Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03 23:03 - "ПРИРОДНИТЕ БЕДСТВИЯ СЛЕД ПЪРВИЯ СЪД - БУРИ, ТАЙФУНИ, СМЕРЧОВЕ, УРАГАНИ, ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ, КАТАСТРОФИ. ПРИКЛЮЧВАНЕТО НА ХОДАТАЙСТВЕНАТА СЛУЖБА НА ХРИСТА
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 113 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 20.03 23:06


 Една публикация в групата Излезте, люде Мои, от Вавилон за язвите след Съда. Всички публикации в тази страница са Божие Слово, идващо директно от небесния олтар, според пророчеството в Откровение 8:5, в което се казва: И ангелът взе кадилницата, напълни я с ОГЪН ОТ ОЛТАРЯ и хвърли огъня на земята; и настанаха гръмове и гласове, светкавици и трус. Това Слово в Библията е наречено още късният дъжд и сватбената вечеря.

"ПРИРОДНИТЕ БЕДСТВИЯ СЛЕД ПЪРВИЯ СЪД - НАПАСТИ, БЕДИ, БУРИ, ТАЙФУНИ, СМЕРЧОВЕ, УРАГАНИ, ВУЛКАНИ, ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ, КАТАСТРОФИ. ПРИКЛЮЧВАНЕТО НА ХОДАТАЙСТВЕНАТА СЛУЖБА НА ХРИСТА. ХРИСТА Е НАПУСНАЛ СВЕТАЯ СВЕТИХ. НЯМАМЕ ВЕЧЕ ХОДАТАЙ. ВЕСТТА Е ХОДАТАЙ.  иде ужас и беда сред цялата земя и застрашава вси. До тоз миг задържах ветровете, успокоявах духовете. Но иде сблъскване на народи, племена от езици и колена ще се надигнат сред земя, ще се явят огнени езици, ще чурнат огнени реки, изгарящи земната снага, ще заливат сушина, ще поглъща народи и племена 145/ 4  вси напасти и беди, които след Съда се явяват помни на бури разрушителни тайфуни смерчове и урагани, следвани от вулкани и земетресения, които не са от Мен, но враг ги язди. 136/ 7  смерч злокобно спуска пипала с огнени хоботи удря плячката своя и я обвива във воала черна мантия  Една трета се отнема от земя - от флора, фауна и човек, чрез вси бедствия, епидемии, болки, земетресения, огньове, хлътване на земи, катастрофи по пътища вси! ... 190/2  идват ужаси и беди над планета Земя и само послушните и покорните Богу ще се спасят от тез беди на язви зли и бедствия вси!  и от днес предупреди вси Мои верни да застанат в съдба, че идат бури и изпитни, огньове и земетръси, епидемии зли, но вий, верни Мои, продължете в пътя Ми свят и чист  Ще се яви леш в мирно време, смутове и войни, трусове, наводнения и бедствия зли. 82/21  Смерча - грабливостта му грабва и унищожава. Всички бури и стихии го представляват. 216/2  Сатана водеше жестока борба и оспорваше всяка педа земя, всяко добро дяло. Яздеше стихиите природни, за да си покаже силата, особено действаше чрез градушки, язви зли над флората и фауната, унищожаваше всичко чрез бедствия. Но най-мощното му оръжие беше смъртта, с която всичко косеше. 157/ 12  Но след тез бедствия и бури, и беди ще се светлия фар яви на всемирната църква вестта кат фар озарителен ще озари и тогаз вече чакайте Архангелска тръба да затръби.136/ 7  земята ще се люлее огън от поднебесна ще слиза, язви, епидемии и кръвопролития 70/1/А "А Христа е напуснал вече Светая Светих съдебната зала и човека няма Ходатай горе в небето - за него е Вестта запечатваща, която е в чин "късни роси" на освежение. Сатана знае, че малко му остава и повдига света за последната трета война в чин на Армагедон." https://web.facebook.com/IzlezteotVavilonГласувай:
6
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 17213
Постинги: 157
Коментари: 41
Гласове: 158
Архив
Календар
«  Май, 2020  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031