките са обожествявани.
Кръстове, пръстове, тръстове - има един разкошен сайт, с гръмкото име лаборатория за алтернативна история, lah. ru. С наши букви - лах.ру.
Позволявам си да Ви го препоръчам, oia. Ще Ви трябва не по-малко от година разглеждане, за да започнете да виждате света по сравнително нов начин. От това
той (светът), разбира се, няма да се промени ни най-малко, но със сигурност каквото и да било, свързано с кръста - от слънчев символ до колело за придвижване, от посоките на света до средство за болезнено умъртвяване - ще започне да Ви се струва като играчка за деца в предпубертетна възраст. Вечна му памет на Скляров и успех на съмишлениците му. На Вас също пожелавам успех :):):) в търсенето на :):):) "малкия и големия дяволи" :):):)!
цитирай
25. elizabethborislavova - Най-лесният начин да намерите истината е като приемете написаното тук
03.07.2020 23:18
Ето за това става дума:
1 След това видях друг ангел, който слизаше от небето, имайки голяма власт; и земята се просвети от неговата слава.
цитирай
26. dobrodan - Защо власт и слава трябва непременно да вървят ръка за ръка?
04.07.2020 10:12
Ангелът с диодното фенерче лоша или добра слава има? С какво се е прославил чак толкоз много? И каква власт толкова е имал? Дансаджия или още по-голяма?
Попът ви не струва. Научил ви е на правилно четмо и писмо, но през неправилните книги. Благодарете му за първото и си вземете сбогом с него, докато още можете...
цитирай
27. elizabethborislavova - цялата земя се просветли от неговата слава
04.07.2020 12:14
Смятай коко голяма е мощта Му щом цялата земя се пресветлява. Тази светлина е дадена в България и откъси от нея са публикувани тук.
цитирай
28. oia - dobrodan, нямах намерение да от...
04.07.2020 15:37
dobrodan, нямах намерение да отговарям на коментара ти, но: Написала съм КРЪСТНО СЛОВО, а не СЛОВА, като изрично съм написала, и че също няма нищо общо, и с така наричаното ПРАВОСЛАВИЕ. dobrodan, къде стои историята в пространството. Кръста нито е слънчев символ, нито колело за придвижване. Също съм написала, че не е голготския кръст, който кръст е на позора и терора. Кръстното Слово не е свързано с религии, православие
и каквато и да била друга глупотевина.
Интересно защо всички свързват кръста с религиозни приумици и действия
Надявам се да знаеш, че науките са схоластика, но са потребност за формата, която също е необходимост.
цитирай
29. dobrodan - А водата, водата просветлява ли?
04.07.2020 15:45
elizabethborislavova написа:
Смятай коко голяма е мощта Му щом цялата земя се пресветлява. Тази светлина е дадена в България и откъси от нея са публикувани тук.


Тоя ще избие къртиците и сляпото куче. Не го е срам изобщо, нали?
Ако ти просветне в главата, че има и още книги на тоя свят...
Имам идея. Идеалното и екологично осветление и производство на ел. енергия, и всичко това само от един ангел. Питай го кви пари ще иска и кога може да започне. Другото лесно ще го уредим.
цитирай
30. dobrodan - Добре тогава, oia, прати на лични нещо из това кръстно слово,
04.07.2020 17:14
oia написа:
dobrodan, нямах намерение да отговарям на коментара ти, но: Написала съм КРЪСТНО СЛОВО, а не СЛОВА, като изрично съм написала, и че също няма нищо общо, и с така наричаното ПРАВОСЛАВИЕ. dobrodan, къде стои историята в пространството. Кръста нито е слънчев символ, нито колело за придвижване. Също съм написала, че не е голготския кръст, който кръст е на позора и терора. Кръстното Слово не е свързано с религии, православие
и каквато и да била друга глупотевина.
Интересно защо всички свързват кръста с религиозни приумици и действия
Надявам се да знаеш, че науките са схоластика, но са потребност за формата, която също е необходимост.


обещавам да не го коментирам публично. Нека да видя какво е това. Една страница мисля, че ще е достатъчна.
цитирай
31. elizabethborislavova - Моля коментирайте по темата
09.07.2020 22:16
Темата касае всички живи хора по земята - как става запечатването за вечен живот. Касае и тези, които не искат вечен живот. Моля пишете по темата. Имате право да не сте съгласни с публикуваното. Изразете го ясно и цивилизовано.
цитирай
32. elizabethborislavova - Как да разберем коя църква може да ни води към спасение
18.07.2020 20:55
Интересни са четвърти и пети абзац. Не само отделният човек, но и църквата като цяло за да бъде грабната също трябва да бъде запечатана с тройния печат на Троицата в Троен Лик на действие. Без този единен печат тя не ще е грабната, а камо ли да се яви в небето пред входа на съдебния Трон велик. Както и за отделният човек, така и за църквата това означава:
- Църквата да приема и да насърчава спазването на десетте Божи заповеди, с белега на закона - съботата
- Църквата да пази свидетелството за Исуса - кръщението със Святия Дух, като приема и насърчава кръщението със Святия Дух, белег за което е дарбата небесен език
- Църквата да е приела съдебната вест, да насърчава благовестието на царството, че Съдът е минал, Христос е в царския си чин и скоро ще дойде в първото възкресение.
Ако едно от тези неща липсва каквато и да било деноминация не е част от Църквата.
цитирай
33. elizabethborislavova - Ето че и Святия Дух запечатва
18.07.2020 21:23
Печатите: Святият Дух запечатва:
Ефесяном 1:13, 4:30
Второ Коринт. 1:21-22
Второ Тимотея 2:19
Откровение 2:17
Римляном 8-15 - осиновява.
Това е потвърждение, че Святият Дух запечатва с печата Свой.
Римляном 8:14, 17 Ефесяном 1:4, 5 Галатяном 4:5 - говори за осиновяването. Съда има печат.
Иоан 1:12 I Иоаново 3:1 II Кор 6:18 - Кръвта на Христа е печат, печат на сътворение е съботата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 644859
Постинги: 912
Коментари: 1022
Гласове: 2559
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031